Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 26 February, 02:37

Vimmerby Tidning - I förrgår: 17:18

VM-vädret oroar: "Missgynnas av det här"Vårvärmen har intagit Oberstdorf och de höga temperaturerna skapar stora problem inför premiären av skid-VM. Till och med en "solskensåkare" som Oskar Svensson är bekymrad. –Jag missgynnas nog lite, säger det svenska medaljhoppet inför torsdagens sprint..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Oberstdorf, VM, Oskar Svensson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VM-vädret, oroar, Missgynnasav det här
Länstidningen i Jämtland - 24 jul 18 kl. 08:56

Bränderna i länet: Läget under natten försiktigt positivt - men vädret oroar

Under natten har räddningsinsatserna fortgått i länet. En ny brand uppstod i Föllinge under måndagskvällen, men den kunde släckas med hjälp av helikopter. Ingen av bränderna ses av Räddningstjänsten som kritisk i nuläget, men de kommande dagarnas väderprognos oroar räddningstjänsten..

Skånskan - 27 okt 13 kl. 18:06

Vädret oroar inte Guillermo Molins

"Det blir underbart, vi är en del av stormen"..

DI - 07 apr 14 kl. 15:03

Vädret oroar börsen

På tisdag går startskottet för rapportfloden i USA och aluminiumproducenten Alcoa är som vanligt först ut. Den stora osäkerhetsfaktorn är hur den extremt kalla vintern påverkat resultaten för det första kvartalet..

SVT - 05 jan 11 kl. 16:20

Kvinnor missgynnas när konjunkturen vänder

Gapet mellan hur många män respektive kvinnor som jobbar i Sverige är just nu det största på 20 år. Det är en utveckling som oroar Arbetsförmedlingen..

BT - 12 jan 15 kl. 08:36

Regler om leg oroar lärare

Lärare utan yrkeslegitimation behöver inte sägas upp. Det är Skolverkets svar till de många oroliga som hör av sig. Enligt de lärare som ringer Skolverket har deras arbetsgivare tolkat reglerna som att de måste säga upp tillsvidareanställda som inte fått sin yrkeslegitimation när övergångsreglerna upphör den första juli.

YLE - 10 sep 17 kl. 15:20

Frustrerande att bara kunna se på – Maxmobor oroar sig för dottern i Florida

Orkanen Irma drar nu in över Florida. I Maxmo följer Henrik och Gunborg Blom noga med rapporteringen och oroar sig för hur det ska gå för dottern som bor i Florida med sin familj. Utanför Henrik och Gunborg Bloms köksfönster i Maxmo viner vinden och regnet öser ner.

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 13 kl. 06:35

Minskat bussresande oroar Skånetrafiken

Foto: Claes Nyberg
Antalet bussresenärer ökar till och från Trelleborg. Men minskningen i stadstrafiken oroar Skånetrafiken.
-Minskningen i stadstrafiken begriper jag inte.

YLE - 20 feb 13 kl. 16:02

Strandvall oroar sig inte över snövädret

Matias Strandvalls generalrepetition inför VM gick inte som planerat. På de kommande OS-banorna i Sotji kunde det inte ha gått mycket sämre. Nu har IF Minken-åkaren vänt blad och formen är bra.

UNT - 25 jul 13 kl. 10:55

Torkan oroar lantbrukarna

Det torra och varma vädret har drabbat många av Upplands bönder, eftersom vädret avgör hur bra årets skörd blir. Gustaf Silén på Risberga gård i Knivsta räknar med att förlora mellan en halv och en miljon kronor, och mycket beror på torkan..

Nerikes Allehanda - 29 jul 13 kl. 05:01

Njutbart väder oroar

Semesterfirarna kan inte klaga på vädret. Sol och värme som om Sverige var ett land i Medelhavsområdet. Men vädret skapar också problem..

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 14:21

Låga vattennivåer oroar kommuner

Grundvattennivåerna i många svenska kommuner är låga och på VA-avdelningarna bevakar personalen väderprognoserna för de närmaste dagarna. - Fortsätter det så här kan det bli kris, det vet vi av erfarenhet, säger Jonas Aaw på Region Gotlands vattenenhet.
Det rådande varma och torra vädret leder till låga grundvattennivåer i ungefär två tredjedelar av landet, visar julimätningen från Statens geologiska undersökning, SGU.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.