DN > Nyheter

Wednesday, 03 March, 03:05

DN - 23 feb 21 kl. 15:19

Insändare. ”Högerpopulismen är en kulturell belastning”Högervindarna har lett till att den individuella asylrätten avskaffats..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Högerpopulismenär en , kulturell, belastning
YA - 12 jun 18 kl. 00:01

Insändare: Är Orans camping en belastning eller tillgång för Sjöbo kommun?

Vissa politiker med moderata kommunalrådet i spetsen tycker tydligtvis att den är en belastning. .

Länstidningen i Jämtland - 30 apr 19 kl. 05:22

Insändare: Rösta rätt i EU-valet

När högerpopulismen vinner mark sätts kvinnors rättigheter på spel.I EU-valet 2019 den 26 maj har....

Kristianstadsbladet - 10 dec 13 kl. 08:55

"Extremvänstern ljuger och hycklar"

Svar på Johanna Mikkelsen Strömstedts insändare mot SD den 4 dec.
Johanna Mikkelsen Strömstedt skriver inte själv ut sina politiska preferenser i insändaren. Efter lite efterforskningar kan jag fastsälla att Johanna har sin politiska hemvist i extremvänstern (Ung Vänster).

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 15 kl. 09:38

Miljöpartiet har aktivt kämpat mot förslaget

Linnea Snäll skriver om sitt brinnande engagemang för Ångfärjetomten och dess framtid. Människor som brinner och uttrycker sig konstnärligt bidrar starkt till att ge en stad som Helsingborg en spännande identitet. Vi i Miljöpartiet instämmer också i många delar av det som insändarskribenten skriver.

YLE - 06 aug 15 kl. 03:58

Nordiska ungdomsförbund kämpar med nazistiska fördomar

Flera nordiska ungdomsförbund är oroade över att de förväxlas med nynationalistiska rörelser. Många högerextrema organisationer använder både liknande namn och retorik som de officiella förbunden.
Thorgny Arwidson är ordförande för Föreningen Nordens ungdomsförbund.

YLE - 16 nov 16 kl. 08:26

Kulturdebatt: Finland fyller 100 - dags att skaka om Finlandsbilden?

Mycket finskt, spretigt och massvis av röster. Så ser Finlands 100-årsjubileum ut enligt professor Alf Rehn vid Åbo Akademi. Är det bara det mest vattenkammade Finland som lyfts fram?

Nyan - 08 okt 19 kl. 19:35

ÅLD allt mer ett skärgårdsparti

Åländsk demokrati beskriver sig som ett kulturkonservativt parti som vill bevara svenskan, svensk kultur och lokala traditioner. Men innehållet i partiprogrammet rör sig numera kring allt från skärgårdstrafik till ekonomi och jämställdhet.
Åländsk demokrati har inget valprogram för partiets tio kandidater för lagtingsvalet, utan hänvisar till sitt partiprogram.

Sydsvenskan - 12 maj 15 kl. 14:44

Tunneln genom åsen håller för vibrationer

Projekt Hallandsås vill informera om att tunnlarna nu är färdigställda och att de besiktigats av ett oberoende företag. Besiktningsmännen konstaterar att tunneln utförts på ett kvalificerat sätt och därmed godkänt tunnelentreprenaden. Installationsarbetet av järnvägssystemet i tunnlarna har pågått i över ett år och kommer att färdigställas under denna sommar.

YLE - 16 aug 16 kl. 17:00

Piller och popmusik som helar

Finlandssvenska The Heartbeat Bands senaste single Pills handlar om psykisk ohälsa och om det svåra med att vara mänska. Men det är också en hoppfull låt med ett klart budskap om att inte ta den lättaste vägen ut. You thought that pills they could save you, only true love will
You thought that pills they could kill you, only true love will― The Heartbeat Band - Pills - Det är inget specifkt pillerbudskap utan en låt om medmänsklighet, berättar gitarristen Petter Näse om låten Pills - den första på en EP-helhet som The Heartbeat Band kommer att ge ut i höst.

TA - 16 nov 12 kl. 16:00

Polisen har inlett förundersökning om filmerna

Stockholmspolisen har inlett en förundersökning om händelserna på filmklippen, uppger SVT Rapport. Anmälan upprättades på eget initiativ efter att polisen sett filmerna. Misstankarna gäller i första hand misshandel och hets mot folkgrupp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.