GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 02 March, 06:33

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 17:00

Ta din längtan på allvarNär pandemin får tiden att flyta samman finns bara drömmarna om framtiden kvar..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ta din längtan, allvar
Dagen - 10 maj 18 kl. 14:19

De vill ta sin gemensamma längtan på allvar

”Ta din längtan på allvar” är temat för Alliansmissionens årskonferens. Från torsdag till söndag är dagarna fyllda av undervisning, gemenskap och framtidsspaning..

Dagen - 10 maj 18 kl. 14:19

De vill ta sin gemensamma längtan på allvar

”Ta din längtan på allvar” är temat för Alliansmissionens årskonferens. Från torsdag till söndag är dagarna fyllda av undervisning, gemenskap och framtidsspaning..

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 16:40

Lyhörd pjäs om barnets längtan

Åtskilligt har hänt inom barnlitteraturen under de senaste decennierna. Inte minst har bilden av kärnfamiljen och föräldrarollen utmanats i en rad annorlunda uppväxtskildringar. Svarta och stickiga berättelser som tidigare sparats till den vuxna eller åtminstone tonåriga publiken gestaltas nu i barnböcker och dramatik som talar direkt till små barn.

Blekinge Läns tidning - 24 feb 18 kl. 13:07

En golfares längtan efter våren

Golfarna längtar efter vårsäsongen ute på banorna. För att stilla sin längtan gav de sig ut på en inomhuskamp där de hade roligt, men samtidigt spelade på blodigt allvar..

Västerbottens Folkblad - 13 mar 18 kl. 20:00

[PLUS] Malin Ackermann: ”Ta din längtan på allvar”

Det här är en hyllning till livet och till möjligheterna som följer med att ta sin längtan på....

Världen Idag - 11 maj 18 kl. 13:58

Glädje och längtan på Alliansmissionens årskonferens

Att ta sin längtan på allvar. Det är temat när Svenska Alliansmissionens i helgen möts till årskonferens på Gullbrannagården. Utöver seminarier, arabisk festkväll och konserter fattas viktiga beslut kring förbundets vision fram till 2025..

Dagen - 15 maj 18 kl. 10:15

Konferensen handlade om att ta sin längtan på allvar

Guds kärlek är kyrkans djupaste längtan och vårt hopp. Det förkunnade pionjärpastor Josefin Lennartsson på SAM:s årskonferens i helgen..

Dagen - 15 maj 18 kl. 10:21

Konferensens tema: Att ta sin längtan på allvar

Guds kärlek är kyrkans djupaste längtan och vårt hopp. Det förkunnade pionjärpastor Josefin Lennartsson på SAM:s årskonferens i helgen..

SVT - 28 okt 18 kl. 08:26

Jenny Rissveds – den olyckliga OS-mästaren: ”Jag hade en dödslängtan”

OS-mästaren Jenny Rissveds har kämpat mot en svår depression och en ätstörning under flera år. Nu är mountainbike-stjärnan på väg tillbaka på allvar – och hon drömmer om att vinna ett nytt OS-guld i Tokyo. Men när depressionen var som allra mörkast såg hon inget ljus.

YLE - 08 jun 17 kl. 18:00

Pirr i magen. Läppstift på skjortan. Vattenkyssar - här finns era berättelser om längtan!

I våras efterlyste Svenska Yle berättelser om längtan och fick in tiotals berörande och skickligt skrivna texter. Materialet används för en webbdramaserie som publiceras senare i år. Läs och njut av de fina bidragen.

Barometern - 10 sep 13 kl. 07:41

Levande församlingar som tar kristna på allvar

Kyrkovalet närmar sig, nomineringsgruppernas kampanjer för att få så mycket inflytande som möjligt i en av Sveriges största organisationer är i full gång. År 2000 brukar man säga att staten och kyrkan hade skilsmässa, men det fungerade bara åt ena hållet.
Kyrkan förlorade sitt inflytande över staten, vilket är rätt, men de politiska partierna behöll makten över kyrkan, vilket är fel.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.