NT > Nyheter

Friday, 26 February, 04:56

NT - I förrgår: 17:30

Gör sin största satsning - öppnar två nya restaurangerKrögaren Morad Morad öppnar inom kort två nya ställen i Norrköping. "Man kan inte gräva ner sig, det kommer att bli bättre tider", säger han..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Morad Morad, Norrköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Görsin största , satsningöppnar , tvånya , restauranger
Kristianstadsbladet - 30 aug 14 kl. 14:47

Satsning på mat för äldre och små


En satsning på 400 miljoner kronor till mat i äldreomsorgen och förskolan, lovar Annie Lööf (C) och Göran Hägglund (KD) under ett möte i Jönköping på lördagen. Förslaget, som ska löpa under hela nästa mandatperiod med 100 miljoner per år, ingår som en del i Alliansens kommande valmanifest.Kommuner och aktörer som bedriver barnomsorg och äldrevård ska kunna ansöka om pengarna som ett stimulansbidrag.

BT - 30 aug 14 kl. 14:47

Satsning på mat för äldre och små

En satsning på 400 miljoner kronor till mat i äldreomsorgen och förskolan, lovar Annie Lööf (C) och Göran Hägglund (KD) under ett möte i Jönköping på lördagen. Förslaget, som ska löpa under hela nästa mandatperiod med 100 miljoner per år, ingår som en del i Alliansens kommande valmanifest. Kommuner och aktörer som bedriver barnomsorg och äldrevård ska kunna ansöka om pengarna som ett stimulansbidrag.

Västerbottens Folkblad - 04 jan 13 kl. 07:00

Maxad satsning i norr

Max Hamburgerrestauranger har stora planer på att fortsätta etablera sina restauranger, både i länet, i landet och i Skandinavien. Senaste förvärvet är en tomt för [...].

Barometern - 06 dec 13 kl. 09:26

Startskott för satsning

Miljardsatsningen på Ekerum Resort Öland beräknas starta nästa år eller 2015. Redan nu, innan marknadsföringen av projektet ens har startat, finns det drygt 50 intressenter som vill köpa en fristående villa eller boende i radhusområde.
– Vi har ritningar på ­hustyper från två olika ­arkitektbyråer.

NSD - 17 maj 17 kl. 19:38

Max jättesatsning: Ska öppna 200 restauranger i nytt land

Max Hamburgerrestauranger ska göra en stor satsning på Polen..

Sydöstran - 21 okt 17 kl. 06:00

Nya planer för Vägga – satsning på 45 miljoner

På sikt vill inte kommunen ha någon industri i Vägga hamnområde. Istället tänker man sig restauranger och hamnkontor. Nu har man konkretiserat planerna och tagit fram en prislapp..

Skånskan - 14 aug 18 kl. 16:04

Historisk satsning vid havet

TRELLEBORG
Ett första steg mot en smått historisk omvandling av Trelleborgs västra industriområde har nu tagits.
Går allt som planerat kan de första boende i den strandnära nya stadsdelen Västra Sjöstaden sätta nyckeln i låsen redan om fyra år. – Det här är stort för oss.

Sydöstran - 01 apr 20 kl. 06:00

Rekordsnabb satsning på skolmat gav effekt

En mopedhjälm i ena handen – och en lunchpåse i den andra. Så ser det numera ut i gatubilden när 900 gymnasieelever erbjuds att hämta skollunch på lokala restauranger. Något som kan ge miljoner till krognäringen under coronakrisen.

Magazin24 - 18 apr 20 kl. 05:37

Gymnasieelever erbjuds mat från lokala restauranger

Detta är en satsning för att ge distansstuderande elever möjlighet till lagad mat och för att stödja det lokala näringslivet..

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 19 kl. 17:27

Work walk ny satsning för att få personal till hotell och restauranger

Work walk ska få sökande till hotell- och restaurangbranschen..

SmålandsPosten - 23 apr 14 kl. 10:15

Kvällens ekonomi ska stärkas i city

Kvällsekonomin ska stärkas i Växjös citykärna. Det är målet för en satsning som näringsidkarna enats om i samarbete med Växjö citysamverkan. ­Restauranger och kaféer ska lyfta begreppet afterwork.

Fler nyheter från NT

NT - 3 minuter sedan

Sydkorea startar vaccinering

Sydkorea har inlett vaccineringen av sin befolkning mot covid-19..

NT - 15 minuter sedan

Läkare uppges ha eldat upp journaler

En läkare säger sig ha eldat upp journaler som Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) bett om att få granska. Han riskerar nu att få sin läkarlegitimation indragen, skriver Nerikes Allehanda..

NT - 10 minuter sedan

Industrin växer i Japan

Japanska industrin växte i januari med 4,2 procent, det första plusresultatet på tre månader, tack vara en ökning av den globala efterfrågan..

NT - 1 timme sedan

Ingen höjd minimilön i USA

Demokraterna kan inte inkludera en höjning av minimilönen i det coronakrispaket som man håller på att driva igenom..

NT - 2 timmar sedan

Unga män anhållna för flera mordbränder

Två män i 20-årsåldern har anhållits, misstänka för att ha anlagt flera bränder som har rasat i Nätraområdet i Örnsköldsvik den senaste tiden, rapporterar allehanda..

NT - 2 timmar sedan

Nyheter via Facebook tillbaka i Australien

På fredagsmorgonen, lokal tid, kunde Facebookanvändare i Australien åter ta del av nyheter via plattformen. Likaså har de australiska mediehusens konton återställts efter cirka en veckas blockad..

NT - 2 timmar sedan

Präst åtalas för att ha fritagit man i förvar

Två kvinnor, varav en präst, åtalas misstänkta för att ha smugglat ut ett man i en resväska från Migrationsverkets förvar..

NT - 2 timmar sedan

Amnesty: Hundratals dödade i Tigray

Hundratals civila dödades av eritreanska soldater i en massaker i Aksum i delstaten Tigray i Etiopien i november..

NT - 2 timmar sedan

USA anfaller anläggningar i Syrien

USA har genomfört ett anfall mot anläggningar i östra Syrien, som uppges användas av Iranstödd milis, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

NT - 3 timmar sedan

Mer växtbaserat på snabbmatsställen

Amerikanska Beyond Meat, som gör växtbaserade substitut till köttprodukter, har tecknat långtidskontrakt med McDonalds och Yum Brands, som äger kedjor som KFC och Pizza Hut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.