Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 27 February, 02:12

Vimmerby Tidning - 23 feb 21 kl. 19:06

Nya ägare till fastigheten på postadress Linnégatan 70 i KisaMärta Gunnel Elisabeth Kudo, 70, och Lars Göran Lennart Johansson, 65, ärver fastigheten på Linnégatan 70 i Kisa från Märta Ingegerd Johansson..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Linnégatan, Kisa, Gunnel Elisabeth Kudo, Lars Göran Lennart Johansson, Märta Ingegerd Johansson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , fastigheten, postadress, Linnégatan70 i , Kisa
SmålandsPosten - 16 okt 14 kl. 13:01

Ny cykelbana på Linnégatan

På torsdagen började kommunen anlägga en ny cykelbana på Linnégatan, mellan Linnérondellen, förbi Domkyrkan och fram till Smålandsposten. För att göra plats måste gångbanan flyttas in mellan 50 centimeter och en meter. Cykelbanan kommer att få samma utseende och funktion som delen norr om Storgatan.

SmålandsPosten - 20 jan 15 kl. 06:09

Linnégatan kan grävas upp till sommarn - igen

Läckan på fjärrvärmeledningen utanför domkyrkan är nu lagad. Det är en tillfällig lösning och redan till sommaren kan Veab tvingas gräva upp Linnégatan igen. Arbetet med att lokalisera läckan har tagit tid och Veab har gått försiktigt fram eftersom det rör sig om en av huvudledningarna.

Sydsvenskan - 06 maj 15 kl. 16:32

Vad händer med Linné-gatan när Limhamn växer?

Lucas Carlsson från Miljöpartiet svarade om Limhamnsvägen och oron för trafikproblem (Åsikter 4/5) när industriområden har blivit stadsbebyggelse och Limhamnsvägen byggts om.Jag önskar att kommunen redogör för hur man ska förhindra att biltrafiken ökar på Linnégatan när Limhamnsvägen blir näst intill oframkomlig för person- och lastbilar. Linnégatan är fyrfilig, men saknar i det närmaste både cykelbanor och gångbanor.

Expressen - 26 mar 13 kl. 12:11

Hälften av alléträden på Linnégatan räddas

GÖTEBORG. Hälften av träden på Linnégatan mellan Linnéplatsen och Prinsgatan räddas. Men det innebär ändå att en del felfria och friska träd kommer att fällas..

GöteborgsPosten - 21 nov 13 kl. 21:27

Brand på Linnégatan

20.22 Linnéstaden, Göteborg. En mindre brand uppstår i en lägenhet på Linnégatan.

SmålandsPosten - 09 maj 14 kl. 10:49

Automatlarm på Linnégatan

Ett brandlarm från Lennartssons el i Växjö orsakade utryckning för räddningstjänsten i Växjö på fredag förmiddag. Det var ett automatlarm som hade utlösts på företaget som ligger på Linnégatan. När räddningstjänsten inte såg någon rök försökte man gå in med nyckel ur ett nyckelskåp i fasaden.

Sydsvenskan - 15 jul 11 kl. 04:44

Explosion på Linnégatan i morse

En explosion inträffade på videobutiken Hemmakväll på Linnégatan i Malmö strax innan klockan 04.00 natten till fredagen.
Ett flertal rutor har krossats i samband med explosionen, men ingen person ska ha kommit till skada.

Nyhetsverket - 10 maj 12 kl. 07:57

Bilruta krossades på Linnégatan

En ruta på en bil parkerad på Linnégatan i Västerås krossades under natten till torsdagen. Vittnen ska ha sett en annan bil lämna platsen i hög fart efter skadegörelsen, enligt vlt..

GöteborgsPosten - 19 jun 12 kl. 20:46

Spårvagnsstopp på Linnégatan

Linnégatan söderut är vid 20.30-tiden inte framkomlig för spårvägstrafiken. Detta efter en kollision mellan bil och spårvagn..

GöteborgsPosten - 10 jul 12 kl. 12:59

Man påkörd av spårvagn på Linnégatan

En man har blivit påkörd av en spårvagn på Linnégatan. Han körs till Sahlgrenska med skallskador..

GöteborgsPosten - 04 okt 12 kl. 16:33

Lägenhetsbrand på Linnégatan

En mindre brand utbröt i ett badrum på Linnégatan i centrala Göteborg. Ingen person kom till skada och räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.