Expressen > Opinion

Tuesday, 02 March, 00:02

Expressen - 23 feb 21 kl. 17:37

En annan bild av sossen som blev moderatVi har tidigare avstått från att kommentera Christer Lindvalls övergång till Moderaterna av respekt för Christer. Men när beskrivningen i artikeln är kommunikatörsmässigt tillrättalagd för att passa M:s nationella mediastrategi måste några saker ändå sägas, skriver tre S-toppar i Umeå i en replik..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Christer Lindvalls, Moderaterna, Christer, Umeå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En annan bildav , sossensom blev , moderat
Sydöstran - 12 apr 17 kl. 16:44

Gråsossen är tillbaka

Nu är gråsossen tillbaka igen. Hen har styrt under s-kongressen i Göteborg under fem dagar. Stefan Löfven personifierar gråsosseriet..

ÖstersundsPosten - 15 timmar sedan

Månadens bild: Importerat kaffe till jämtarna

Månadens bild är tagen i Östersund 1920 av fotografen Oscar Olsson och föreställer en mycket....

Dagen - 29 nov 11 kl. 03:00

En annan bild av statsministern

I korthetTidigare moderate riksdagsledamoten Anne-Marie Pålsson ger i en ny bok en annan bild av partiledaren Fredrik Reinfeldt än den lyssnande och öppna. Till riksdagsgruppen ska han vid tillfälle ha sagt "ni är här för att genomföra regeringens politik och inget annat." Lågt i tak och begränsade möjligheter för enskilda ledamöter att påverka är hennes beskrivning av moderat kultur.

Alliansfritt Sverige - 30 maj 14 kl. 09:45

Kom på kommunens personalfest – få moderat allsång på köpet

Moderaterna i Vellinge passede på vid kommunens arrangerade personalfest för att sjunga sitt eget lov. De smög helt enkelt in en liten hyllning till sig själva en allsång Det är inget fel på deras självbild: Bild: Lärarnas Riksförbund Vellinge Men kanske på deras fantasi: Bild: Lärarnas Riksförbund Vellinge Andra allsångshits i moderattappning är Reinfeldt i mitt hjärta och Calle Bildts vals..

UT - 06 nov 14 kl. 06:54

Felaktiga beskyllningar från Chävdar moderat förhandlare

Att Centerpartiets kretsordförande beskyller M och S för att måla upp en felaktig bild av verkligheten är inte särskilt förvånande, men hans påståenden stämmer inte. Det säger Roger Wilhelmsson, som skötte Moderaternas förhandlingar med övriga partier efter valet. Han tillbakavisar helt de uppgifter som Bengt Leander torgförde i en debattartikel i UT förra torsdagen.

Newsmill - 28 mar 11 kl. 11:24

Moderatpolitiker: Carl Bildt företräder inte längre moderat utrikespolitik

Jag ser inte att Carl Bildt längre representerar moderat utrikespolitik, eller kanske vad som borde vara moderat utrikespolitik. Det är inte bra att han har blivit rik på rysk utpressarpolitik och hans bindningar till oljeintressen i Libyen och övriga Nordafrika är inte bra för Sverige. Det skriver Rolf K Nilsson, tidigare moderat riksdagsledamot och ledamot av försvarsutskottet..

Nyheter 24 - 30 jul 13 kl. 09:10

Moderat rasar mot massinvandring ? tillsammans med SDM-politiker varnade för "religiöst inbördeskrig"

HYLTE. Den moderate kommun- och regionpolitikern Jerzy Golowkin fick igår, tillsammans med sverigedemokraterna Oleg Datsishin och Georg Cserti, en debattartikel publicerad i Hallandsposten. En debattartikel i vilken Golowkin, tillsammans med de båda sverigedemokraterna, kritiserar både Fredrik Reinfeldt och den svenska invandringspolitiken i stort.

Alliansfritt Sverige - 31 maj 14 kl. 09:42

Moderat: McDonalds gör kvinnor lesbiska

Erik Hedman är moderat och kandiderar till Oskarshmans kommunfullmäktige. Han har följande att meddela väljarna: Blivande moderat kommunpolitiker lyckas alltså håna lesbiska, överviktiga och McDonalds på en och samma gång. Det är McDonaldshånet som gör att han får avgå.

YA - 03 jun 11 kl. 09:09

Moderat maktpolitik avslöjar sprickorna

Säg den lycka som varar för evigt. Så skulle man kunna beskriva stämningsläget hos Miljöpartiet och ?
Ett ordstäv som bättre beskriver situationen är kanske ?

Alliansfritt Sverige - 22 dec 11 kl. 18:52

Moderat jämställdhetspolitik - eller hur ?prognos? plötsligt blev ?resultat?

TRIXANDE. Moderaterna är ute i en debattartikel i Svenska Dagbladet och förklarar att deras politik är bra för jämställdheten och att det blir mer jämställt redan nu till jul. De berättar att jobbskatteavdraget är en viktig metod.

Kristianstadsbladet - 08 maj 14 kl. 06:36

Habo-moderat: Tiggare lever gott

Kommunalrådet i Habo påstår på ett chattforum att tiggare lever gott och uppmanar ortens invånare att inte skänka pengar. Uppmaningen får nu hård kritik, och tillbakavisas av en man som tigger i Habo.
"Man drar in mycket pengar och har lägenhet, mobiltelefoner m.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.