DN > Nyheter

Tuesday, 02 March, 20:20

DN - 23 feb 21 kl. 17:47

Så ska kriminella som utnyttjar barn stoppasRegeringen vill göra det brottsligt att använda unga i organiserad narkotikahandel..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , kriminellasom , utnyttjar, barn, stoppas
SR - 25 aug 13 kl. 03:15

Kriminella utnyttjar barn som "springpojkar"

De eldar bilar, stjäl, bär på narkotika och förvarar vapen. De är ibland så unga som elva år gamla och används på ett utstuderat sätt av äldre kriminella som själva vill slippa ta risker. Så kallade "springpojkar" finns i stora delar av landet visar Sveriges Radios Kalibers granskning..

Corren - 14 dec 18 kl. 15:00

"Kriminella utnyttjar de svagaste"

"Det här är en verksamhet som används av kriminella och utnyttjar människor som fått avslag på sin asylansökan", säger Pia Bergman från Skatteverket..

NT - 14 dec 18 kl. 15:00

"Kriminella utnyttjar de svagaste"

"Det här är en verksamhet som används av kriminella och utnyttjar människor som fått avslag på sin asylansökan", säger Pia Bergman från Skatteverket..

SR - 15 aug 18 kl. 06:25

Kriminella utnyttjar flyktingar i ekobrott

Flyktingar utnyttjas av organiserade kriminella för att begå ekobrott. Fenomenet är nytt – men något som myndigheterna i flera år befarat ska hända..

Cornucopia - 04 apr 18 kl. 11:09

SVT utnyttjar barn för att genomföra politisk DOS-attack mot friskolor

SVT har under täckmanteln "satir" och "publicist" genomfört en politisk denial-of-service-attack (DOS) mot hundratals svenska friskolor. Man nyttjar barns personuppgifter för detta och medger uttryckligen att det hela har ett politiskt syfte.
SVT.

Expressen - 14 okt 13 kl. 06:29

Soldater utnyttjar barn som spioner

AFGHANISTAN. Barn misstänks ha använts som spioner av amerikansk militär. Det uppger flera källor till Expressen.

BT - 24 jan 14 kl. 08:32

Insider kan hjälpa kriminella

En polis kan berätta för kriminella om tillslag, och en anställd på Försäkringskassan kan betala ut mer pengar än tillåtet. Korruption där kriminella utnyttjar kontakter på myndigheter förekommer i Sverige men är inte vanligt, visar en ny rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå).En enda tjänsteman kan dock orsaka stor skada.

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 08:30

Insider kan hjälpa kriminella


En polis kan berätta för kriminella om tillslag, och en anställd på Försäkringskassan kan betala ut mer pengar än tillåtet.Korruption där kriminella utnyttjar kontakter på myndigheter förekommer i Sverige men är inte vanligt, visar en ny rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå).En enda tjänsteman kan dock orsaka stor skada.

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 14 kl. 08:32

Insider kan hjälpa kriminella

En polis kan berätta för kriminella om tillslag, och en anställd på Försäkringskassan kan betala ut mer pengar än tillåtet. Korruption där kriminella utnyttjar kontakter på myndigheter förekommer i Sverige men är inte vanligt, visar en ny rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå). En enda tjänsteman kan dock orsaka stor skada.

YLE - 18 maj 14 kl. 18:59

MOT:s konstruerade "barn" fick många sexinviter på nätet

Allt fler av dem som utnyttjar barn utför sitt brott endast på nätet. Det granskande programmet MOT utredde med hjälp av konstruerade profiler sexbrott som riktas mot barn på nätet. Under en månads tid närmade sig drygt 120 vuxna män MOT:s konstruerade barnprofiler.

DN - 12 dec 18 kl. 21:00

Bedragare utnyttjar ungas Swish-appar

Trots en nationell satsning får polisen inte stopp på bankbedrägerierna. Kriminella utnyttjar ungdomars konton och kommer fortfarande över tiotals miljoner varje månad. – Det här anses inom polisen vara en större händelse, någonting utöver det vanliga, säger Lotta Mauritzson på polisens nationella bedrägericenter (NBC)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.