Corren > Nyheter

Friday, 26 February, 22:18

Corren - 23 feb 21 kl. 16:53

"Gran turismo 7" försenas ett år"Gran turismo 7" skjuts upp till 2022, uppger Polygon. Förseningen av spelsläppet beror på "covid-relaterade orsaker", hävdar Sony..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Polygon, Sony

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gran, turismo7 , försenasett , år
YLE - 17 aug 15 kl. 19:40

Daghemsbygget i Kristinestad försenas av besvär

Arbetet med att bygga ett nytt daghem i Kristinestad väntar nu på domstolsavgörande. Marknadsdomstolen har utfärdat ett verkställighetsförbud i samband med ett rättelseyrkande mot valet av entreprenör. - Vi hoppas på ett snabbt avgörande i marknadsdomstolen, säger tekniska direktören Joakim Ingves.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 17 kl. 12:23

Flygbolagen dåliga på konsumenträttigheter

Försenade flighter, inställda avgångar och nekad ombordstigningar. När ett plan försenas har du som konsument rätt att få information gällande assistans och kompensation, enligt en EU-förordning. Men så fungerar det inte alltid.

Cornucopia - 10 aug 20 kl. 18:29

MÖP-måndag: Omfattande förseningar och neddragningar i Försvarsmakens nya budgetunderlag

Då Socialdemokraterna helt enkelt vill inte ge de pengar som behövs, så föreslår Försvarsmakten ett antal neddragningar och förseningar i sitt nya kompletterande budgetunderlag. Man drar ner på en  lång rad satsningar, som lastbilar, ersättare för den åldrande automatkarbinen AK-5, ledningsutrustning, telekrig, sensorkedjor, stridsbåtar, sjörörlig logistik, och ytterligare två ytstridsfartyg. Flygvapnet verkar inte drabbas lika hårt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.