Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 18:02

Vestmanlands Läns Tidning - 23 timmar sedan

Starkt bokslut för bostadsbolaget: ”Känns väldigt bra”Hallstahem kan glädjas över ett starkt 2020. Bokslutet för bostadsbolaget visade en vinst på tolv....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starkt, bokslutför , bostadsbolaget, Känns, väldigt, bra
Sydöstran - 14 mar 20 kl. 19:00

Starkt bokslut för kommunen

Nästan tio miljoner bättre än budget. Där har ni resultatet när kommunen sammanställt siffrorna för 2019. – Det känns såklart jättebra.

Skånskan - 08 mar 17 kl. 07:00

”Det känns fint med premiär just 8 mars”

TV-serie I kväll är det premiär för den första delen av Rebecka Martinsson, en tv-serie i åtta delar byggd på fyra av Åsa Larssons deckare. Ida Engvoll som spelar huvudrollen tycker att det passar perfekt med premiär på Internationella kvinnodagen. – I den här serien känns det som om vi breddar både publikens perspektiv och vilka historier vi berättar om kvinnor, säger hon.

Expressen - 11 jun 14 kl. 17:37

Lundh: "Känns som SVT bara vill förstöra"

RIO DE JANEIRO/STOCKHOLM. Stämningen mellan SVT och TV4 är spänd inför VM-premiären. Efter att SportExpressen.

SVT - 26 feb 20 kl. 08:15

Fransson efter beskedet om vattenflaskan: ”Känns som jag blivit slängd som mat åt hajar”

En vattenflaska har hamnat i fokus i brottaren Jenny Franssons dopningsfall. Men flaskan har inte analyserats av Riksidrottsförbundet – enligt RF är det Franssons eget ansvar att styrka berättelsen om hur hon fick i sig det förbjudna preparatet. Det har fått svenskan att reagera starkt.

LV - 24 feb 17 kl. 12:00

Bostadsbolaget om nye fastighetsägaren: "Känns seriöst"

Det är med trygg hand som Bostadsbolaget lämnar över ansvaret till den nya fastighetsägaren i Blackstad. – Det är jättebra att det finns en fastighetsägare som kan förvalta husen på egen hand, säger Agne Björkgren, förvaltare på Bostadsbolaget..

YLE - 09 jun 14 kl. 20:19

Raseborgs bokslut väckte debatt

Raseborgs stadsfullmäktige godkände på måndagen (9.6) efter omröstning bokslutet för ifjol. Bokslutet ser bra ut på papper, men fullmäktigesalen uttryckte oro för att det bara är en kosmetisk förbättring.

Skånskan - 21 dec 18 kl. 15:00

Överförmyndaren gör bokslut

HÖRBY Hörby kommun blir utan egen överförmyndare från årsskiftet. I stället tillsätts en nämnd som ska hålla i trådarna.
I går gjorde överförmyndaren i Hörby sitt sista arbetspass.

BT - 29 jun 12 kl. 14:47

Starkt svenskt mittfält

Visst, Sverige försvann lite snopet ur fotbolls-EM.
Men i Borlänge är blågult i final. Det är en stark och trygg uppställning lite Lagerbäckig som presenteras i Peace and loves mittcirkel i år.

BT - 15 jul 13 kl. 19:20

Smiths ord känns i magen

Under prisutdelningen av Polarpriset 2011 kallades Johanna och Klara Söderberg i First Aid Kit in för att hylla förebilden, tillika pristagaren Patti Smith. Och systrarnas version av Dancing barefoot rörde den amerikanska poeten, författaren, punkaren och sångerskan till tårar.
Med den bakgrunden känns det inte särskilt underligt att samma duo valdes ut till öppningsakt under de tre spelningar som Patti Smith genomfört i Sverige den gångna veckan, nu senast i Göteborg.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Evelina, 22, om Always doftbindor – "känns som ett slag i ansiktet"

Evelina Glad, 22, från Edsbro, har köpt Always bindor i hela sitt liv. Men sist fick hon en otrevlig överraskning när hon öppnade paketet. Det visade sig att bindorna numera har en "doftneutraliserande teknik".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Evelina, 22, om Always doftbindor – "känns som ett slag i ansiktet"

Evelina Glad, 22, från Edsbro, har köpt Always bindor i hela sitt liv. Men sist fick hon en otrevlig överraskning när hon öppnade paketet. Det visade sig att bindorna numera har en "doftneutraliserande teknik".

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.