Expressen > Nöje

Saturday, 06 March, 01:51

Expressen - 23 feb 21 kl. 16:54

Hover berättar: Därför är prins Philip på sjukhusPrins Philip, som fyller 100 år i sommar, är fortfarande kvar på sjukhus. På tisdagen gick han in på sin åttonde dag och nu berättar Buckingham palace vad han får behandling för. ”Hertigen av Edinburgh kommer att vara kvar på sjukhuset där han får sjukvård på grund av en infektion”. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Philip, Buckingham, Edinburgh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hover, berättarDärför är , prins, Philip, sjukhus
Nerikes Allehanda - 31 aug 17 kl. 12:32

Prinsparet har fått barn – här berättar Carl Philip om födseln

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har blivit föräldrar igen. Det meddelar hovet i en kommuniké..

Expressen - 13 aug 12 kl. 10:05

Nattklubbschefen berättar om bråket

Prins Carl Philip och hans gäng är eftertraktade gäster på jetsetklubben Bâoli. Nu berättar nattklubbschefen Antoine Lecorche om kvällen som ledde till slagsmål och stora rubriker för prins Carl Philip. ?

Expressen - 28 okt 17 kl. 18:43

Sofia berättar: Så är Alexander som storebror

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har blivit tvåbarnsföräldrar.Nu berättar de om prins Alexanders fina relation med sin lillebror prins Gabriel.– De kommer väldigt bra överens faktiskt, säger prinsessan Sofia..

YLE - 02 aug 17 kl. 05:22

Morgonkollen: Världen lever nu i ekologisk skuld och prins Philip blir pensionär

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Från och med augusti är det förbjudet att sprida, sälja och släppa ut i naturen flera invasiva gästarter - som jättelokan och jättebalsaminen. Det på grund av att EU har tagit upp 12 nya djur- och växtarter på sin lista över skadliga gästarter.

YLE - 02 aug 17 kl. 05:22

Morgonkollen: Världen lever nu i ekologisk skuld, prins Philip blir pensionär

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Inrikes Från och med augusti är det förbjudet att sprida, sälja och släppa ut i naturen flera invasiva gästarter - som jättelokan och jättebalsaminen. Det på grund av att EU har tagit upp 12 nya djur- och växtarter på sin lista över skadliga gästarter.

Expressen - 28 okt 18 kl. 15:03

Prinsessan Sofia berättar: Familjens okända tradition

I mars 2015 gick prins Carl Philip ut offentligt och berättade om sin dyslexi. I dag driver han frågor om diagnosen – och prinsessan Sofia berättar om familjens tradition efter prinsens revansch. – Mitt självförtroende var så dåligt och jag kände att jag inte klarade av samma böcker som andra studenter, säger han enligt Sunday Times.

SVT - 27 jan 19 kl. 15:13

Prins Philip ber om ursäkt efter påkörning

En kvinna bröt handleden när brittiska prins Philip, 97, kolliderade med hennes fordon. Nu ber han om ursäkt. ”Jag är mycket ångerfull över konsekvenserna”, skriver han..

NSD - 07 jun 13 kl. 07:47

Prins Philip ska magopereras

Storbritanniens prins Philip, drottning Elizabeths make, har tagits in på ett sjukhus i London där han ska gå igenom en magoperation, uppger hovet vid Buckingham Palace. Prinsen, tillika hertigen av Edinburgh, beräknas stanna på sjukhus i två veckor. Enligt en taleskvinna är hans hälsa "mycket god"..

News55 - 20 apr 16 kl. 10:11

Se när Carl Philip berättar om bebislyckan

Se klippet när Carl Philip berättar om hans och prinsessan Sofias nya son: .

Expressen - 09 aug 19 kl. 18:37

Prins Daniel berättar om sin njursjukdom i SVT

Prins Daniel ska medverka i SVT:s Fråga doktorn, skriver Svensk Damtidning. I programmet berättar han om sin njursjukdom och om organdonationer.Prinsen intervjuades när han besökte Karolinska sjukhuset i slutet av maj, enligt hovet..

Expressen - 05 jan 15 kl. 21:54

Nu berättar Sofia om Paradise hotel-tiden

Året med kungafamiljen är innehållsrikt och de kungliga är mycket öppna med sina om det privata. Sofia och Carl Philip berättar om hennes medverkan i tv-programmet Paradise hotell. Och Madeleine avslöjar det starka bandet mellan prinsessorna Estelle och Leonore.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.