Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 05 March, 02:33

Jönköpingsnytt - 23 feb 21 kl. 18:30

50 år på jobbet firades med vinkande JAS-plan: ”En riktig överraskning”Ni kanske hörde eller till och med såg de två JAS-plan som på relativt låg höjd drog in över....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
JAS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 50 år, jobbet, firadesmed , vinkande, JAS-planEn , riktig överraskning
Barometern - 29 maj 19 kl. 15:29

Uniform på jobbet-dagen firades i stadshusets korridorer

På onsdagen var det premiär för uniform på jobbet-dagen. I stadshuset gick marknadschef Ted Lindquist klädd i sin hemvärnsuniform. – Känns lite ovant, men bra, konstaterade han..

Jönköpingsnytt - 21 nov 12 kl. 09:21

Firades på 30-årsdagen - fick bilen inlåst

Bilresan från Torpa till jobbet i Tenhult blev något försenad för Per Fredriksson som i söndags fyllde 30 år. Vissa polare nöjde sig inte med att fira av honom i Stockholm i helgen utan gav sig på ännu ett litet skämt under onsdagsmorgonen..

Dagens Medicin - 13 maj 15 kl. 17:07

Här är sjuksköterskan som firade sin 90-årsdag på jobbet

I dagarna firades SeeSee Rigneys födelsedag med ett Facebook-inlägg. Där uppges hon vara USA:s äldsta sjuksköterska, 90 år gammal..

Skånskan - 07 dec 15 kl. 14:00

200 nya Ystadsbor firades

Ystad YSTAD
Två hundra nya Ystadsbor deltog på kommunens nyinflyttardag på Österportskolan i lördags. De hälsades välkomna av Cecilia Magnusson-Svärd, kommunfullmäktiges vice ordförande, efter hand som de dök upp i entrén, där Kulturskolans orkester Lurblåsarna spelade och Annika Friman Törnå höll i taktpinnen.
Henrik Hallengren och Michelle Lindholm kom med deras ettåriga Valentin i barnvagn.

Sydöstran - 09 apr 18 kl. 15:54

Inkludering av romer börjar på jobbet

Den 8 april var det romernas nationaldag i Sverige. Dagen firades till minne av den första romska kongressen som ägde rum i London 1971. Under 1950-talet ansågs det vara majoritetssamhällets förföljelse av romer som var orsaken till deras utanförskap.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 11 kl. 14:08

Sture Meijer firades dubbelt

SKELLEFTEÅ Många deltog när Sture Meijer firades dubbelt i dag. ? Festen är jättetrevlig, säger huvudpersonen själv.

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 14 kl. 08:41

Earth day firades

22 April firades Earth Day (inte att förväxla med Earth Hour) över hela världen. På Allvar Gullstrandgymnasiet i Landskrona firades det för 5:e gången i rad på följande sätt:Det hölls föredrag på skolan och på stadsbiblioteket av experter från Lunds universitet, Vestas, Greenpeace m fl om klimatförändningarna, Hållbart samhälle, Vindkraftverk, Miljöpolitik och Permaodling..

Nya Wermlands Tidningen - 19 aug 14 kl. 06:00

Fyrens dag firades i Staviken

I söndags firades den internationella fyrdagen på många platser runtom i världen. Firades gjorde det även vid Staviks fyr i Säffle, som är en av drygt 70 fyrar i Sverige. Staviks fyr som annars är en privat fyr ägs av Anna-Lena och Gunno Quist.

YLE - 30 sep 14 kl. 20:38

Blues vann - Jere Lehtinen firades

Blues besegrade TPS i ishockeyligan med 3-2. Jere Lehtinen firades då hans spelskjorta lyfte upp i taket. I den första perioden förde Roope Talaja hemmalaget upp i en 1-0 ledning efter endast en dryg minuts spel.

YLE - 08 jul 17 kl. 14:36

Marinens årsdag firades i soligt Vasa

Marinens årsdag firades i år i Vasa. Bland annat stod paradmönstring, kransnedläggning, besök ombord på fartygen och konsert med flottans musikkår på programmet. Marinens årsdag firas till minnet av slaget vid Svensksund, den 9-10 juli 1790.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 22:11

Kungen firades på 72-årsdagen

Stockholm Kung Carl Gustaf XVI firades traditionsenligt sin 72-årsdag på valborgsmässoafton.Det är över 44 år sedan Carl XVI Gustaf blev kung i Sverige. Det gör honom till den kung som suttit längst på tronen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.