Dalarnas tidningar > Nyheter

Tuesday, 02 March, 06:19

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 18:30

S och V motsatte sig flytten av akutpsykiatrin i DalarnaPå tisdagen godkände Hälso- och sjukvårdsnämnden omorganisationen av psykiatrins heldygnsvård och....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Dalarna, Hälso

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S och V motsattesig , flyttenav , akutpsykiatrini , Dalarna
Skånskan - 01 feb 16 kl. 10:14

Möblerna skadades i flytten

Eslöv MELLANSKÅNE
En flytt- och städfirma i Mellanskåne rekommenderas att ersätta en kund som fick sina möbler skadade i flytten. Kvinnan flyttade till Mellansverige och anlitade företaget för hjälp med att transportera möblerna.
Under flytten skadades en apotekarbänk och ett slagbord.

Dalarnas tidningar - 15 minuter sedan

LISTA: Här är de mäktigaste i Dalarna – plats 11-50

Vem är mäktigast i Dalarna? DT listar länets 100 mäktigaste personer. Idag presenterar vi plats....

NSD - 02 okt 12 kl. 09:20

Polisen utreder dödsfall inom akutpsykiatrin

En person avled i samband med ett bråk på akutpsykiatrin i Luleå i helgen. - Just nu kan vi inte ge några kommentarer. Åklagare har tagit över, säger Jenny Blixt, jourhavande förundersökningsledare hos polisen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

GD: Inga planer på att stoppa flytten

Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson avböjer att träffa politiker och företagsledare från Dalarna. Det finns inga planer på att stoppa flytten av skattekontoren i Åmål och Mora, skriver han, så ett möte om det är inte prioriterat..

YLE - 02 sep 16 kl. 09:44

Raseborgs stad: Vi gav tillräckligt information om flytten

Nu har Raseborgs stad gett ett utlåtande till Regionförvaltningsverket om flytten av äldre till servicehuset Villa Anemone i Karis. Regionförvaltningsverket har fått ett klagomål om flytten av klienterna från Mjölbolsta till Karis centrum i våras. Enligt klagomålet har klienterna och de anhöriga inte fått tillräckligt med information om flytten och dess följder.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 06:30

Falck informerade om flytten för sent

Foto: Tom Wall
I tisdags var det meningen att alla ambulanser i södra Skåne skulle börja utgå från Malmö, men entreprenören Falck informerade SOS Alarm om förändringen först dagen innan. För sent, menar SOS Alarm som satte tillfälligt stopp för flytten.
Redan i höstas, när Falck tog över driften av ambulanserna i sydvästra Skåne, var entreprenörens mål att alla bilar skulle utgå från Lockarp utanför Malmö.

YLE - 15 sep 17 kl. 12:33

"Flytten är ett lyft för Novia i Åbo"

På fredagen hade Yrkeshögskolan Novia i Åbo inflyttningsfest i sina nya lokaler. Enligt enhetschef Eva Sandberg-Kilpi är flytten från Nunnegatan till Henriksgatan ett lyft för Novia. - Nu när vi har kommit närmare både Åbo Akademi och Åbo universitet är det lättare att se att Novia också är en högskola i Åbo, säger Novias enhetschef i Åbo.

Dalarnas tidningar - 16 mar 11 kl. 07:20

ABB flyttar verksamhet i Dalarna

[GRÄNGESBERG/LUDVIKA] ABB i Grängesberg ska flytta till Ludvika. Flytten sker i samband med att ABB investerar 70 miljoner kronor på att bygga ut brytarverkstaden. - Det går väldigt bra för oss just nu och vi har en stark position på marknaden.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Vargparets vandring efter flytten

Vargtiken som flyttades från Idre till trakten av Karlsborg i Västra Götalands län före jul var igår i norra delen av Gävleborgs län och varghannen i mellersta Dalarna. Vargparet delade på sig strax före nyåret. Att flytta genetiskt värdefulla vargarna ingår i Naturvårdsverkets uppdrag från regeringen att genetiskt förstärka den svenska vargstammen..

Magazin24 - 15 jul 14 kl. 20:43

Östensson om flytten till SSL – tråkigt att lämna tjejerna

IFK Arboga IBK:s damer tappar sin lagkapten till nästa säsong då Erika Östensson blev klar för IBF Falun förra veckan. Till Magazin24.se berättar hon om varför det blir en flytt till dalarna.

DalaDemokraten - 29 jan 16 kl. 16:46

Flytten till Falun som ingen vill ha

Frågan är om det hade gått att hitta på något sämre för Dalarna än en utredning om koncentration av högskolan till Falun. Denna olycksaliga utredning drar nu tid, kraft och fokus från andra och viktigare frågor för länets utveckling..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.