GlobeNewswire > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 12:49

GlobeNewswire - 23 feb 21 kl. 16:13

Ellen AB har erhållit en första uppfyllnadsorder för implementering av de probiotiska tampongerna i de fysiska butikerna på Norges största apotekskedja, Apotek 1Ellen AB har tidigare kommunicerat att de utvidgar sin distribution och affär i Norge via Apotek 1, Norges största apotekskedja. Nu har den första uppfyllnadsordern kommit för återlansering och implementering av de probiotiska tampongerna. I maj lanseras och implementeras även  Ellens intimcreme i de fysiska butikerna. Sedan våren 2020 ansvarar och driver Ellen försäljningen i egen regi för de nordiska länderna Norge, Finland och Danmark. Dessa marknader bearbetades tidigare av distributören Navamedic.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
AB, Norges, Norge, Apotek, Ellen, Danmark, Navamedic, Sverige, Ellens, Charlotta Nilsson, Ellen AB, Nilsson, Lacto Naturel, Utvärtes Intim Crème, Salvia, Nasdaq First North Growth Market, ELN, Penser Bank, Certified Adviser

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EllenAB har , erhålliten första , uppfyllnadsorderför , implementering, av de probiotiska tampongerna i de fysiska butikerna på Norges största apotekskedja Apotek 1
DI - 13 mar 18 kl. 07:00

2cureX har erhållit första utbetalningen om 1,5 MEUR från Horizon 2020

2cureX AB (“2cureX”) meddelar idag att bolaget har erhållit den första utbetalningen om totalt 1,5 MEUR av det tilldelade bidraget om totalt 3 MEUR från EU:s Horizon 2020 SME-program. Bidraget är tilldelat för att slutföra den kliniska valideringen av bolagets IndiTreat®-produkt och inleda marknadslanseringen av denna..

DI - 20 dec 18 kl. 17:47

Quartiers Properties har framgångsrikt erhållit tillstånd att göra förändringar i utformningen av projekt Ocean View

Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers” eller ”Bolaget”) har idag erhållit tillstånd att göra förändringar i projekt Ocean View. Det möjliggör för Bolaget att göra betydande förbättringar i projektet och skapa ett projekt i en mer modern och tilltalande stil jämfört med originalritningarna. Beslutet innebär att Quartiers tar ett viktigt steg mot att realisera sin målsättning om att skapa ytterligare aktieägarvärde om strax under 10 MEUR i det aktuella projektet.

DI - 07 jan 19 kl. 15:18

Redwood Pharma har erhållit samtliga godkännanden för studie med RP101

Forskningsbolaget Redwood Pharma har erhållit godkännande från det tyska läkemedelsverket BfArM att inleda den kliniska prövningen av RP101, bolagets nya läkemedelskandidat för behandling av kroniskt torra ögon hos kvinnor efter klimakteriet. .

DI - 25 jan 19 kl. 12:51

Attana har erhållit ett utbildningsuppdrag från ett ledande amerikanskt forskningsinstitut.

Attana har erhållit ett utbildningsuppdrag från ett från ett ledande amerikanskt forskningsinstitut. Syfte med utbildningen är att utforska potentialen för Attanas cellbaserade teknik inom forskningen om en av världens största sjukdomar..

DI - 03 sep 19 kl. 10:48

Actiste – världens första kompletta IoT-enhet för monitorering och behandling av diabetes – har erhållit marknadsgodkännande (CE-märke).

Actiste®, världens första heltäckande diabeteshjälpmedel med eSIM-teknik för monitorering och behandling av insulinberoende diabetes, har erhållit inte ett utan två, EC-certifikat….

DI - 01 jul 20 kl. 09:30

Bioextrax har erhållit EPO-beslut om patentgodkännande i EU

Bioextrax AB (publ) meddelar att det har erhållit ett ”decision to grant” från det europeiska patentverket, EPO, avseende patent på….

DI - 12 dec 17 kl. 08:51

Ellen tecknar avtal i Sydafrika

Probiotikabolaget Ellen har tecknat avtal med en ny distributör i Sydafrika och erhållit en första initial order av mindre värde som förskottsbetalas innan varorna produceras och levereras till distributören i början av 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

GlobeNewswire - 05 aug 20 kl. 12:13

Kinnevik stödjer den föreslagna fusionen mellan Teladoc Health och Livongo och kommer att bli ägare av 4,5 procent i det kombinerade bolaget samt erhålla 143 miljoner USD i kontantvederlag

Kinnevik AB (publ) (“Kinnevik”) meddelade idag att bolaget stödjer den föreslagna fusionen mellan Teladoc Health, Inc. (NYSE: TDOC) (“Teladoc Health”), den ledande globala aktören inom digital vård, och Livongo Health, Inc. (Nasdaq: LVGO) (“Livongo”), det ledande bolaget inom Applied Health Signals, vilket skapar den enda konsumentcentrerade digitala vårdplattformen som täcker ett brett spektrum av vårdbehov.

DI - 27 jan 15 kl. 16:54

Vivoline erhåller Kina-patent inom hjärttransplantation

Vivoline Medical har erhållit patent i Kina för sin behandling av hjärtan efter uttagning av donerat organ..

DI - 04 mar 15 kl. 11:41

Försäkringsbolaget Vardia stiger efter erhållen garanti

Det norska försäkringsbolaget Vardia, som har en stor del av såväl ägare som verksamhet i Sverige, har erhållit garantier som innebär att den i veckan aviserade nyemissionen kommer att fulltecknas..

SvD - 04 mar 15 kl. 11:53

BÖrs: vardia stiger efter erhÅllen emissionsgaranti

Det norska försäkringsbolaget Vardia, som har en stor del av såväl ägare som verksamhet i Sverige, har erhållit garantier som innebär att den i veckan aviserade nyemissionen kommer att fulltecknas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.