Expressen > Nyheter

Wednesday, 03 March, 04:04

Expressen - 23 feb 21 kl. 18:13

Mamma vräks – struntade i hyran och åkte till SpanienTrebarnsmamman betalade hyran 217 dagar för sent, i stället reste hon på långsemester i sju veckor. Kvinnan har fått flera varningar från hyresvärden, så nu blir hon och barnen hemlösa, skriver Hem & Hyra.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Spanien, Hem

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mamma, vräks, struntadei , hyranoch , åktetill , Spanien
News55 - 02 maj 17 kl. 10:51

Hollywoodfrun tvingas bevisa att hennes mamma lever

Gunilla Persson, känd från tv-programmet ”Hollywoodfruar” anklagades 2015 för att fuska med dottern Erikas barnbidrag, något som visade sig vara felaktigt. Nu finns misstankar om att Gunilla fuskar med sin 91-åriga mamma Iris pension och hon måste därför bevisa att mamman lever. – Jag är så arg att jag kokar, säger tv-profilen till Nöjesbladet som var först med att rapportera om det inträffade.

Dalarnas tidningar - 19 aug 14 kl. 18:16

Bussar struntade i skolbarn

Louise Söderqvist i Åsen, är mamma till Filippa och besviken på Dalatrafik som struntade i barnen vid hållplatsen när de skulle ta bussen till den första skoldagen..

Expressen - 28 nov 12 kl. 09:23

TV4 struntade i Johans vädjan

Johan Wadborg kände sig tvingad av TV4 att söka råd av sin mamma inför kvällens tuffa slutgiltiga val i "Bonde söker fru". Och sedan vädjade han förgäves om att hon skulle klippas bort. - De skulle ha in mamma igen, jag ringde och snackade med dem efteråt för att de skulle klippa bort det, men fick inget besked.

BT - 11 jun 13 kl. 16:17

Mamma felmedicinerade son - döms

En äldre kvinna döms för att hon felaktigt medicinerat sin vuxne, funktionshindrade son. Kvinnan får villkorlig dom, dagsböter och ska betala skadestånd till sonen. Den vuxne sonen har svårigheter att själv göra sig förstådd.

Posh24 - 04 feb 13 kl. 11:52

Lindsay Lohan är hemlös - tvingas bo hemma hos mamma!

Lindsay Lohan har kämpat hårt för att få ordning på sin ekonomi på senaste tiden, men nu har hennes hyresvärd tröttnat helt, eftersom hon inte ens har råd att betala hyran. "Lindsay tvingas bo hemma med Dina (hennes mamma) eftersom hon inte har råd med något annat alternativ just nu", berättar en insatt källa.

"Lindsay är helt pank och har inte ens råd med en tvårumslägenhet i Norra Hollywood.

Nerikes Allehanda - 23 mar 20 kl. 12:03

Chockhöjning för Arnes hundraåriga mamma: ”Tappat förtroendet för Örebro kommun”

Arne Zimmermanns hundraåriga mamma Karin har fått en chockhöjning av hyran på Södermalmshemmet –....

SN - 29 maj 13 kl. 06:19

Rektor struntade i anklagelser om övergrepp

Redan 2005 slog en mamma larm om att hennes dotter utsatts för sexövergrepp av en anställd på skolan. Rektorn lät saken bero, utan att göra vare sig polisanmälan eller ens prata med den anklagade. Sju år senare anhölls mannen efter misstankar om att han gett sig på en annan liten flicka på skolan..

BT - 21 sep 18 kl. 12:28

Borås: Mamma slog barn med pinne – skyller på utländsk tradition

En tvåbarnsmamma döms till samhällstjänst efter att upprepade gånger ha slagit sina barn med en pinne. Redan när kvinnan bodde ihop med barnens pappa uppmärksammade en vän till pappan övergreppen, men struntade i att slå larm..

Sydsvenskan - 02 maj 19 kl. 15:53

Kristin Kaspersen: Känns som att mamma är här

Kristin Kaspersen gör succé i "Let's dance". Redan som liten drömde hon om att dansa på riktigt, men på den tiden satte hon käppar i hjulet för sig själv. – Jag trodde väl att jag inte skulle bli en bra dansare så jag struntade i det, säger hon.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 19 kl. 15:53

Kristin Kaspersen: Känns som att mamma är här

Kristin Kaspersen gör succé i "Let's dance". Redan som liten drömde hon om att dansa på riktigt, men på den tiden satte hon käppar i hjulet för sig själv. – Jag trodde väl att jag inte skulle bli en bra dansare så jag struntade i det, säger hon.

GöteborgsPosten - 02 maj 19 kl. 15:53

Kristin Kaspersen: Känns som att mamma är här

Kristin Kaspersen gör succé i "Let's dance". Jag trodde väl att jag inte skulle bli en bra dansare så jag struntade i det, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.