UNT > Nyheter

Wednesday, 24 February, 20:56

UNT - Igår: 16:03

Man föll på arbetsplats – fördes till sjukhusEn man i 75-årsåldern ska under tisdagen ha fallit och slagit i rygg och huvud vid en arbetsplats i Tierp..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tierp

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man föll, arbetsplats, fördestill , sjukhus
BT - 26 jun 17 kl. 07:41

Man klämde fingrar på arbetsplats – fördes till sjukhus

En arbetsplatsolycka inträffade i Muntebo i Limmared tidigt på måndagsmorgonen. En man blev förd med ambulans till sjukhus..

Expressen - 03 apr 19 kl. 07:25

Misshandel på arbetsplats – en till sjukhus

Två personer har slagits med stickföremål på en arbetsplats i Norsborg i Botkyrka på onsdagsmorgonen.En person ska ha skurits i handen och har förts till sjukhus.– Den andre personen har frihetsberövats, säger Anders Bryngelsson vid polisen i Stockholm..

Trelleborgs Allehanda - 16 maj 17 kl. 16:00

Olycka på arbetsplats - en till sjukhus

Kristianstadsbladet - 04 feb 13 kl. 11:14

Man klämde armen - fördes till sjukhus

En man klämde armen och fördes till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Nymölla.
Olyckan inträffade strax före 08.30 på en arbetsplats i Nymölla.

Magazin24 - 04 jan 16 kl. 11:31

Skadad på arbetsplats

Ung man fastnade i maskin. En ung man blev skadad på en arbetsplats i Kungsör, ambulans och polis tillkallades när en 20-årig man fastnat med sin hand i en maskin, mannen fördes till Västerås sjukhus där det konstaterades att han blivit lindrigt skadad. En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, utredningen ska visa huruvida [...

YLE - 26 aug 17 kl. 12:42

Blivande läkare: Små sjukhus ger oss mera ansvar

Raseborgs sjukhus är inte alls i periferin. På ett mindre sjukhus får en ung läkare mera ansvar än på ett stor arbetsplats. Det är några tankar hos de medicine studerande som besökte Raseborg sjukhus i går (25.

YLE - 20 nov 16 kl. 09:52

Sista flyttlasset går från Ekåsens sjukhus - psykvården ger plats för byråkraterna

De sista psykiatriska avdelningarna flyttar nu ut från Ekåsens huvudbyggnad i Ekenäs. Det betyder att en era inom psykvården definitivt är över. I och med flytten finns det ingen sluten vård kvar i Raseborg.

Skånskan - 27 dec 16 kl. 14:56

Man krossad av lyftkran – förd till sjukhus

En man har med allvarliga skador förts till sjukhus efter att ha fått en lyftkran över sig. ERWP.fif(0)Polis och ambulans kallades vid 13.

YLE - 01 dec 16 kl. 07:09

Mögel i Barnmorskeinstitutets sjukhus gör personalen sjuk

Personalen har problem med luftvägarna och huden, och nyblivna mammor blir flyttade till nya rum. Problemen med inomhusluften i Barnmorskeinstitutets sjukhus blir värre trots renoveringar. Nora Sjöholm har i nio år arbetat på Barnmorskeinstitutets sjukhus som barnmorska.

YA - 23 jul 13 kl. 11:08

En till sjukhus efter arbetsplatsolycka


En person fick föras till sjukhus efter att ha fått en glasskiva över sig av misstag på sin arbetsplats. Personen fick skärskador i magen och på armarna och fördes till lasarettet i Ystad. Polisen rubricerar händelsen som en arbetsplatsolycka.

DN - 18 sep 14 kl. 12:31

Sju till sjukhus efter gasläcka i Lund

Sju personer fördes till sjukhus efter en ozonläcka på en arbetsplats i Lund på torsdagen. Orsaken till utsläppet är okänt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.