UNT > Nyheter

Saturday, 06 March, 05:29

UNT - 23 feb 21 kl. 17:17

Bulletin plagierade nyhetsartiklarFler än 20 av nyhetssajten Bulletins nyhetsartiklar är plagierade, visar en granskning som Dagens Nyheter har genomfört..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Bulletins, Dagens Nyheter

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bulletin, plagierade, nyhetsartiklar
NSD - 12 sep 12 kl. 01:30

Professor plagierade doktorandtext

En professor som plagierade texter från sin doktorand och använde dem i en egen bok har disciplinära sanktioner att vänta..

Nyhetskanalen - 12 sep 12 kl. 06:55

Professor vid SKL plagierade doktorands text

En professor som plagierade texter från sin doktorand och använde dem i en egen bok har disciplinära sanktioner att vänta.
Professorn som är verksam vid Sveriges lantbruksuniversitet skyller på slarv och erkänner att texten borde ha stämts av mer med doktoranden innan den publicerades, skriver Sydsvenskan. Nu ska Statens ansvarsnämnd avgöra om professorn ska varnas eller få avdrag på lönen..

DN - 22 aug 16 kl. 17:16

Mexikos president plagierade uppsats


Mexikos president Enrique Pena Nieto plagierade nästan en tredjedel av sin c-uppsats när han studerade juridik. Det skriver Reuters..

DN - 08 mar 17 kl. 09:27

Vita huset plagierade oljejätte

Vita huset hyllade en stor investering av oljebolaget Exxon Mobil och plagierade samtidigt ordagrant en del av ett pressmeddelande från företagsjätten..

Dagens Media - 24 apr 20 kl. 07:53

Skaparen bakom plagierade poddar lämnar branschen

Poddskaparen Sebastian Krantz, som står bakom flera produktioner som i höstas visade sig vara plagierade, lämnar poddbranschen..

Dagensanalys.se - 04 aug 17 kl. 10:31

Google sponsrar utveckling av automatiskt skrivna nyhetsartiklar

Utöver att HD-Sydsvenskan får pengar från Googles Digital News Initiative stöder de även utvecklingen av RADAR (Reporters And Data And Robots), en mjukvara som automatiskt ska kunna generera över 30.000 nyhetsartiklar i månaden. Det är den brittiska nyhetsbyrån The Press Association (TPA) som tagit fram konceptet kring Radar.

Dagensanalys.se - 24 okt 17 kl. 11:36

Facebook testar färre nyhetsartiklar i flödet

Just nu testar Facebook att visa färre nyhetsartiklar i flödet och istället bumpa upp inlägg från vänner. Testet pågår i ett par utvalda länder som Sri Lanka, Serbien och Slovenien. Om testet implementeras över hela Facebook så kan det få stora effekter för publicister som använder Facebook som trafikindrivare till sina sajter.

P3 - 08 jul 19 kl. 16:00

Fejkade nyhetsartiklar om cannabis ett växande problem

Det finns ganska lite forskning men desto fler fejkade nyhetsartiklar om att cannabis kan bota olika sjukdomar..

BT - 20 okt 11 kl. 06:10

C-politiker plagierade C-uppsats

En centerpartistisk kommunpolitiker från Skåne har stängts av i fyra veckor från Malmö högskola efter fusk. En kontroll visade att en fjärdedel av hans tentamensuppgift överensstämde med en C-uppsats vid Karlstads universitet, skriver Norra Skåne.
Politikern vill tona ner uppgifterna och säger till tidningen att han enbart uppgett otillåtna referenser.

Expressen - 20 okt 11 kl. 06:58

C-politiker från Skåne plagierade C-uppsats

En centerpartistisk kommunpolitiker från Skåne har stängts av i fyra veckor från Malmö högskola efter fusk..

BT - 13 mar 12 kl. 14:46

Stängs av för fusk ? plagierade vetenskapliga artiklar

Borås högskola stänger av två stycken studenter för fusk vid examinationer. Den ene studenten stängs av för att ha plagieriat text vid en inlämningsuppgift. I en kontroll i textjämförelsesystemet Urkund visade det sig att studentens rapport utgjort ordagranna, eller nästintill ordagranna kopior från artiklar från webben.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.