Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 24 February, 18:08

Sydsvenskan - Igår: 18:00

Vaccin en infekterad fråga – samordnare lägger mycket tid på att få det ”absolut rätt”Samordnare i nordvästra Skåne lägger mycket kraft på att det ska bli ”absolut rätt”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vaccinen , infekterad, fråga, samordnarelägger mycket , tid, att få det absolut rätt
DI - 08 aug 20 kl. 07:32

Sveriges samordnare: Då kommer vaccin mot coronaviruset

Ett vaccin mot coronaviruset kommer i början av nästa år, kanske redan i januari, tror vaccinsamordnaren Richard Bergström..

SvD - 08 dec 16 kl. 14:44

Infekterad sjukhuskonflikt trappas upp

Läkarföreningen på Karolinska i Solna och Huddinge diskuterar att trappa upp striden mot sjukhusledningen. Exempelvis genom att jobba mindre övertid. Samtidigt får nu läkarfacket hård kritik av det lokala sjuksköterskefacket.

SR - 27 maj 20 kl. 17:50

Samordnare ska säkra vaccintillgången i Sverige

Att säkra Sveriges tillgång till ett kommande vaccin mot covid-19, blir den främsta uppgiften för den nya vaccinsamordnare, som regeringen planerar att tillsätta inom kort. Men kampen om att få garantier för vaccinleveranser, när de väl kommer, är redan i full gång..

BT - 29 apr 12 kl. 10:27

?Bra att föräldrar säger nej till alkohol?

Imorgon är det valborgsmässoafton, en dag som innebär alkoholpremiär för många unga. Forskningen visar att föräldrarnas attityder till alkohol har stor betydelse för ungdomarnas drickande. BT har träffat fyra elever från den avgående teknikklassen på Sven Eriksson-gymnasiet och pratat om alkohol och föräldrarnas syn.

BT - 29 apr 12 kl. 10:27

Boråsungdomar inför valborg: ?Bra att föräldrar säger nej till alkohol?

I dag är det valborgsmässoafton, en dag som innebär alkoholpremiär för många unga. Forskningen visar att föräldrarnas attityder till alkohol har stor betydelse för ungdomarnas drickande. BT har träffat fyra elever från den avgående teknikklassen på Sven Eriksson-gymnasiet och pratat om alkohol och föräldrarnas syn.

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 06:30

Kaninpesten härjar i Skåne

Foto: SVA
Många ringer kommunen om att de funnit döda och döende kaniner. Statens veterinärmedicinska anstalt befarar att ett stort utbrott av kaninpest pågår i landskapet.
– Det har vi haft många samtal om, säger Lina Mohlin, teknikcenter Kristianstads kommun.

Aftonbladet - 20 maj 20 kl. 15:03

”När vaccinet kommer ska det snabbt gå ut till landet”

▸ Regeringen ska arbeta för en gemensam EU-upphandling av vaccin mot covid-19, tillsätter en nationell samordnare och har….

Aftonbladet - 20 maj 20 kl. 15:03

”När vaccinet kommer ska det snabbt gå ut i landet”

▸ Regeringen arbetar för en gemensam EU-upphandling av vaccin mot covid-19, tillsätter en nationell samordnare och har….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.