UNT > Nyheter

Tuesday, 09 March, 08:46

UNT - 23 feb 21 kl. 18:05

Anställd halkade – företag får böta 200 000Statliga Samhall döms till 200 000 kronor i företagsbot efter att ha struntat i en anställd städares behov av halkfria skor, rapporterar facktidningen Fastighetsfolket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Samhall, Fastighetsfolket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställd, halkade, företagfår , böta, 200, 000
NSD - 20 nov 14 kl. 12:35

Den skadade är anställd vid byggföretag

Den svårt skadade mannen är anställd vid byggföretaget Nåiden..

UNT - 09 jan 18 kl. 10:08

Anställd på dataföretag sålde 61 stulna datorer

En anställd på en datafirma i Uppsala sålde 61 stulna datorer..

Cornucopia - 26 dec 18 kl. 16:09

Lågkonjunkturen - ska man vara offentligt eller privat anställd?

Nu när lågkonjunkturen rusar mot oss snabbare än det går att bilda en regering kan det vara intressant att fråga sig om man när tillväxten uteblir och ladorna blir tomma ska vara privat eller offentligt anställd. Ska man dra en slutsats utifrån datat är den att privat anställda är beroende av konjunkturen med eftersläpning medan offentligt anställda är beroende av politiska beslut.
BNP-tillväxt och förändringen antal anställda per sektor statlig-kommunal-privat 2006 - 2018P11.

HBL - 19 sep 12 kl. 14:37

Anställd vid Helsingfors stad misstänks för penningtvätt

Polisinrättningen i Östra Nyland misstänker en anställd vid Helsingfors stad för delaktighet i grov penningtvätt. Fallet hänger ihop med kvittohandelshärvan i Kungsböle i Strömfors. Polisen kom den misstänkte på spåren i samband med undersökningen av kvittohandelsfallet i Strömfors hösten 2011.

Barometern - 03 dec 13 kl. 07:19

Anställd tros ha försnillat 13 miljoner

Ett Kalmarföretag kan ha blivit lurat av en anställd på mångmiljonbelopp. Polisen tror att så mycket som 13 miljoner kronor, eller mer, har försvunnit ur bolagets kassa. I mars upptäckte det utsatta företaget flera märkliga fakturor i bok­föringen.

Skånskan - 27 dec 19 kl. 05:00

Anställd kopierade dokument

MALMÖ När den anställde sade upp sig och började arbeta på ett annat företag inom VVS-branschen kopierade han en rad interna dokument.
Nu riskerar han efter en dom i Malmö tingsrätt att få betala ett vite på 100 000 kronor varje gång uppgifterna används.Malmö tingsrätt beslutade även att stadfästa den förlikning som träffats mellan parterna.

SmålandsPosten - 28 mar 14 kl. 06:15

Chef dömd för att ha slagit anställd

Villkorlig dom och dagsböter. Det blev domen för den kvinnliga chef på ett företag i Uppvidinge som slagit en anställd i ansiktet. Händelsen inträffade i november i samband med ett personalmöte som spårade ur.

SmålandsPosten - 08 jan 15 kl. 08:39

56-årige Danny först anställd - tipsades på kommunal kurs

NUMMER ETT. 56-årige Danny Andinsson har anställningsnummer ett i bluffbolaget Jusab i Växjö. Han tipsades om Jusab av ledningen för en kommunal tvåveckorskurs – som arbetsförmedlingen rekommenderat.

Nyan - 28 jan 16 kl. 05:52

Anställd polisanmäls för förskingring

En tidigare anställd i en stor åländsk förening polisanmäls inom kort misstänkt för att ha förskingrat en större summa pengar.

Förskingringen misstänks ha pågått under flera år.
Enligt vad Nya Åland erfar handlar det om en förening med cirka 150 medlemmar – företag inom vitt skilda branscher samt landskapet och kommuner.

YA - 04 nov 16 kl. 03:00

Skurupsföretag i förlikning med tidigare anställd

Ett Skurupsföretag ska till en före detta anställd betala 3,5 månadslöner à 36 600 kronor..

Dalarnas tidningar - 03 okt 17 kl. 12:32

Anställd saknade utbildningsbevis – byggföretag måste betala 10 000 kronor i sanktionsavgift

Vid en av Arbetsmiljöverkets inspektioner framkom det att en anställd på ett byggföretag saknade ett giltigt utbildningsbevis för det arbete som utfördes på den inspekterade byggarbetsplatsen. Därför måste företaget nu betala 10 000 kronor i sanktionsavgift..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.