Expressen > Nöje

Saturday, 06 March, 02:26

Expressen - 23 feb 21 kl. 16:25

Melodifestivalen 2021: Guide till deltävling 4Ska någon av veteranerna Eric Saade, Tess Merkel eller Mamas gå direkt till final i Melodifestivalen 2021?Blir det någon av debutanterna Lovad eller Clara Klingenström?Här är guiden till samtliga låtar och artister i Mello deltävling 4..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eric Saade, Merkel, Mamas, Melodifestivalen, Blir, Lovad, Clara KlingenströmHär, Mello

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Melodifestivalen, 2021, Guidetill , deltävling4
ÖstersundsPosten - 07 feb 15 kl. 15:21

De tävlar i Melodifestivalen första deltävling

Klagomålen förra året var av en ovanlig art. Melodifestivalen var för bra. Sändningen var för perfekt.

Expressen - 14 feb 20 kl. 21:15

Melodifestivalen 2020: Guide till deltävling 3 i Luleå

Tre debutanter gör upp med fyra riktiga veteraner i tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2020.Precis som vanligt är det Linnea Henriksson, Lina Hedlund och David Sundin som är programledare.Melodifestivalens tredje deltävling startar klockan 20.

Expressen - 21 feb 20 kl. 21:15

Melodifestivalen 2020: Guide till deltävling 4 i Malmö

Frida, William, Nanne, Victor, Ellen, Simon, Jakob och Hanna heter artisterna som tävlar när Malmö är värd för Melodifestivalens fjärde deltävling.Här är din guide med alla artister, låtar, låtskrivare och startordning..

Dagens Media - 18 feb 19 kl. 09:42

Så många såg deltävling tre av Melodifestivalen

Deltävling tre i årets upplaga av "Melodifestivalen" lockade något fler tittare, jämfört med förra året..

Västerbottens Folkblad - 20 feb 16 kl. 08:09

Oförutsägbar deltävling i Norrköping

En deltävling med hög lägstanivå och flera bidrag utan tydliga konkurrenter ger en svårtippad vecka i Melodifestivalen. I årets tredje deltävling finns bland annat en raplåt, ett glittrigt glamournummer och en dansorienterad EDM-låt. — När man försöker tippa måste man tänka taktiskt och se vilka som tar ut varandra, säger Carolina Norén.

SVT - 23 feb 18 kl. 20:22

Deltävling fyra blir en stillastående historia

Både deltävling två och tre i Melodifestivalen hade under tre miljoner tittare och siffrorna är de lägsta sedan 2010 respektive 2011 för de deltävlingarna. Kanske har satsningen på välbekanta, äldre profiler utan artistbakgrund straffat sig..

SVT - 15 feb 19 kl. 21:03

Så blir deltävling tre i Melodifestivalen

80-talspop, Frost-inspirerat och Dolly style kommer tillbaka. Deltävling tre har ett jämnare fält än den andra deltävlingen i Malmö och den som drog ner störst applåder under genrepet i Leksand var förhandstippade Jon Henrik Fjällgren..

SN - 01 feb 13 kl. 11:43

SN-TV: "Så slutar Mellos första deltävling"

Schlagersystrarna: Oxelösunds schlagertokigaste systrar tippar utgången av varenda deltävling och finalen i årets Melodifestivalen på SN.se. Se deras första roliga klipp här..

ÖstersundsPosten - 15 feb 14 kl. 18:36

Melodifestival - deltävling tre

I kväll är det deltävling tre i melodifestivalen. Denna lördag sänds det från Göteborg. De åtta grupper/artister som tävlar i kväll är: State of Drama, Dr.

UNT - 20 feb 16 kl. 08:08

Oförutsägbar deltävling i Norrköping

En deltävling med hög lägstanivå och flera bidrag utan tydliga konkurrenter ger en svårtippad vecka i Melodifestivalen..

Sydsvenskan - 20 feb 16 kl. 08:09

Oförutsägbar deltävling i Norrköping

En deltävling med hög lägstanivå och flera bidrag utan tydliga konkurrenter ger en svårtippad vecka i Melodifestivalen.
— Det finns ingen man direkt kan säga "den kommer sist", om, säger schlagerexperten Carolina Norén på Sveriges Radio P4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.