Expressen > Kultur

Tuesday, 02 March, 00:06

Expressen - 23 feb 21 kl. 17:30

”Vi driver mest med stockholmare”Samtidsgisslarna Åsa Asptjärn och Gertrud Larsson får Expressens satirpris Ankan 2020. – Vi är oerhört glada och hedrade, extra roligt att få priset samma år som vi firar 25-årsjubileum som duo..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Åsa Asptjärn, Gertrud Larsson, Expressens, Ankan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi driver, mestmed , stockholmare
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här visar Louise hur löjliga stockholmare är när de äter

Louise Andersson Bodin har gjort en sketch på hur det skiljer sig när en Stockholmare äter och när en värmlänning äter och hon gör succé. LÄS MER: Är det verkligen så här svårt att beställa pizza med Jimmie Åkesson? Hennes video har i nuläget delats nästan 2675 gånger, men vad är det som gör klippet så populärt?

DI - 21 mar 16 kl. 06:30

En av tio Stockholmare jobbar i tech-sektorn

Närmare en av tio Stockholmare jobbar idag inom den glödheta tech-sektorn. Suget på kompetent personal driver upp lönerna och skapar flaskhalsar inom vissa sektorer..

Dagen - 07 jul 11 kl. 03:00

Lundensarna mest kulturella i landet

Invånarna i Lund är de mest kulturintresserade i landet, åtminstone om man dömer efter kulturkonsumtionen, som är högst här. Göteborgare kommer på andra plats, och stockholmare först på tredje. Mätningen av kulturkonsumtionen har gjorts av branschorganisationen Fastighetsägarna.

NSD - 23 feb 11 kl. 06:05

Stockholmare skiljer sig mest

Skilsmässorna ökar och huvudstadsborna är värst. 12 921 stockholmare eller 19 per tusen gifta, valde förra året att lämna tillbaka vigselringen, skriver Metro..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Stockholmare ängsliga över ovisshet kring nästa stora trend bland ängsliga stockholmare

Stockholm, världens mest trendkänsliga huvudstad, är åter ängslig. Tidigare har ängsligheten handlat om huruvida man fått till en tillräckligt ironisk mustasch, eller om man hunnit med att skriva den där romanen under tiden man var pappaledig (och hade en tillräckligt retro barnvagn) eller om man lärt sig att stoppa och bjuda på egenhändigt tillverkad korv före alla andra i sin bekantskapskrets.  År 2012 är istället stockholmarna ängsliga över vad som blir nästa trend som de kan vara först med att bli först med och prata och twittra om - som om de hållit på med detta nya hela livet.

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 01:30

Stockholmare längtar till New York


Var fjärde stockholmare skulle helst vilja bo i New York. Det visar en undersökning som Demoskop gjort för Stockholms handelskammare. London är drömstaden för 12 procent.

BT - 10 mar 14 kl. 01:30

Stockholmare längtar till New York

Var fjärde stockholmare skulle helst vilja bo i New York. Det visar en undersökning som Demoskop gjort för Stockholms handelskammare. London är drömstaden för 12 procent.

DI - 07 apr 14 kl. 09:40

Sveriges mest skuldsatta kvarter

Hushållens skuldberg fortsätter att växa. I Sveriges mest skuldtyngda kvarter är bolånen nu mer än fyra gånger så höga som årsinkomsten. Det visar siffror som kreditupplysningsföretaget UC tagit fram till di.

Expressen - 13 apr 16 kl. 11:30

Stockholmare glor mest i sina mobiler

Många europeiska fotgängare stirrar i sina mobiltelefoner – även när de rör sig på hårt trafikerade platser. Och allra värst är Stockholmare. Det visar en undersökning som genomförts av Dekra Accident Research.

FriaTider - 10 jan 14 kl. 07:39

Stockholmare mest trångbodda i landet

För första gången på över 20 år har SCB jämfört boendeutrymmet mellan kommunerna. Mest trångbodd är man i Stockholm och mest boyta har man i Småland..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Grattis stockholmare – i sommar kan ni få bada med avföring

"Genom Mälarens kärlek till havet en blandning av sött och salt" sjunger publiken på Allsång på Skansen. Men nej, vattenblandningen de sjunger om består mest av bajs.Bildkälla
För under år 2014 släpptes det ut 885 miljoner liter bajsvatten ut i den fina huvudstadens vattendrag, skriver tidningen Mitt i.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.