Expressen > Sport

Saturday, 06 March, 03:04

Expressen - 23 feb 21 kl. 17:31

”Vill inte prata om det – nästa fråga”Raphaël Lavoie, 20, flyger fram på de allsvenska isarna och är en stark kandidat till att bli ligans målkung. Det pratar han gärna om. Men det finns en fråga han undviker att svara på.– Det gör mig inte upprörd, men... Jag vill helst inte prata om det.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lavoie, Väsbystjärnan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill inte prataom det nästa , fråga
YLE - 13 mar 17 kl. 16:58

För den som behöver prata ut: Pojkarnas telefon nu också på svenska

Vad är Argentinas huvudstad? Kan man ha en inåtväxt penis? Är min kropp normal?

YLE - 12 dec 16 kl. 06:33

Kaplan i Houtskär: Viktigt att prata och lyssna

Dödsoffren i Houtskär hedrades igår i samband med kapellförsamlingens gudstjänst. Samtidigt hade chockade Houtskärsbor möjlighet att prata. Det var i lördags som Houtskärs skakades av beskedet om att två ortsbor hittats döda i en bil i Saverkeit.

BT - 24 maj 14 kl. 08:27

"Vi måste prata om självmord"

Pia Qvist, mamma till 28-årige Martin som tog livet av sig i höstas, vill bryta det tabu som hon anser finns kring självmord. Genom att berätta om det hon själv går igenom hoppas hon kunna hjälpa andra. Den 16 november körde Pia Qvists son, Martin, rakt in i en mötande buss på 27:an utanför Länghem.

YLE - 28 nov 15 kl. 08:48

Våga prata om hur du mår

Det är både roligt och sorgligt att se hur många berättelser om psykisk ohälsa och depression som strömmat in till satsningen #hurmårdu här på Svenska Yle. 70 berättelser på en dryg vecka. Roligt för att så många vågat berätta om sådant vi uppenbarligen behöver tala om.

Dagen - 10 feb 11 kl. 03:00

Våga prata om sex och samlevnad

Du som förälder - våga prata med dina tonåringar om kärlek och sex utifrån dina värderingar. Låt inte bara RFSU och Utbildningsradion ge sin bild.

Rektorerna på landets alla högstadieskolor har nyligen fått ett nytt sex- och samlevnadsmaterial från RFSU och Utbildningsradion bland annat med den animerade filmen "Sex på kartan".

Dagen - 11 nov 11 kl. 03:00

"Tabu att prata om pengar i kyrkorna"

Dagens enkät visar att den ekonomiska situationen på församlingsnivå stämmer bra överens med samfundssiffrorna; det mesta verkar vara under kontroll.

- Fast det handlar inte om något ekonomiskt överflöd, säger Rigmor Holst i Tidaholm.
Ett flertal församlingsföreträdare fick svara på tre frågor.

Nyheter 24 - 09 feb 12 kl. 15:23

Igelström: "Vi måste våga prata om psykisk ohälsa"


REPORTAGE. DEL 2. Att livet blir bättre vet Emma Igelström om.

SVT Debatt - 17 mar 14 kl. 14:14

Våga prata om psykisk ohälsa på jobbet

PSYKISK OHÄLSA Vi är många som har allt svårare att prestera i den takt som samhället kräver av oss. Vi måste våga prata om hur psykisk ohälsa påverkar oss i vår vardag och arbetsliv. Jag har varit kulturnämndsledamot för Moderaterna och varit aktiv på alla nivåer i Moderata Ungdomsförbundet.

Alliansfritt Sverige - 30 apr 14 kl. 14:50

Om man är på en Sjöfartsskola så kanske man borde prata om sjöfart

Att veta vad man ska prata om när man som politiker blir inbjuden till olika evenemang är inte helt lätt. Men det finns gånger då det faktiskt kan vara ganska lätt att veta man ska prata om. Ett exempel är när man blir inbjuden att prata hos en Sjöfartshögskola.

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 07:30

Veolia: Ett ofog att prata i telefon

Efter Terese Almgrens anmälan till Skånetrafiken har bolaget lämnat över ärendet till Veolia Kristianstad som ansvarar för den aktuella bussturen.
På Veolia uppger de ansvariga att ingen har hunnit ta tag i anmälan.– Det måste ha fallit mellan stolarna, men vi har nu i eftermiddag konstaterat vem föraren är och ska prata med honom, säger Ulf Erlandsson, affärschef på Veolia Kristianstad.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Den här gången får vi inte sluta prata om depressionen"Så får du hjälp

Robin Williams är död. Han levde i 63 år. I skrivande stund fylls sociala medier och nyhetskanaler av hyllningar, bildspel, vänner som uttalar sig och favoritcitat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.