Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 25 February, 02:56

Länstidningen i Södertälje - Igår: 18:00

Tvåbarnspappa som talar flytande italienska – här är oväntade meriterna på nya Scania vd:ns cvChristian Levin har, precis som företrädaren Henrik Henriksson, aldrig haft någon annan....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Scania, Levin, Henrik Henriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåbarnspappasom , talar, flytande, italienskahär är , oväntade, meriterna, på nya Scania vd:ns cv
YLE - 24 aug 16 kl. 10:03

Dansk OS-bronsmedaljör samlar poäng – talar flytande mandarin som 22-åring!

Den 22-årige dansken Viktor Axelsen vann OS-brons i herrsingel i badminton. Hans fina spel var inte det enda som gav honom en hel del "credit" inför idrottsvärlden. Axelsen talar nämligen en mer eller mindre flytande kinesiska, eller mandarin, efter att studerat språket – vid sidan om utövandet av sin gren – under de två senaste åren.

YLE - 18 jun 19 kl. 20:28

Hassan Barry har tre jobb och talar svenska – men får inte stanna i Vörå

Hassan Barry får inte uppehållstillstånd trots att han talar flytande svenska, har tre jobb och en vardag i Vörå. Hassan och hans vänfamilj ska nu överklaga beslutet..

Länstidningen i Jämtland - 14 dec 17 kl. 05:30

Talar flytande svenska och har fast jobb – får lämna landet efter miss i ansökan

Han studerade kom som student till Mittuniversitetet 2010. Sedan 2012 har han jobbat vid Grevåkerskolan i Hammerdal. Nu är Masoud Leo polisanmäld och kommer att utvisas.

SR - 25 jul 18 kl. 16:00

Italienska forskare: Vi har hittat flytande vatten på Mars

Italienska forskare har hittat bevis för att det med största sannolikhet finns flytande vatten på Mars. Det visar en studie publicerad i tidskriften Science..

HBL - 22 sep 13 kl. 07:30

Nu talar Bror ?Bunta? Wahlroos sekreterare ut

Hon tog hand om kanslichefens smutstvätt, överraskade honom i de delikataste situationer, såg supandet och mobbandet och kände till gubbarnas kvinnoaffärer. Men hon minns sin chef Bror Wahlroos med värme och respekt.? Jag skulle inte berätta allt det jag nu tänker göra om jag inte var alldeles säker på att ?

YA - 07 mar 12 kl. 06:29

Vinsterna med flytande gas

Det verkar ologiskt, att ersätta ett fossilt bränsle med en annan fossil energikälla. Men det finns många miljöfördelar med naturgas som drivmedel framför olja, till exempel inga utsläpp av partiklar eller svavel.
På längre sikt finns det ytterligare en fördel, naturgas kan bana väg för biogas ?

Dagens PS - 31 jul 17 kl. 09:06

Änkan talar ut om kungavännen Noppes död

Carl Adam ”Noppe” Lewenhaupt var en svensk greve, entreprenör och kändiskrögare. Han drev den exklusiva medlemsklubben Noppe ett stenkast från Stureplan på Östermalm i Stockholm. I mars i år hittades hans kropp flytande i vattnet utanför Hundudden längst ut på Gärdet i Stockholm och han förklarades senare död.

Sydsvenskan - 27 sep 15 kl. 04:00

Här i USA talar vi gärna om att vi är invandrare

Kan du tänka dig att svenska politiker stod på en debattscen och framhävde att deras föräldrar och far- och morföräldrar var invandrare? Eller om vi började tala om Victoria, Carl Philip och Madeleine som halvsvenskar? Eller invandrardrottningen Silvia?

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 04:00

Här i USA talar vi gärna om att vi är invandrare

Kan du tänka dig att svenska politiker stod på en debattscen och framhävde att deras föräldrar och far- och morföräldrar var invandrare? Eller om vi började tala om Victoria, Carl Philip och Madeleine som halvsvenskar? Eller invandrardrottningen Silvia?

Supermiljöbloggen - 05 jun 17 kl. 15:18

Världens största flytande solkraftverk ser dagens ljus i Kina

Med sina 40 Megawatt är det nya solkraftverket störst i världen och ger Kina en liten skjuts i omställningen till ett klimatsmartare energisystem. Den installerade effekten är mer än tillräckligt för att förse 6500 hem med el.
Flytande solkraftverk har flera fördelar, särskilt i folktäta områden.

Nyheter 24 - 04 aug 11 kl. 20:29

Nasa: Flytande vatten på Mars


Amerikanska rymdstyrelsen Nasa fortsätter att utforska Mars. Nu visar undersökningar att det finns flytande vatten på planeten - en förutsättning för att det även ska finnas levande varelser där. RYMDEN.         
Free live streaming by Ustream

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.