Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 27 February, 10:27

Aftonbladet - 23 feb 21 kl. 16:49

Lät företaget betala privata räkningar – döms▸ En kvinna får två års fängelse efter att bland annat ha låtit det företag hon var chef på betala hennes privata. .
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lät, företaget, betala, privata, räkningar, döms
Västerbottens Folkblad - 21 feb 14 kl. 11:50

Lät företaget betala privata fakturor för 2,6 miljoner

En 49-årig vd i Umeå lät företaget betala hans privata fakturor, det handlade om drygt 2,6 miljoner kronor. Nu döms han till fängelse i ett år och åtta månader för grov trolöshet mot huvudman. - Han är ingen förhärdad brottsling eller kriminell typ, sa 49-åringens advokat Gunnar Swanström när rättegången avslutades.

ÖstersundsPosten - 05 jun 17 kl. 21:26

Aktietransaktioner anmäldes några dagar för sent – nu får företaget betala 350 000 kronor

Tre dagar hade det Jämtländska företaget på sig att anmäla en aktieförsäljning. Det tog fem och nu måste företaget betala en straffavgift på 350 000 kronor..

Länstidningen i Jämtland - 05 jun 17 kl. 21:26

Aktietransaktioner anmäldes några dagar för sent – nu får företaget betala 350 000 kronor

Tre dagar hade det Jämtländska företaget på sig att anmäla en aktieförsäljning. Det tog fem och nu måste företaget betala en straffavgift på 350 000 kronor..

SN - 05 jul 16 kl. 07:49

Byggföretaget: "Betala annars stämmer vi er"

Gnesta förvaltnings AB måste senast den 5 augusti betala drygt 12 miljoner kronor till byggföretaget Almroth byggnads AB, annars hotar den tidigare simhallsentreprenören med att vidta rättsliga åtgärder..

Corren - 06 jul 16 kl. 18:45

Därför slipper företaget betala högre skatt

Fastighetsföretaget Botrygg får rätt mot Skatteverket och behöver inte betala högre skatt för ett tillfälligt boende för personer med missbruk..

GöteborgsPosten - 27 apr 18 kl. 19:31

Här är GU-rektorns taxinota – tvingas betala privata resor

GU:s nya rektor Eva Wiberg har låtit skattebetalarna stå för notan på över 100 taxiresor inom Göteborg det senaste året. I samband med GP:s granskning har GU nu beslutat att låta henne själv stå för 26 resor som betraktas som privata..

Sydöstran - 07 okt 16 kl. 12:59

Lät företaget betala semesterresor

Han lät sin firma betala resor och middagar. Nu straffbeskattas företagaren..

Skånskan - 23 jan 19 kl. 05:00

Måste betala parfymvite

MALMÖ Miljönämndens beslut om att ett företag som tillverkat och blandat egna parfymer ska betala ett vite på 10 000 kronor står fast.
Mark- och miljödomstolen har kommit till samma slutsats om den olagliga parfymtillverkningen i Malmö.Företaget har trots förbud fortsatt att tillverka och sälja parfymer i sin lokal.

Trelleborgs Allehanda - 10 apr 14 kl. 06:30

Tomatodlare ska betala 2,2 miljoner

Arkivfoto: Malin Palm
Tomatodlaren Alfred Pedersen & søn började bygga ut sitt växthus innan bygglovet beviljats. Nu tvingas företaget betala en straffavgift på 2,2 miljoner kronor till kommunen. "Det är en otroligt dålig behandling från Trelleborgs kommuns sida", säger ägaren Mads Pedersen.

GT - 06 mar 17 kl. 12:15

M-politikerns skattesmäll: Får betala båtplatsen själv

Kommunpolitikern Martha Arnell (M) lät dra av kostnaderna för den egna segelbåtens vinterförvaring på företaget.Otvetydigt privata kostnader, enligt Skatteverket, som nu ger kommunpolitikern bakläxa på nästan 100 000 kronor av båtens kostnader.– Jag har inga kommentarer till detta, säger Martha Arnell och lägger på luren..

Sydöstran - 12 dec 19 kl. 15:50

Byggföretag tvingas betala sanktionsavgift

Det var efter en inspektion på en byggarbetsplats i januari i år som det uppdagades att företaget inte inspektion på en byggarbetsplats i januari i år. Nu får företaget betala 5 000 kronor i sanktionsavgift..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.