DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 04 March, 07:04

DalaDemokraten - 23 feb 21 kl. 16:26

Bakslag för åklagaren – fick inte spela upp vittnesförhör: ”Absurt”Karl Hedin förnekade att han gjort något brottsligt när han förhördes under den fortsatta....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Hedin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bakslagför , åklagarenfick inte , spelaupp , vittnesförhör, Absurt
YA - 06 jul 13 kl. 06:30

Åklagaren: "Helt och hållet en miss från min sida"

Enligt kammaråklagare Emma Sonesson hänger det bortglömda vittnesförhöret samman med ett mänskligt misstag. ?Det är helt och hållet en miss från min sida?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Expert om fallet Lisa: "Åklagaren kan begära en veckas häktning"

Tre personer, varav två är bröder, är just nu skäligen misstänkta för mordet på 17-åriga Lisa Holm, som försvann den 7 juni, och som hittades död fredagen den 12 juni. Just nu pågår arbetet från tingsrättens sida att försöka få en överblick över vad som har hänt, och sedan ta beslut om personerna ska häktas eller inte. – Vi har fått in en begäran om offentlig försvarare men vi har inte fått in någon häktningsframställan än.

GöteborgsPosten - 08 jun 17 kl. 10:24

Åklagaren slår till mot Arbogakvinnans alibi

Tårarna kommer bara några minuter in i dagens vittnesförhör med den 42-åriga så kallade Arbogakvinnan. Kvinnan misstänks ha mördat sin pappa och försökt döda sin mamma. Hon nekar till allt – men i rätten tycks åklagaren slå hål på kvinnans alibi..

Sydsvenskan - 08 jun 17 kl. 05:00

Åklagaren slår till mot Arbogakvinnans alibi

Tårarna kommer bara några minuter in i dagens vittnesförhör med den 42-åriga så kallade Arbogakvinnan. Kvinnan misstänks ha mördat sin pappa och försökt döda sin mamma. Hon nekar till allt – men i rätten tycks åklagaren slå hål på kvinnans alibi.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 15 kl. 11:34

Nya bakslag för Mats Qviberg

Finansmannen Mats Qviberg har drabbats av nya bakslag i striden mot det svenska rättssystemet. Denna gång är det riksåklagaren (RÅ) och kammarrätten som i två olika beslut avslår finansmannen krav, skriver DN.Nyligen åkte Qviberg på en rejäl bakläxa när det gäller försöket att stämma staten som en följd av brottsutredningen om HQ-kraschen 2010.

Sydsvenskan - 23 jan 15 kl. 11:34

Nya bakslag för Mats Qviberg

Finansmannen Mats Qviberg har drabbats av nya bakslag i striden mot det svenska rättssystemet. Denna gång är det riksåklagaren (RÅ) och kammarrätten som i två olika beslut avslår finansmannen krav, skriver DN.Nyligen åkte Qviberg på en rejäl bakläxa när det gäller försöket att stämma staten som en följd av brottsutredningen om HQ-kraschen 2010.

GöteborgsPosten - 27 jan 17 kl. 12:36

Ulleviskandalen: Ett bakslag för åklagaren

Domen efter skandalen på Gamla Ullevi är ett bakslag för åklagaren. Göteborgs tingsrätt anser det inte bevisat att 29-åringen verkligen siktade på Tobias Sana. Knallskottet kastades slumpartat, menar rätten..

BT - 24 maj 14 kl. 09:46

Beckmanns bakslag: Drabbad av ny skada

Mardrömssäsongen fortsätter för Mikkel Beckmann. När den stukade foten var läkt kom nästa bakslag – en överbelastning i höftböjen. Nu kan vårsäsongen vara över.

Sydsvenskan - 16 mar 11 kl. 08:56

Tungt bakslag för Pekalski

Foto: Lars Brundin
MFF-mittfältaren missar finalen i supercupen mot HIF och även genrepet mot Häcken nästa helg.
Blödningen från smällen på foten för någon vecka sedan är läkt ? nu spökar hälsenan istället.

YLE - 14 jun 12 kl. 14:51

Bakslag för Danmark

Danmarks EM-lag i fotboll åkte på ett stort bakslag då det klarnade att Dennis Rommedahls hamstringskada förhindrar fortsatt spel. 32-åringen Rommedahl rev upp en bristning i hamstring-muskeln i matchen mot Portugal. Ifall Danmark skulle gå vidare ur gruppspelet , finns en liten chans att han jkan spela.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 19:13

Ännu ett bakslag för nya Bond-filmen

Inspelningarna av den nya James Bond-filmen "Spectre" har kantats av problem. Nu är det dags för nästa bakslag — produktionen stoppas från att filma en viktig scen på den stora kyrkogården Cimitero Monumentale Del Verano i Rom.Enligt The Independent har munkar emotsatt sig regissören Sam Mendes önskan om att spela in en begravningsscen på den 2 000 år gamla kyrkogården.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.