SVT > Sport

Thursday, 25 February, 05:46

SVT - Igår: 17:39

Nytt projekt ska lyfta dam- och flickishockeyProjektet Svensk ishockeys dam- och flicksatsning 2021-2030 backas bland annat av förbund, ligor och SDF. Syftet är med satsningen är att få antalet spelare att öka och göra svensk damishockey konkurrenskraftig. – Den stora utvecklingspotentialen för svensk ishockey ligger på damsidan, säger Johan Stark, generalsekreterare på ishockeyforbundet..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Svensk, SDF, Johan Stark

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, projektska , lyfta, damoch , flickishockey
Sydöstran - 05 mar 18 kl. 09:31

Nytt projekt ska lyfta hästnäringen

Nu startas ett nytt projekt för att lyfta fram hästföretagande i den sydöstra regionen. Projektet sjösätts i Tingsryd men omfattar även Olofströms kommun. .

SmålandsPosten - 18 jun 14 kl. 06:40

Nytt projekt ska lyfta undervisningen

Samsyn kring bedömning, kollegialt lärande och digitala verktyg. Det ska engelskalärarna i kommunen träffas och diskutera i ett nytt projekt till hösten. – Tanken är att alla lärare­ som undervisar i engelska i grundskolan ska vara med i projektet, säger Caroline Wreinert som är ansvarig lärare för projektet.

UNT - 25 jan 15 kl. 10:10

Nytt projekt ska lyfta företagare

Tierp, Heby, Östhammar och Älvkarleby samverkar i ett nytt projekt för kompetensutveckling av småföretagare..

Jönköpingsnytt - 13 nov 15 kl. 17:01

Nytt projekt ska stärka toppen

Jönköpings Södra har som mål att kunna lyfta upp två spelare från ungdomslagen till a-truppen varje säsong. Ett mål som står kvar även nu när man nått allsvenskan.
Som ett led i detta har man nu sjösatt ett nytt projekt..

Barometern - 15 jan 18 kl. 13:51

Nytt projekt ska lyfta hästföretagare

Hästföretagare ska bli bättre på att göra affärer. Entreprenörer inom hästnäringen i kommunen kommer att få hjälp med affärsutveckling i ett nytt projekt. .

SmålandsPosten - 02 mar 18 kl. 19:05

Nytt projekt ska främja hästnäring

Nu startas ett nytt projekt för att lyfta fram hästföretagande i den sydöstra regionen..

YLE - 28 jun 17 kl. 05:27

Fiskare hoppar inte i taket för nytt projekt

Ett nytt projekt ska ge bättre tillväxt inom fiskebranschen och samtidigt öka hållbarheten inom industrin. Men fiskare är inte riktigt sålda på idén. - Det låter ju roligt, men det är ett nytt system så man vet inte hur det ska fungera.

Skånskan - 07 jan 19 kl. 19:00

Filmstudions grundare lämnar för nytt projekt

Sjöbo Alice Bindby och Anna Gunnert grundade Flora filmstudio för fem år sedan. Nu lämnar de sina uppdrag i föreningen för att ta sig an ett nytt projekt.Flora filmstudio, som fick kommunens kulturpris 2017, grundades på initiativ av vännerna Anna Gunnert (journalist och författare) och Alice Bindby (ursprungligen fotograf men numera lärarassistent) 2014.

Hela Gotland - 26 jan 11 kl. 04:00

Nytt projekt ska ge fälttävlan ett uppsving

RIDSPORT: Ett nytt projekt ska ge gotländsk fälttävlan ny luft under vingarna, i fotspåren efter världsstjärnan Malin Larsson..

NT - 28 jun 11 kl. 08:28

Strålning blir musik i nytt projekt

Joniserande strålning omvandlas till toner och blir musik i ett nytt projekt. Bakom satsningen står kärnfysiker på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i samarbete med diskjockeyn Axel Boman. Musiken ges nu ut på ep-skiva av Axel Boman och the Radioactive Orchestra, med låttitlar som "Rubidium 88 feat Cobolt 50"..

Nya Wermlands Tidningen - 12 dec 11 kl. 07:35

Nytt projekt ska utveckla handeln

Åmålsborna handlar sina dagligvaror i sin hemort. Men när det ska handlas kläder väljer många att åka till andra städer. Ett nytt projekt ska få fler att välja Åmål som handelsstad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.