GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 28 February, 11:07

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 17:34

Var det värt riskerna, Svenska Ishockeyförbundet?”Nånstans gick det rejält snett – i en iver och dumdristighet att blidka sponsorer.”.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ishockeyförbundet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var det värt, riskernaSvenska , Ishockeyförbundet
YLE - 10 dec 13 kl. 16:44

Även ligan och Ishockeyförbundet förnekar nyheten

Ishockeyligan och Ishockeyförbundet meddelade att nyheten om att Sport skulle ha en säker plats i ishockeyligan nästa år inte stämmer. I ett pressmeddelande skriver ligan och förbundet följande: "Ligan, ishockeyförbundet och Mestis har den 3.9.

YLE - 07 dec 15 kl. 11:13

Svenska ishockeyförbundet: Inga tävlingar före U13

Först fotboll, nu ishockey. Enligt Expressen förbereder det svenska ishockeyförbundet allt strängare bestämelser för när juniorer ska börja tävla. Det svenska fotbollsförbundet har redan beslutit att inte premiera serievinnare före U13-nivån.

YLE - 13 nov 14 kl. 12:44

Samarbetsförhandlingar på ishockeyförbundet

Finlands Ishockeyförbund vill omorganisera sin verksamhet och inleder samarbetsförhandlingar som omfattar hela personalen. Samarbetsförhandlingarna kan leda till att upp till åtta årsverken försvinner. Ishockeyförbundet förutspår att förlusten år 2015 kommer att vara 200 000 euro och att situationen inte kommer att förbättras under de närmaste åren.

SVT - 12 maj 20 kl. 12:31

Hög chef på Svenska Ishockeyförbundet ifrågasatte varför anställd gick till facket

Under en turnering i vintras utsattes en anställd vid Svenska Ishockeyförbundet för ett misstänkt sexuellt ofredande. Hon pratade då med facket vilket ifrågasattes av hennes chef på Svenska Ishockeyförbundet, enligt målsägandes vittnesmål i polisutredningen. Åtal är nu väckt i frågan, mot en person med kopplingar till ishockeyförbundet..

YLE - 25 jan 13 kl. 14:33

Ishockeyförbundet kräver rättelse efter cannabisartikel

Ishockeyförbundet kräver att tidningen Urheilulehti omedelbart korrigerar uppgifterna i tisdagens tidning om att två ishockeyspelare skulle ha testats positivt för cannabis inför VM i fjol. Enligt förbundet är nyheten felaktig. Om ingen rättelse görs hotar ishockeyförbundet vidta ytterligare åtgärder, sägs det i ett meddelande till pressen i dag.

YLE - 23 dec 16 kl. 14:52

Konspirationsteorin: Maskopi mellan Oilers och kanadensiska ishockeyförbundet satte stopp för Puljujärvi

NHL-klubben Edmonton Oilers lät inte den finländska supertalangen Jesse Puljujärvi representera Finland i JVM i ishockey. Yle Sportens Anders Nordenswan misstänker i Slaget efter tolv att Oilers fattade beslutet i hemligt samförstånd med det kanadensiska ishockeyförbundet. Anders Nordenswan lyfter i Slaget efter tolv i Radio Vega fram det faktum att Bob Nicholson, som är högsta chef för Edmonton Oilers, ända fram till 2014 fungerade som chef för det kanadensiska ishockeyförbundet.

YLE - 25 jan 13 kl. 16:28

Ishockeyförbundet för Urheilulehti till rätten

Tidningen Urheilulehti gick inte med på ishockeyförbundets begäran att korrigera nyheten om att två ishockeyspelare använt Cannabis. Därmed för ishockeyförbundet ärendet till rätten. Urheilulehtis chefsredaktör Jukka Rönkä meddelade att man inte kommer att ändra på nyheten.

YLE - 25 jan 13 kl. 17:53

Ishockeyförbundet stämmer Urheilulehti

Tidningen Urheilulehti gick inte med på ishockeyförbundets begäran att korrigera nyheten om att två ishockeyspelare använt cannabis. Därmed för ishockeyförbundet ärendet till rätten. Urheilulehtis chefredaktör Jukka Rönkä meddelade att man inte kommer att ändra på nyheten.

YLE - 25 jan 13 kl. 16:34

Ishockeyförbundet stämmer tidning efter cannabisartikel

Ishockeyförbundet drar tidningen Urheilulehti inför rätta. Förbundet krävde tidigare i dag att tidningen omedelbart korrigerar uppgifterna i tisdagens tidning om att två ishockeyspelare skulle ha testats positivt för cannabis inför VM i fjol.
Enligt förbundet är nyheten felaktig.

Kristianstadsbladet - 16 jan 14 kl. 18:36

Ishockeyförbundet vill ha kvar Mårts


OS i Sotji har inte ens börjat. Ändå har ishockeyförbundet redan börjat förhandla med förbundskapten Pär Mårts om en förlängning. - Det är kanske inte så vanligt.

Trelleborgs Allehanda - 16 jan 14 kl. 18:36

Ishockeyförbundet vill ha kvar Mårts


OS i Sotji har inte ens börjat. Ändå har ishockeyförbundet redan börjat förhandla med förbundskapten Pär Mårts om en förlängning. - Det är kanske inte så vanligt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.