News55 > Nyheter

Wednesday, 03 March, 03:14

News55 - 23 feb 21 kl. 16:07

Svenska ministern: Besviken på Norges beskedSedan Norge stängt gränsen har många svenska gränspendlare hamnat i en ohållbar situation. Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark mötte på tisdagen sin norska motsvarighet. "Jag är besviken på beskeden från min norska kollega", skriver hon i en kommentar t. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Norges, Norge, Eva Nordmark

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska ministern, Besviken, Norges, besked
Dalarnas tidningar - 16 dec 13 kl. 11:12

Bergwalls bror besviken över besked från domstol

Han är brodern som har följt kampen att bli fri från Säter i flera år. Men Sten-Ove Bergwall är besviken över dagens besked. – Jag hoppas att han får permission över jul och nyår, säger han..

Expressen - 20 jun 16 kl. 09:29

Solberg: "Besviken – jobbigt besked att få"

Hon har haft en fast plats i den norska landslagstruppen de senaste åren och har dubbla mästerskapsguld. Men till OS i Brasilien petas målvakten Silje Solberg. – Jag är väldigt besviken.

SR - 30 maj 20 kl. 11:16

Turismen bävar inför norskt besked

Besöksnäringen håller andan inför Norges besked kring reserestriktionerna, som väntas komma närmsta veckorna. En fjärdedel av de utländska gästnätterna under en sommar, står norska turister för. Branschorganisationen Visita räknar med ett inkomsttapp från utländsk turism med över 40 miljarder..

DI - 22 mar 19 kl. 15:46

Ministern besviken på Swedbank: ”Kunde ha gått mer på djupet”

Finansmarknadsminister Per Bolund är inte imponerad av den av Swedbank beställda FRA-granskningen, utan hade velat att banken grävt djupare. ”Det är viktigt att man inte gör om samma misstag igen”, säger han. .

SVT - 15 dec 19 kl. 14:36

Miljöministern besviken och irriterad på resultatet

Klimattoppmötet i Madrid ser till stora delar ut att ha slutat i fiasko. De frågor som är svårast att enas om sköts ytterligare en gång på framtiden. – Men det är bättre att skjuta upp beslutet än att fatta ett dåligt, säger miljöminister Isabella Lövin (MP)..

Skånskan - 17 mar 15 kl. 22:08

Ministern hade inga besked till Sony


Närings- och innovationsminister Mikael Damberg (S) besökte på tisdagen Sony Mobile för att diskutera effekterna av det stora varsel som företaget lagt..

SVT - 17 feb 19 kl. 08:27

Ministern: Bra med besked om lokala tiggeriförbud

Regeringens mål om färre antal utsatta EU-medborgare har inte nåtts. Det trots en nationell samordnare i frågan och samarbetsavtal med Rumänien och Bulgarien..

Dagen - 12 aug 20 kl. 09:23

Kristna ledare möter ministern: Kräver besked om fysiska gudstjänster i höst

Tänker sätta hårdare press på regeringen: "Kyrkorna har hamnat i skymundan"..

Dagen - 12 aug 20 kl. 09:23

Kristna ledare möter ministern: Kräver besked om fysiska gudstjänster i höst

Tänker sätta hårdare press på regeringen: "Kyrkorna har hamnat i skymundan"..

SVT - 11 mar 20 kl. 08:32

Trots Norges besked – Sverige tävlar i världscupen

Sent i går meddelade norska längdlandslaget att det ställer in sin medverkan i Kanada och USA. Sverige tänker annorlunda och kommer att köra världscupen som planerat. – Fis har meddelat att tävlingarna ska gå enligt plan och vi planerar för det, säger längdchefen Daniel Fåhraeus till SVT Sport..

Nya Wermlands Tidningen - 12 jun 20 kl. 14:08

Norges besked: Resor tillåtna för norrmän

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.