Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 27 February, 10:48

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 17:30

Volvo och DHL i pilotprojekt om eltransporter för tung trafik▸ DHL och Volvo Lastvagnar samarbetar för att påskynda införandet av tunga elektriska lastbilar för regionala transporter. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
DHL, Volvo Lastvagnar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvooch , DHLi , pilotprojektom , eltransporterför , tung, trafik
Cornucopia - 28 maj 20 kl. 14:21

Slutet är nära: PostNord och DHL hemlevererade paket på utsatt tid

Det slutliga tecknet på den förestående undergången har slutligen anlänt. I tisdags hemlevererade PostNord ett paket på första minuten av angivet tidsintervall, och i går onsdag gjorde DHL det samma. Oddsen för detta är som bekant så små att de ej kan mätas, och det är således ett tecken på den omedelbart förestående apokalypsen (upplysningen, till skillnad mot Harmageddon, undergången).

Sydsvenskan - 13 apr 11 kl. 06:30

DHL inviger flyggodsterminal

DHL Express har invigt en ny flyggodsterminal på Bulltofta. Den är större än företagets gamla anlägg?
MALMÖ.

Dagens PS - 11 okt 17 kl. 09:22

Amazon härmar Volvo – vill leverera in i bilen

E-handelsjätten har ögonen på Volvos pilotprojekt i Sverige.  Amazon är i långt gångna samtal med Phrame om att etablera ett partnerskap, rapporterar CNBC med hänvisning till källor. Phrame är en tillverkare av en liten säkerhetslåda som monteras vid bilskylten.

Jönköpingsnytt - 14 feb 12 kl. 13:21

45-tal anställda tvingas gå från DHL i Taberg

Logistikföretaget DHL Supply Chain i Taberg tvingas varsla ett 45-tal anställda om uppsägning. DHL tappar Internsport som kund och tvingas därmed till besparningar. - Det är såklart jättetrist för alla personer som är involverade, säger Peter Nilsson, vd för DHL Supply Chain..

Jönköpingsnytt - 11 aug 11 kl. 08:28

Förlängda uppdrag för DHL

LG Electronics förlänger sitt avtal med DHL Supply Chain i ytterligare tre år. Vilket innebär att DHL fortsätter förse marknaden med produkter från sitt högsäkerhetslager på Torsvik utanför Jönköping..

Resume - 24 feb 14 kl. 16:00

DHL:s nya reklamkupp lurar konkurrenterna


Logistikföretagen lever i tron att de hämtar ett svart paket för leverans. Efter en stund förändras paketet till gult och rött med texten "DHL is faster". Det är DHL:s trick som ska få konkurrenterna att göra reklam – för dem..

Nyteknik - 26 feb 18 kl. 13:06

DHL: Tesla-lastbilen är avbetalad inom två år

Mindre underhåll och markant lägre drivmedelskostnader. Enligt DHL är skiftet till el-lastbilar ekonomiskt fördelaktigt. Vi uppskattar att vi kommer ha fått tillbaka pengarna på mindre än två år, säger Jim Monkmeyer på DHL..

Expressen - 22 dec 18 kl. 21:04

DHL:s paketsystem har havrerat

DHL:s system för paketutlämning har havrerat, skriver GP.Kollapsen innebär att ingen i hela Sverige kan hämta ut paket – och detta bara ett drygt dygn före julafton.– Högst beklagligt, vi jobbar för högtryck för att lösa problemet, säger Jonas Lindell, vd för DHL paket, till GP..

YA - 22 dec 18 kl. 21:08

Julklappskaos - DHL:s system ligger nere

Leverantörsföretaget DHL:s paketsystem har slutat fungera och ingen i hela landet kan hämta ut paket. Det betyder att inget av DHL:s 1 600 utlämningsställen, som kiosker, närbutiker och bensinmackar, kan lämna ut paket och ingen kan därmed heller hämta paket.(TT).

Sydsvenskan - 22 dec 18 kl. 21:08

Julklappskaos – DHL:s system ligger nere

Leverantörsföretaget DHL:s paketsystem har slutat fungera och ingen i hela landet kan hämta ut paket. Det betyder att inget av DHL:s 1 600 utlämningsställen, som kiosker, närbutiker och bensinmackar, kan lämna ut paket och ingen kan därmed heller hämta.

BT - 22 dec 18 kl. 21:08

Julklappskaos - DHL:s system ligger nere

Leverantörsföretaget DHL:s paketsystem har slutat fungera och ingen i hela landet kan hämta ut paket. Det betyder att inget av DHL:s 1 600 utlämningsställen, som kiosker, närbutiker och bensinmackar, kan lämna ut paket och ingen kan därmed heller hämta paket.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.