GlobeNewswire > Ekonomi

Friday, 05 March, 17:35

GlobeNewswire - 23 feb 21 kl. 19:00

Hexatronic justerar finansiellt målHexatronic Group AB (publ)
556168-6360 Pressmeddelande 23 februari 2021 Hexatronic justerar finansiellt mål I samband med bokslutet 2020 har styrelsen gjort en översyn av Hexatronics finansiella mål. Mot bakgrund av Hexatronics starka utveckling, marknadsposition och framtida möjligheter har styrelsen valt att justera Hexatronics lönsamhetsmål till 10 procent EBITA-marginal (rörelseresultat efter avskrivningar på materiella anläggningstillgångar) på rullande 12 månader från tidigare 9 procent EBITA-marginal. Tidigare fastställt tillväxtmål om att koncernen skall växa mer än sin marknad organiskt och med en årlig tillväxt om minst 20 procent, organisk och/eller förvärvsdriven, ligger kvar. Göteborg 23 februari 2021 Henrik Larsson Lyon VD Hexatronic Grou
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Group AB, Hexatronics, EBITA, Larsson Lyon, Hexatronic Group, Hexatronic Group AB, EU, CET, Matrix, Wistom, Göteborg, Sverige, Zeeland, USA, Kanada, Nasdaq Stockholm, HTRO, Hexatronic

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hexatronic, justerar, finansielltmål
GlobeNewswire - 23 jul 20 kl. 20:30

Hexatronic stärker sitt systemerbjudande i USA med förvärvet av The Light Brigade

Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360 Pressmeddelande 23 juli 2020 Hexatronic stärker sitt systemerbjudande i USA med förvärvet av The Light Brigade Hexatronic Group AB (publ) ("Hexatronic") har den 23 juli 2020 ingått avtal om förvärv av samtliga aktier i The Light Brigade Inc. ("Light Brigade"), en USA-baserad leverantör av fiberoptisk utbildning för bredbandskommunikation, trådlösa nätverk, tjänsteleverantörer, datacenter, energisektorn, olja och gas, gruvdrift och industrisektorer. Light Brigade
Light Brigade grundades 1990 och har utbildat mer än 60 000 personer inom fiberoptik.

GlobeNewswire - 14 aug 20 kl. 07:00

Hexatronic Group AB (publ) Delårsrapport januari – juni 2020

Pressmeddelande 2020-08-14
Hexatronic Group AB (publ)
Delårsrapport januari – juni 2020  
Viktiga händelser under kvartalet Hexatronic tecknade ett strategiskt avtal med KCOM i Storbritannien till ett värde av 40 MSEK.
 Hexatronic förvärvade det brittiska fiberoptikbolaget Tech Optics Ltd.
 Hexatronic vann nya ordrar på sjökabel till ett värde av 40 MSEK.

GlobeNewswire - 01 aug 20 kl. 09:00

Hexatronic tillträder tidigare offentliggjort förvärv av The Light Brigade

Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360 Pressmeddelande 1 augusti 2020 Hexatronic tillträder tidigare offentliggjort förvärv av The Light Brigade
Hexatronic Group AB (publ) (”Hexatronic”) har idag, den 1 augusti 2020, tillträtt tidigare offentliggjorda förvärvet av den USA-baserade leverantören av fiberoptisk utbildning för bredbandskommunikation, trådlösa nätverk, tjänsteleverantörer, datacenter, energisektorn, olja och gas, gruvdrift och industrisektorer.
Förvärvet är strategiskt och kommer att ytterligare stärka Hexatronics närvaro och nätverk i USA, möjliggöra för Hexatronic att nå ut till fler potentiella kunder och komplettera Hexatronics systemerbjudande med utbildning.
Förvärvet, som offentliggjordes den 23 juli 2020, har skett i

DI - 01 aug 18 kl. 09:09

Stämning mot Hexatronic dras tillbaka i Nya Zeeland

Emtelle Ltd har tagit tillbaka sin stämning av Hexatronic i Nya Zeeland. Stämningen var riktad mot Hexatronic New Zealand Limited och Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB avseende påstått patentintrång inom blåsfiber..

PrivataAffärer - 24 feb 20 kl. 07:56

DI: Hexatronic välpositionerat inför fiberrevolutionen

På minussidan pekar tidningen på risker som kinesisk prispress och att Hexatronic är beroende av få kunder, men menar samtidigt att det är risker värda att ta. ”Fiberrevolutionen har börjat att ta fart utomlands och lilla förvärvsglada Hexatronic är bra positionerat”, skriver DI. Hexatronic är en systemleverantör inom fiberoptisk kabel och infrastrukturlösningar för telekomföretag..

DI - 12 jun 18 kl. 14:08

Hexatronic ska ta strid om patentintrång

Hexatronic har tagit del av ett pressmeddelande från Emtelle avseende patentintrång och en stämning riktat mot Hexatronic..

GöteborgsPosten - 22 okt 18 kl. 05:00

Hexatronic tar sats mot en uppkopplad värld

Hexatronic Group har efter flera år av stark tillväxt med sina fibernät nu något av ett mellanår – men runt hörnet väntar utbyggd 5G och ännu fler fibernät världen runt. Hexatronic laddar..

Ekonomistas - 15 maj 19 kl. 12:43

Behövs kapitalkontroller för ett välfungerande globalt finansiellt system?

Världsekonomin tycks översköljd av finansiellt kapital som desperat söker en rimlig avkastning i en miljö där nominella och reala räntor är påfallande låga. Trots detta är det svårt att hitta finansiering till välbehövliga investeringar i infrastruktur, energi och utbildning i de fattigaste delarna av världen. Problemet är knappast hinder för internationell kapitalrörlighet.

DI - 16 apr 14 kl. 13:35

Ericsson säljer till Hexatronic

Hexatronic avser att driva vidare kopparkabelverksamheten i kabelfabriken i Hudiksvall i egen regi och har tecknat avtal med Ericsson om att förvärva kvarvarande kopparkabelmaskiner och lager..

Affärsvärlden - 16 apr 14 kl. 13:54

Ericsson säljer till Hexatronic

Hexatronic avser att driva vidare kopparkabelverksamheten i kabelfabriken i Hudiksvall i egen regi och har tecknat avtal med Ericsson om att förvärva kvarvarande kopparkabelmaskiner och lager..

DI - 23 apr 14 kl. 08:45

Hexatronic: Larsson Lyon ny koncernchef

Hexatronic Scandinavia har rekryterat Henrik Larsson Lyon till ny koncernchef.Det framgår av ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.