GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 06 March, 16:07

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 16:04

Näringslivet: Kontrollera krisstöd i efterhandRegeringen gör nödvändiga justeringar i krisstöden, anser Företagarna. Men det finns fortfarande "buggar" kvar i systemet och utbetalningar går för långsamt..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Företagarna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringslivet, Kontrollera, krisstödi , efterhand
DN - 08 aug 17 kl. 14:47

Försäkringskassan: Vi ska kontrollera allting i efterhand

Assistansersättning har betalats utan nödvändiga kontroller. Det bekräftar Försäkringskassan efter DN:s granskning. Kontrollerna ska i stället göras i efterhand, något som handläggare tror kommer bli svårt.

DN - 08 aug 17 kl. 14:47

Försäkringskassan: Vi ska kontrollera allting efterhand

Assistansersättning har betalats utan nödvändiga kontroller. Det bekräftar Försäkringskassan efter DN:s granskning. Kontrollerna ska i stället göras i efterhand, något som handläggare tror kommer bli svårt.

BT - 04 mar 14 kl. 07:26

Missade att kontrollera lekplats med flera brister

Många förskolebarn i Borås släpps ut till lekutrustning som inte har besiktats enligt kommunens normer. Nu skärps kraven på HSB-föreningar, idrottsföreningar och andra fastighetsägare som hyr ut lokaler till förskolor. När Martin Skönvall började ställa frågor kring den skamfilade lekplatsen på Solgården, där hans dotter går, inleddes en karusell med motstridiga besked från kommunen.

Sydsvenskan - 31 okt 13 kl. 06:30

Oklart var gränsen går för Ericsson

Telekomföretaget Ericsson hjälper demokratier och diktaturer över hela världen att avlyssna sina medborgare.Men i fjor stoppade det svenska bolaget ett tiotal affärer med kunder i ?högriskländer?.

SVT - 24 apr 18 kl. 17:49

Så tipsar du oss

SVT:s Faktakollen har privilegiet att kontrollera saker i efterhand – och för att lyckas behöver vi hjälp från er, vår publik. Hjälp oss att granska makthavarna..

Ekonomistas - 08 jan 19 kl. 14:56

Onyanserad kritik av Handelshögskolan

Det har förmodligen undgått få att företagsekonomen Mikael Holmqvist författat en tegelsten om Handelshögskolan i Stockholm. Till stora delar är boken en redogörelse för hur skolan styrs, finansieras och hur utbildningen och studentkårens verksamhet bedrivs. Boken är därmed på sätt och vis en berättelse om framgångssagan Handelshögskolan, men framförallt driver Holmqvist en rad kritiska teser.

SmålandsPosten - 06 okt 14 kl. 06:54

När röken har lagt sig

Det har varit en omtumlande tid efter valet. Efterhand har plakat plockats ner, röster och kryss räknats och det hela klarnar lite efterhand. De politiska företrädarna börjar vakna till efter baksmällan, skriver Kaj-Mikael Petersson (KD).

Skånskan - 30 dec 16 kl. 21:22

Kritik mot åkeri för övervakning

MALMÖ Datainspektionen, DI, slår nu ner på en åkerifirma i Malmö, som man menar har brutit mot reglerna i personuppgiftslagen, när man följer chaufförerna via GPS. ERWP.fif(0)– Vi konstaterar att åkeriet, som verkar i återvinningsbranschen, inte lever upp till kraven i personuppgiftslagen om man inte har preciserat för vilka ändamål som positioneringssystemet kan användas för kontroll av deras anställda, skriver Datainspektionen i sitt beslut.

Sydsvenskan - 21 apr 11 kl. 06:30

Improvisationen är deras inspiration

About Group är Alexis Taylors and­ra grupp, den han ägnar sig åt när han låter danspopakten Hot Chip stå och svalna. Denna grupp handlar mindre om snillrik elektronik och mer om improvisation. Men egentligen lika mycket om pop.

Sydsvenskan - 25 aug 11 kl. 06:30

Lättare att vara privat på Facebook

Efter år av kritik mot krångliga sekretessinställningar - i dag får användarna ökad kontroll över bilderna från senaste festen och statusuppdateringen dagen efter. Men flera kritiserade funktioner förblir oförändrade.
1Ökad kontroll över vem som kan se vad på din profil.

Trelleborgs Allehanda - 03 sep 11 kl. 06:30

Få regler kring bidrag till föreningar

Foto: Jessica Gow/Scanpix
Varje år betalar Trelleborgs kommun ut omkring 10 miljoner kronor.
? Vi har hittills inte haft några riktlinjer eller bestämmelser kring hur vi delar ut bidrag till föreningar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.