IDG > IT

Saturday, 27 February, 19:57

IDG - 23 feb 21 kl. 16:18

Netflix har inga planer att stödja rumsligt ljud i Airpods
Trots uppgifter om motsatsen har Netflix inga planer på att lägga till stöd för funktionen..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Airpods, Netflix

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Netflixhar , inga, planeratt , stödja, rumsligt, ljudi , Airpods
Trelleborgs Allehanda - 29 nov 16 kl. 13:35

Sponsorn fortsätter stödja Norge

"Väntat", anser huvudsponsorn Sparebank1 om Antidopning Norges förslag att stänga av storstjärnan Therese Johaug i 14 månader. Företaget har inga planer på att bryta samarbetet med det norska längdskidlandslaget. - Detta är väntat på många sätt.

Helsingborgs Dagblad - 29 nov 16 kl. 13:01

Sponsorn fortsätter stödja Norge

"Väntat", anser huvudsponsorn Sparebank1 om Antidopning Norges förslag att stänga av storstjärnan Therese Johaug i 14 månader. Företaget har inga planer på att bryta samarbetet med det norska längdskidlandslaget. – Detta är väntat på många sätt.

GöteborgsPosten - 29 nov 16 kl. 13:35

Sponsorn fortsätter stödja Norge

"Väntat", anser huvudsponsorn Sparebank1 om Antidopning Norges förslag att stänga av storstjärnan Therese Johaug i 14 månader. Företaget har inga planer på att bryta samarbetet med det norska längdskidlandslaget..

DN - 29 nov 16 kl. 14:22

Sponsorn fortsätter stödja norska skidlandslaget

”Väntat”, anser huvudsponsorn Sparebank1 om Antidopning Norges förslag att stänga av storstjärnan Therese Johaug i 14 månader. Företaget har inga planer på att bryta samarbetet med det norska längdskidlandslaget..

Cornucopia - 9 timmar sedan

Helt orealistiska planer för etablering regemente i Sollefteå redan 2022

Mot Försvarsmaktens råd och utan finansiering togs med senaste försvarspropositionen beslutet att ett nytt regemente ska upprättas 2022 i Sollefteå. Detta är helt orealistiskt, annat än i egenskap av ett kontor med en kaffekokare. På det gamla - och därmed ej funktionsdugliga för det moderna försvarets krav - regementsområdet bor det idag 72 vuxna och hittas minst 21 företag eller organisationer, inklusive Sollefteås nybyggda simhall.

Dagens PS - 17 apr 19 kl. 09:41

Apple, Netflix och brandsläckande drönare

Dagens techbrief täcker in allt från Apple och Qualcomms uppgörelse, till brandmännen som använde drönare vid släckningsarbetet i Notre Dame. TECHBRIEF – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Apple och Qualcomm gör upp – och skriver nytt avtal Alla patenttvister läggs ner, och de båda teknikjättarna skriver ett nytt avtal på 6 år, enligt ett pressmeddelande från Apple.

Dagens Media - 29 apr 20 kl. 14:27

UPPDATERAD: Netflix och danskt public service-bolag i unikt samarbete

DR och Netflix går samman för att producera en ny säsong av det politiska dramat ”Borgen”. ”Ger oss möjlighet att stödja lokala aktörer”, säger Netflix-chefen till Dagens Media..

IDG - 13 okt 14 kl. 05:58

Nu funkar Netflix på Linux

Kör du Ubuntu Linux kan du nu glädja dig åt att Netflix fungerar utan en massa krångliga hack..

Nerikes Allehanda - 31 mar 17 kl. 14:46

Brandkåren drar ner på verksamheten i Finnerödja – inga brandbilar i beredskap

Inga brandbilar blir kvar på brandstationen i Finnerödja. Utryckningar ska från och med på lördag ske från närliggande stationer..

DN - 02 jun 17 kl. 20:18

Åkesson kräver inga samtal för att stödja Kinberg Batra

Sverigedemokraterna kräver inga samtal eller förhandlingar för att stödja Anna Kinberg Batra som statsministerkandidat. Det beskedet ger partiledaren Jimmie Åkesson till DN. – Det är inte viktigt för mig att sitta vid samma bord som Anna Kinberg Batra.

FriaTider - 11 sep 13 kl. 22:36

Republikan lovar stödja Syrienkrig om Obama ger tillbaka fredspriset

En republikansk kongressledamot lovar att stödja den amerikanska regeringens planer på ett krig i Syrien ? men bara om den sittande presidenten Barack Obama frånsäger sig Nobels fredspris, som han mottog 2009..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.