Corren > Nyheter

Thursday, 25 February, 02:57

Corren - Igår: 18:00

Patient blev filmad i duschen – av personalEn patient på rättspsyk i Vadstena har blivit filmad i duschen av en anställd. Händelsen har anmälts till Ivo..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Vadstena, Ivo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Patientblev , filmadi , duschenav , personal
SN - 06 sep 15 kl. 06:40

Patient överföll personal

En patient överföll en ur personalen på psykiatriska kliniken i Nyköping. Överfallet kom utan förvarning och tillhygge användes. Hot förekommer, men våld är väldigt ovanligt, säger Sven Nordlund, divisionschef inom psykiatrin..

Skånskan - 04 maj 16 kl. 14:18

Blev filmad i duschen

Södervärn Den unga kvinnan fann en kamera i duschen och den innehöll bilder på henne när hon duschade. Nu åtalas hennes hyresvärd för kränkande fotografering.Det var under en knapp månad hösten 2014 som kvinnan var inneboende i en lägenhet vid Södervärn, där hon hyrde ett rum av en man, nu 37 år gammal.

GT - 02 aug 13 kl. 20:53

Smygfilmade kvinna i duschen ? man åtalas

En kvinna blev filmad i duschen på en camping i Varberg. Nu åtalas en man i 50-årsåldern under den nya brottsrubriceringen kränkande fotografering, skriver Hallands nyheter..

Skånskan - 20 jan 20 kl. 11:11

Tjej filmad i duschen

LUND När en 17-årig tjej på söndagskvällen klockan 21.15 stod i duschen i bostaden på Östra Torn, såg hon plötsligt en mobiltelefon i fönstret.
Hennes föräldrar sprang ut från bostaden för att se vem som gjort detta, men ingen misstänkt fanns då kvar..

Nya Wermlands Tidningen - 15 apr 14 kl. 10:40

Patient filmade annan patient

Landstinget i Värmland har gjort en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg efter att en patient blivit filmad i vårdmiljö..

Kristianstadsbladet - 29 aug 13 kl. 13:27

Åldring glömdes bort i duschen


Personal på ett äldreboende i Kalmar län glömde tidigare denna månad bort en kvinna i duschen. Först klockan två på morgonen hittades kvinnan övergiven i mörkret.I en avvikelserapport skriver personalen att den gamla satt i duschstolen, orolig och chockad, rapporterar TV4 Nyheterna Kalmar.

BT - 29 aug 13 kl. 13:30

Åldring glömdes bort i duschen

Personal på ett äldreboende i Kalmar län glömde tidigare denna månad bort en kvinna i duschen. Först klockan två på morgonen hittades kvinnan övergiven i mörkret. I en avvikelserapport skriver personalen att den gamla satt i duschstolen, orolig och chockad, rapporterar TV4 Nyheterna Kalmar.

Barometern - 29 aug 13 kl. 13:41

Åldring glömdes bort i duschen

Personal på ett äldreboende i Nybro kommun glömde tidigare denna månad bort en kvinna i duschen. Först klockan två på morgonen hittades kvinnan övergiven i mörkret. I en avvikelserapport skriver personalen att den gamla satt i duschstolen, orolig och chockad, rapporterar TV4 Nyheterna Kalmar.

BT - 29 aug 13 kl. 18:22

Åldring glömdes bort i duschen

Personal på ett äldreboende i Kalmar län glömde tidigare denna månad bort en kvinna i duschen. Först klockan två på morgonen hittades kvinnan övergiven i mörkret. I en avvikelserapport skriver personalen att den gamla satt i duschstolen, orolig och chockad, rapporterar TV4 Nyheterna Kalmar.

Barometern - 13 mar 14 kl. 07:41

Smygtittade i duschen

En man i 65-årsåldern åtalas för sexuellt ofredande. Han misstänks ha kikat på ett duschande par på Böda Sands camping i somras. Ett ungt par skulle duscha efter badet.

SmålandsPosten - 22 jul 14 kl. 06:02

Patient vid rättspsyk hotade döda läkare

En patient vid rätts­psykiatriska region­kliniken i Växjö var kallad till en förhandling i förvaltningsrätten och vid förhandlingen uppträdde patienten hotfullt och ska ha hotat att döda en närvarande läkare. Händelsen är nu anmäld till både IVO och polisen. När patienten kom till förhandlingssalen i förvaltningsrätten uppträdde han hotfullt och var till synes inte i psykisk balans, enligt den anmälan till Institutionen för vård och omsorg, IVO, som lämnats in av Landstinget Kronoberg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.