Resume > Ekonomi

Sunday, 28 February, 10:01

Resume - 23 feb 21 kl. 15:37

Global digitalbyrå köper Radon: ”Kommer in i sammanhang som inte varit möjliga annars”Radon Creative köps upp och blir ny kreativ hub inom den globala digitalbyrån Valtech. Affären gör att den kreativa byrån kan verka på en internationell arena med fler delar av kundupplevelsen samtidigt som Valtech får kommunikationsspets som kan engagera konsumenten..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Radon, Creative, Valtech

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Global, digitalbyrå, köper, RadonKommer in i , sammanhangsom , inte varit möjliga annars
Nyteknik - 27 feb 17 kl. 11:03

Hårdvarujätte köper svensk iot-doldis

Lundabolaget Mistbase tas över av den brittiske mobilprocessortillverkaren Arm. Affären är den tredje på kort tid där en global jätte köper ung, svensk teknik..

DI - 02 aug 19 kl. 06:26

Global offensiv: Kina köper inflytande via sporten

Ingen kan blunda för Kinas ekonomiska offensiv i form av investeringar, bolagsköp och egna företags expansion runt om i världen. Även om en hel del länder gärna tar emot kapital, kunnande och företag som ger arbetstillfällen så har satsningarna fått mer negativa rubriker på senare år..

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 15:00

AKQ8 köper danska digitalbyrån DIS/PLAY

Storkoncernen WPP’s globala digitalbyrå AKQA har förvärvat en majoritetsandel i den danska digitalbyrån DIS/PLAY, för en okänd summa. DIS/PLAY erbjuder strategi, användarupplevelser, design och teknik till sina kunder, som inkluderar Amnesty International, Ecco och Vestas. Företaget omsatte 105 miljoner danska kronor i slutet av 2016 och har mer än 100 anställda.

Computer Sweden - 27 okt 16 kl. 13:09

Evry köper svensk digitalbyrå för hemlig summa pengar


Bygget av det nya Evry fortsätter. I dag meddelade konsultjätten att man köper digitalbyrån Netrelations..

IDG - 27 okt 16 kl. 13:09

Evry köper svensk digitalbyrå för hemlig summa pengar


Bygget av det nya Evry fortsätter. I dag meddelade konsultjätten att man köper digitalbyrån Netrelations..

IDG - 24 feb 17 kl. 15:06

Konsultgängen fortsätter köpa digitalbyråer – här är veckans it-affärer


Cybercom köper digitalbyrå, Telecomputing kränger av, Digiplex tar hjälp av Netnod och klassisk Siba-mark blir Netonnet..

GöteborgsPosten - 23 nov 18 kl. 09:02

Blev rik på Angry Birds – köper digitalbyrå i Göteborg

En snabbväxande plattform för småföretag, uppbackad av en riskkapitalist som blivit rik på Angry Birds, samt en digitalbyrå från Göteborg har precis ingått giftermål..

Dagensanalys.se - 05 maj 16 kl. 11:21

Medieföretag köper annonstid på YouTube för 2 miljarder kronor

Magna Global, en del av koncernen Interpublic Group, har skrivit ett tungt flerårsavtal med YouTube. Affären gäller onlinebaserad reklam, och är värd 250 miljoner dollar (över 2 milljarder svenska kronor) – pengar som kommer direkt från Magna Globals TV-budget. Avtalet betyder mycket för streamingsajten och den nylanserade marknadsföringstjänsten, Google Preferred.

YLE - 23 nov 16 kl. 05:16

Skippa bilen - åk buss, taxi och hyrbil för 249 per månad

Helsingforsregionens trafik går med i den nya mobilappen Whim. För 249 euro per månad får man obegränsad tillgång till kollektivtrafik och ett visst antal taxi- och hyrbilsresor. - Det här är en förutsättning för att vår app alls ska löna sig.

Cornucopia - 02 dec 18 kl. 14:16

Vänsterpartist förespråkar global diktatur

Vänsterpartisten och professorn i etik Torbjörn Tännsjö förespråkar i en debattartikel hos Dagens Nyheter att en global diktatur ska införas, som ska stoppa klimatförändringarna. Tännsjö har tidigare bland annat förespråkat att det kan vara rätt att döda människor, om konsekvenserna av det blir positiva.
Vårt mål - kommunism.

Dagens Media - 27 feb 14 kl. 09:22

Sticky Beat köper byrå i Norge

Sticky Beat köper norska digitalbyrån Kroma och bildar Sticky Beat AS..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.