Sydsvenskan > Opinion

Friday, 05 March, 21:04

Sydsvenskan - 23 feb 21 kl. 17:34

Falska bankmän försökte lura tre 90-åringar”Vi ska hjälpa dig”. Med de orden försöker bedragare lura äldre på deras bankkort..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falska, bankmän, försökte, lura, tre, 90-åringar
SmålandsPosten - 11 jul 17 kl. 19:57

Falska inspektörer försökte lura till sig hundvalpar

Falska djurskyddsinspektörer försökte omhänderta Växjöbon Helena Johanssons hundar. – Det känns förbaskat tråkigt att folk försöker lura till sig hundar så här, säger hon..

Expressen - 19 mar 20 kl. 18:26

97-årig kvinna avslöjade två falska bankmän

På måndagen ringde en falsk banktjänsteman och försökte lura den 97-åriga Malmökvinnan att det försvunnit 18 000 kronor från hennes konto. Det gick inte särskilt bra.– Han slängde på luren, säger den 97-åriga kvinnan.

Expressen - 16 aug 17 kl. 09:46

Falska poliser försökte lura till sig schäferhund

Männen hävdade att de var från polisen och behövde en ny narkotikahund.En timme senare – halv tolv på kvällen – skulle de hämta schäferhunden hos en uppfödare.Nu varnar polisen i Eslöv för falska poliser som försöker lura till sig hundar..

Kristianstadsbladet - 01 jan 20 kl. 22:51

Falska poliser försökte lura äldre kvinnor

Tre försök till bedrägerier har anmälts i nordöstra Skåne under onsdagskvällen. Bedragarna försökte lura äldre kvinnor på pengar genom att utge sig för att vara poliser..

Skånskan - 05 nov 18 kl. 17:59

Försökte lura till sig moms från Sverige

MALMÖ Totalt 1,6 miljoner kronor i momspengar misstänks en företagare i Polen ha försökt lura Skatteverket på genom att skicka in förfalskade fakturor. Nu åtalas mannen vid Malmö tingsrätt för grovt skattebrott.– Brotten är grova då de sammantaget har rört sig om betydande belopp, falska handlingar och förfarandet har ingått som ett led i en brottslighet som har utövats systematiskt och varit av synnerligen farlig art, skriver kammaråklagare Marianne Forsström i åtalet.

Expressen - 23 okt 17 kl. 06:30

Falska hantverkare försökte lura äldre man

Tre misstänkt falska hantverkare försökte under torsdagen att ingå ett avtal med en äldre man i Malmö.Medan två av männen försökte sälja in sina tjänster förstörde den tredje takpannor.Falska hantverkares tveksamma metoder brukar kännetecknas som ett vårtecken – men slår även över på hösten.

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 15 kl. 11:53

Försökte lura butik med falska pantkvitton

En man i 25-årsåldern försökte under torsdagen vid 16.30-tiden få ut pengar på City gross genom att visa upp falska pantkvitton.

.

Kristianstadsbladet - 24 jan 14 kl. 16:49

Försökte lura till sig 47 miljoner


En 28-årig man i Göteborg åtalas för att ha försökt lura till sig 47 miljoner kronor genom att teckna försäkringar för två anhöriga som redan omkommit i en trafikolycka utomlands.Mannen tog försäkringar i nio bolag och betalade premierna från ett konto som tillhört en av de avlidna. Sedan skaffade han falska dödsfallsintyg, som uppgav att olyckan inträffat efter det att försäkringarna tecknats.

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 14 kl. 16:51

Försökte lura till sig 47 miljoner

En 28-årig man i Göteborg åtalas för att ha försökt lura till sig 47 miljoner kronor genom att teckna försäkringar för två anhöriga som redan omkommit i en trafikolycka utomlands. Mannen tog försäkringar i nio bolag och betalade premierna från ett konto som tillhört en av de avlidna. Sedan skaffade han falska dödsfallsintyg, som uppgav att olyckan inträffat efter det att försäkringarna tecknats..

BT - 24 jan 14 kl. 16:50

Försökte lura till sig 47 miljoner

En 28-årig man i Göteborg åtalas för att ha försökt lura till sig 47 miljoner kronor genom att teckna försäkringar för två anhöriga som redan omkommit i en trafikolycka utomlands. Mannen tog försäkringar i nio bolag och betalade premierna från ett konto som tillhört en av de avlidna. Sedan skaffade han falska dödsfallsintyg, som uppgav att olyckan inträffat efter det att försäkringarna tecknats.

Nya Wermlands Tidningen - 09 feb 16 kl. 11:22

Försökte lura ännu en åldring

Falska elektriker är fortfarande i farten och polisen har nu tagit emot en anmälan om ännu en anmälan om att de försökt lura en äldre person..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.