Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 03 March, 13:17

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 18:09

Lapidus road av influencers: ”Jag har dragit negativa trender i samhället käpprätt åt helvete”En nära framtid där utsatta områden omges av murar. I Jens Lapidus nya roman "Paradis City" har....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Jens Lapidus, Paradis City

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lapidus, roadav , influencersJag har , dragit, negativa, trender, i samhället käpprätt åt helvete
Expressen - 11 jul 19 kl. 10:00

Isländare är trötta på alla respektlösa influencers

Folk trampar på den ömtåliga mossan, kör bil off road, sitter på glaciärer och beträder avspärrningar. Nu ryter islänningar ifrån mot de hänsynslösa turisterna och influencers.– Det känns som att allt numera handlar om den perfekta instagrambilden, säger islänningen Michalina Okreglicka till BBC..

Supermiljöbloggen - 08 feb 19 kl. 13:24

Instagramkontot som exploderade – kritiserar influencers flygvanor

Aningslösa Influencers är instagramkontot som öppet kritiserar hur kända sociala medier-profiler glorifierar ett hejdlöst flygande. SMB har intervjuat grundarna bakom årets hetaste opinionsbildare.  Influencers kännetecknas av väldigt stora följarskaror på sociala medier, ofta hundratusentals personer.

Dagensanalys.se - 23 nov 16 kl. 15:58

Nu lanseras Nordens största marknadsplats för innehåll där innehållsproducenterna är influencers

Influencers är de nya innehållsproducenterna. Det är där talangen, passionen och kunskapen kring produktion av innehåll för digitala kanaler finns idag. ”Vi ser Content to Go som ett AirBnB för content.

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 04:00

Lapidus riktar blicken uppåt

I sin förra bok ”Vip-rummet” introducerade Jens Lapidus ett nytt persongalleri efter Stockholm noir-trilogin. Kritiken var halvnjugg. Den unga advokaten Emelie Jansson var inte lika kul som Jorge och JW.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 14:01

Facebook skapar sökmotor för influencers

Enligt uppgifter testar Facebook just nu en ny typ av sökmotor där marknadsförare kan söka efter influencers som har intressanta följarskaror. Tanken är att företag ska kunna skapa samarbeten med relevanta influencers, och därmed nå mer specifika målgrupper med innehåll som känns äkta. Fortfarande återstår dock viss utveckling, och influencers på Instagram har ännu inte lagts till.

Dagensanalys.se - 19 jun 18 kl. 11:01

Ny mätmetod för influencers, men se upp med köpta siffror

Nu lanserar influencerplattformen Buzzoole tillsammans med undersökningsföretaget Nielsen en ny mätmetod för influencermarknadsföring. Den nya mätningen ska ge marknadsförare motsvarande information som övriga annonskampanjer. Samtidigt går Unilevers marknadschef ut och tar tydligare ställning mot köpta siffror bland influencers.

Sydsvenskan - 01 dec 11 kl. 21:56

Lapidus utforskar systemen

Foto: Linda Axelsson
Jens Lapidus skriver för att få energi. Det berättade han på Litteraturbaren på Grand Hotell på torsdagskvällen.
?

BT - 14 jul 14 kl. 07:53

Lapidus nya inte så pjåkig

Efter succén med Snabba cash-trilogin, eller Stockholm noir-serien som förlaget föredrar att kalla den, har nu brottsmålsadvokaten och tillika deckarförfattaren Jens Lapidus vänt blad. Den nya seriens första bok heter VIP-rummet och är inte alls så pjåkig även om det finns en del att anmärka på. Persongalleriet bottnar väl inte alla gånger, tightheten fallerar till och från och mycket av ingredienserna i själva berättelsen har vi hört, läst och sett förut.

Dagensanalys.se - 20 jun 18 kl. 10:01

Facebook gör det enklare för varumärken att hitta influencers

Facebook vill hjälpa varumärken att hitta influencers på sina nätverk. Lanseringen av Brand Collabs Manager ska få fler företag att satsa på influencers för att få ut sina varumärken. Facebook har även lanserat flera nya funktioner för influencers som vi listar här.

Dagensanalys.se - 13 jun 17 kl. 10:31

93 % av influencers följer inte reglerna för sponsrat innehåll

Influencers lyder under FTC           (regler för annonsering) men i en studie visar det sig att 93 % av inläggen på Instagram bryter mot, eller är otydliga, gällande om innehållet är sponsrat av ett företag. Marknadsföringsbyrån Mediakix undersökte hur stor andel av inläggen på Instagram som följer FTC, och hela 152 inlägg visade sig bryta mot regelverket. De olika brotten kan delas in i fyra kategorier: Inte avslöja långtidssamarbeten.

Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 11:13

Influencers driver affärer, men användarna vet sällan att vad de ser är annonser

En undersökning från Open Influence visar att influencers på sociala nätverk har stor inverkan på försäljningen av varor och tjänster. Däremot uppmärksammar få användare vad som är influencerns egen åsikt och vad som är sponsrat innehåll, trots tydligare regler kring transparens i influencermarknadsföring. Frågan är dock om det spelar någon roll för användarens köpvilja.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.