Corren > Nyheter

Thursday, 04 March, 19:48

Corren - 23 feb 21 kl. 17:30

SJ-märkta band- vad har de använts till?Juteband märkta SJ med ett slags handtag. Vad kan de ha använts till, undrar Emma Gustafsson..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
SJ, Emma Gustafsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SJ-märkta, bandvad har de , använtstill
UT - 04 feb 14 kl. 08:20

Pengar till arbetskläderhar använts till annat

Pedagogerna inom kommunens förskola har inte fått några arbetskläder – trots ett fyra år gammalt politiskt beslut om det. Pengarna har använts till annat. I kommunens budget för 2009 fanns en halv miljon kronor öronmärkta för arbetskläder till förskolans personal.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 02:25

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare.
I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 01:51

FN: Kemvapen har använts i Syrien


Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare.I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

BT - 13 dec 13 kl. 01:53

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare. I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

YLE - 10 maj 17 kl. 16:42

TVO: Komponenterna som har använts vid Olkiluoto 3 är säkra

De komponenter som används vid reaktorbygget av Olkiluoto 3 håller måttet och är enligt Industrins Kraft, TVO, säkra. Strålsäkerhetscentralen, Stuk, bad TVO om en utredning efter att det hade uppdagats stora säkerhetsbrister i de komponenter som har tillverkats vid det franska företaget Le Creusots fabrik och som har använts av Areva. Säkerhetstesterna vid Olkiluoto 3 visar att komponenterna som använts håller måttet.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 01:54

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare. I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller..

Expressen - 04 jun 13 kl. 20:44

Kemiska vapen ska ha använts i Syrien

Frankrike säger sig ha bevis på att saringas har använts i Syrien. Enligt nyhetsbyrån AP så har ett laboratorium analyserat prover, och konstaterat att gasen använts vid flera tillfällen. Nu kräver landet att de ansvariga straffas..

UNT - 13 dec 13 kl. 01:51

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten. Enligt slutrapporten från FN:s utredare har det inte gått att fastställa om vapnen använts av regeringssidan eller rebellerna.(TT).

DN - 13 dec 13 kl. 05:50

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid minst fem tillfällen under Syrienkonflikten, men det har inte gått att fastställa om vapnen använts av regeringssoldater eller rebeller, enligt slutrapporten från FN:s utredare..

NT - 13 dec 13 kl. 04:16

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid minst fem tillfällen under Syrienkonflikten, men det har inte gått att fastställa om vapnen använts av regeringssoldater eller rebeller, enligt slutrapporten från FN:s utredare..

YLE - 18 apr 16 kl. 15:40

Skandalämnets fader: meldonium har använts som potensmedicin

Lettiska Ivars Kalvins är mannen som skapade meldonium, hjärtmedicinen bakom närmare 200 dopningsfall. Han kräver att ämnet ska tas bort från listan över förbjudna ämnen. Kalvins menar att meldonium nog använts som ett prestationshöjande medel, men inte vad beträffar idrottsprestationer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.