Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 24 February, 18:59

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 16:30

Suracenterns ovanliga roll – mellan spetsarna: ”Är mer back än forward”Jakob Forslund är en av spelarna som glänser i det Surahammars IF som går urstarkt just nu. Men....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Forslund, Surahammars IF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Suracenterns, ovanliga, rollmellan , spetsarnaÄr , mer, back, än, forward
Sydsvenskan - 26 jan 17 kl. 15:51

Fredrik Andersson om målvaktens ovanliga roll

MFF-målvakten gästar Max Wiman och Fredrik Hedenskog i avsnitt 109..

YLE - 19 jun 14 kl. 17:30

"Ytterst ovanliga" anser experter om jihadistkvinnans hotelser

Experter vid Försvarshögskolan tror att den finländska jihadistkvinnan påverkats av våldsam salafism. Hennes härkomst är oklar, men vissa tecken tyder på somalisk bakgrund. Den finländska kvinna som hotar shiamuslimer på Facebook verkar med tanke på sina formuleringar vara sunnimuslim och anhängare av ISIS.

Cornucopia - 25 sep 14 kl. 13:13

Gästinlägg: Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Nedanstående är ett gästinlägg från Julien Morel, civilingenjör i teknisk fysik (KTH och Centrale Lyon), författare till ”Beyond GDP Use” och utredare på Energimyndigheten.

Fyra (ovanliga) skäl till varför man inte kan lita på BNP-siffror

Kritik mot BNP har förekommit länge. Av praktiska skäl kan man ändå vilja använda BNP-siffror eftersom de sägs vara ekonomiskt välgrundade, tekniskt pålitliga, snabbt tillgängliga efter varje kvartal samt lätta att prognostisera.

BT - 20 nov 12 kl. 11:09

Ovanliga blodgrupper en bristvara

Bristen på blodgivare för ovanliga blodgrupper gör att sjukhusen i Stockholm måste köpa in blod från andra länder, rapporterar P 4 Stockholm i Sveriges Radio .
- Det tar minst ett dygn, eller flera dygn, innan vi får blod hit, säger Marja-Kaisa Auvinen, överläkare vid Blodcentralen.
För att komma till rätta med problemet försöker hon och hennes kollegor nu förmå personer med ovanliga blodgrupper att lämna blod.

Expressen - 09 sep 19 kl. 22:03

Ovanliga detaljen – med nya ”Paradise Hotel”-deltagaren

Josefin Capllonch kommer in som en joker i måndagens ”Paradise Hotel”.En ovanlig detalj sticker ut med den nya deltagaren: Hon är 31 år – vilket gör henne betydligt äldre än de flesta andra i programmet.– Alltså jag känner mig inte som 31, så för mig spelar det ingen roll..

Skånskan - 22 maj 19 kl. 10:14

SVA efterlyser ovanliga fästingar

Sverige Känner du inte igen fästingen? Spara den i frysen och skicka en bild.
Det uppmanar statens veterinärmedicinska anstalt till i samband med att en ny insamling av ovanliga fästingar startar.

YLE - 18 jun 16 kl. 14:46

Ovanliga stormvindar fortsätter in på natten

Stormvindar som är ovanliga för årstiden har fällt träd och förorsakat elavbrott på många håll i södra, sydöstra och östra Finland. Det kommer att blåsa hårt hela dagen och in på natten på lördag, säger Yles meteorolog Matti Huutonen. Sommartid förekommer i allmänhet inte så här starka vindar förorsakade av lågtryck utan sommarstormar hänger ofta ihop med åska, säger Huutonen.

Skånskan - 15 nov 18 kl. 17:13

Ny bok om Malmös vanliga och ovanliga träd

Malmö Den här gången ligger fokus på de vanligaste träden, och vanligast av dem alla är oxeln som pryder omslaget på den nya Träd i Malmö.
– Den är vindtålig, klarar kustlägen och är motståndskraftig – väl lämpad för Malmö, säger redaktionsgruppens ordförande Gunnar Ericsson.Den första skildringen av Malmös träd kom ut för 10 år sedan och sålde snabbt slut.

Sydsvenskan - 13 mar 11 kl. 06:30

Freddie Redd till Malmö Diplom för ovanliga musiker

Jazzpianisten Freddie Redd, 82, är i Sverige framför allt känd för sin turné 1956 med Rolf Ericson o?
Jazzpianisten Freddie Redd, 82, är i Sverige framför allt känd för sin turné 1956 med Rolf Ericson och Ernestine Anderson. Nu har saxofonisten Amanda Sedg­wick lockat hit Redd för en turné, som idag söndag når Victoriateatern i Malmö.

UNT - 11 jul 11 kl. 11:04

Ovanliga fladdermöss ringmärkta

Världens nordligaste koloni av den ovanliga trollfladdermusen finns i en lada på kuststräckan mellan Forsmark och Östhammar. Nyligen följde länsstyrelsen med en fladdermusexpert för att ringmärka och ta prover på de små krabaterna..

Alliansfritt Sverige - 05 nov 11 kl. 13:54

Regeringen straffbeskattar ovanliga köksväxter

MATLANDET SVERIGE. Regeringen har efter moget övervägande beslutat att mångfald verkar lite överflödigt på jordbruksområdet. Därför har de infört en skatt på ovanliga köksväxter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.