Nerikes Allehanda > Nyheter

Saturday, 27 February, 01:16

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 17:12

Riksdagsledamotens skarpa kritik efter Kinas hot mot NA: ”Det är regelvidrigt”Kinas ambassad har vid flera tillfällen försökt påverka vad NA skriver om Taiwan. Det är....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Kinas, NA, Taiwan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksdagsledamotens, skarpa, kritikefter , Kinas, hotmot NA Det , är regelvidrigt
DN - 09 jul 18 kl. 17:52

Återvinningsindustrin förvånad över miljöministerns ”skarpa kritik”

Återvinningsindustrin är förvånad över vad man ser som miljöminister Karolina Skogs (MP) ”skarpa kritik”. Lina Bergström, VD för branschorganisationen Återvinningsindustrierna, menar att återvinningssektorn haft en bra relation till regeringen – Jag känner inte att det är någon motsättning, det är därför vi reagerar på att hon formulerar sig så skarpt, säger hon. .

SmålandsPosten - 28 mar 19 kl. 19:00

Alvesta svarar på Skolinspektionens skarpa kritik

Alvesta kommun har nu svarat Skolinspektionen på den skarpa kritik man fått i ett elevärende. Man skriver i sitt svar att man har kommunicerat de regler som finns med rektorn ifråga. – Självklart ska vi följa lagstiftningen.

Expressen - 30 jul 20 kl. 06:00

Marcelo Peñas svar på Jespers skarpa kritik

I ”Paradise hotel” spelade de sida vid sida men i verkliga livet har de forna vännerna blivit ärkefiender – efter att Jesper Bengtsson blivit snuvad på sin del av Marcelo Peñas vinstpengar.Nu svarar Marcelo på Jesper Bengtssons skarpa kritik. ”Absolut, jag och Jesper umgicks men att tro att jag valde pengar före vänskap är ju bara vrickat”, skriver Marcelo Peña i ett meddelande.

Expressen - 14 dec 17 kl. 10:48

Vänsterns skarpa kritik mot pensionsöverenskommelsen

Vänsterpartiet riktar skarp kritik mot pensionsöverenskommelsen mellan regeringen och alliansen. Partiledaren Jonas Sjöstedt menar att man i och med detta har gjort upp över huvudet på tusentals människor. – Ojämlikheten kommer att förfölja oss genom hela livet, det sätt som man har förhandlat kring detta är under all kritik, säger Sjöstedt på en presskonferens.

GT - 26 jan 18 kl. 08:00

Stadsrevisionens skarpa kritik efter ridsport-EM

Got Event får skarp kritik för turerna kring ridsport-EM som kostar Göteborgs skattebetalare stora pengar. Stadsrevisorernas granskning visar på allvarliga brister.Bland annat kritiseras bolaget för att ha gjort en otillåten direktupphandling.

Expressen - 24 nov 18 kl. 17:37

Anna Kinberg Batras skarpa kritik: ”Tänker inte fnissa”

Anna Kinberg Batra fick utstå kritik som hennes manliga företrädare aldrig tidigare fått, det säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon. – När för- och efterträdarna gjorde det ansågs det ju vara seriöst och ansvarsfullt och positivt. Men det var där jag fick kritik för att vara tråkig..

Dalarnas tidningar - 15 jul 20 kl. 06:06

Målsägarbiträdets skarpa kritik: "Tror inte på minnesluckorna"

När den misstänkte 52-åringen gav sin version på tisdagen möttes han också av en del skarpa....

Expressen - 12 maj 12 kl. 23:01

Mårts skarpa kritik: "Vi kan kräva mer av dem"

Sverige krossade Italien och vann VM-matchen med 4?0. Förbundskaptenen Pär Mårts var dock inte helt nöjd.

Expressen - 26 jan 13 kl. 00:20

Alf Svenssons skarpa kritik mot utspelet

Göran Hägglund kommer ut som EU-kritiker - och försöker locka de EU-skeptiska högerväljarna att rösta på KD. Men nu han får skarp kritik från flera tunga namn - bland annat den tidigare partiledaren Alf Svensson. ??

Expressen - 05 feb 13 kl. 15:37

Wibergs skarpa kritik: "Jag är skeptisk"

VM i Schladming fick en tråkig start. Storstjärnan Lindsey Vonn kraschade i super-G-tävlingen och vek sitt knä i samband med landningen. Nu riktar SVT:s expertkommentator Pernilla Wiberg skarp kritik mot arrangörerna - som sköt upp starten i tre och en halv timme.

Expressen - 16 jun 13 kl. 09:00

Motståndarens skarpa kritik: "Ett dåligt jobb"

Diana Prazak och tränaren Lucia Rijker räknar inte det här som en seger. I stället för att fira WBC-titeln så stannade de uppe och bad för Frida Wallberg - till klockan 03.00.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.