DI > Ekonomi

Saturday, 06 March, 02:49

DI - 23 feb 21 kl. 19:04

Baylan välkomnar nya konkurrenten: ”Jag har varit informerad sedan i somras”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Baylan, välkomnarnya , konkurrentenJag har varit , informeradsedan , i somras
SR - 14 jan 14 kl. 16:25

S välkomnar skolkommission

Socialdemokraternas skolpolitiske talesperson Ibrahim Baylan välkomnar den skolkommission som utbildningsminister Jan Björklund tagit initiativ till för att höja kvaliteten i den svenska skolan..

Expressen - 02 feb 19 kl. 13:24

Ibrahim Baylan om IT-härvan: ”Välkomnar KU-anmälan”

På torsdagen anmäldes statsminister Stefan Löfven (S) och tidigare energiminister Ibrahim Baylan (S) till Konstitutionsutskottet för hanteringen av IT-härvan i Svenska kraftnät.Ibrahim Baylan – numera näringsminister – välkomnar granskningen. – Jag ringde upp generaldirektören för att ta reda på vad det finns för brister, säger Ibrahim Baylan i Ekots lördagsintervju.

SVT - 09 feb 14 kl. 22:01

Baylan om skolan: Känner enorm oro

– Jag känner en enorm oro över utvecklingen i skolan, sade Ibrahim Baylan (S) i Agenda. Tomas Tobé (M) sade att han välkomnar att S i stor utsträckning gått med på Alliansens linje..

Regeringen - 04 mar 16 kl. 11:00

Ibrahim Baylan och Åsa Romson tar emot EU-kommissionär Miguel Arias Cañete för samtal om Sveriges klimat- och energiomställning

Måndag 7 mars välkomnar energiminister Ibrahim Baylan och klimat- och miljöminister Åsa Romson EU:s energi- och klimatkommissionär till Stockholm. Kommissionär Miguel Arias Cañete är inbjuden för att ta del av svenska lösningar inom klimat och energi samt för att samtala om svenska erfarenheter och prioriteringar..

DI - 28 apr 15 kl. 12:03

Ringhals splittrar alliansen

Energiminister Ibrahim Baylan välkomnar den förtida stängningen av två reaktorer i Ringhals. Men beskedet splittrar alliansen..

BT - 14 jan 14 kl. 14:37

Kommission ska granska svensk skola

Regeringen tillsätter en skolkommission med utländska experter som ska granska och analysera kvaliteten i svenska skolan. Kommissionen ska bestå av utländska forskare och experter och arbeta helt självständigt och oberoende under ledning av OECD. Det meddelade utbildningsminister Jan Björklund vid en presskonferens.

BT - 03 dec 14 kl. 18:47

Kungen: "De får lösa det"

Regeringskris på hemmaplan. Magsjuk drottning på statsbesök. Kungariket Sverige har haft bättre dagar – även i Paris.

BT - 03 dec 14 kl. 18:47

Krishantering och magsjuka i Paris

Regeringskris på hemmaplan. Magsjuk drottning på statsbesök. Kungariket Sverige har haft bättre dagar - även i Paris.

Supermiljöbloggen - 13 apr 17 kl. 13:37

”Lev upp till löftena om rättvis klimatpolitik – utan fossilgas!”

"Igår avslutades Socialdemokraternas partikongress i Göteborg där de bland annat avgjorde hur partiet vill göra Sverige till “världens första fossilfria välfärdsland”. Efter vad som sades under kongressen kan vi inte vänta oss annat än att Socialdemokraterna kommer börja ta ansvar för att stoppa den oroande utvecklingen av fossilgas i Sverige", skriver Fossilgasfällan idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen. Samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan sa i ett anförande på söndagskvällen att Socialdemokraterna vill "fasa ut naturgasen helt och hållet, först i Sverige och sedan i Europa".

BT - 24 mar 14 kl. 13:47

Alliansen vill ha betyg från fyran

Alliansregeringen föreslår nu att betyg ska införas från fjärde klass. - Det ger ett ökat resultatfokus i skolarbetet som är viktigt, säger utbildningsminister Jan Björklund.Under nästa mandatperiod är också målet att nationella prov digitaliseras för att kunna rättas externt i så stor utsträckning som möjligt.

Supermiljöbloggen - 07 okt 16 kl. 12:45

Svenska energiinnovationer presenteras i Indien

I dagarna besöker energi- och samordningsminister Ibrahim Baylan Indien. Med sig har han även ett tiotal svenska företag som ska presentera gräddan av sina hållbarhetsidéer på andra sidan klotet. Indien, världens tredje största ekonomi och utsläppare av växthusgaser, ratificerade FN:s klimatavtal i söndags.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.