Nerikes Allehanda > Nyheter

Monday, 08 March, 03:50

Nerikes Allehanda - 23 feb 21 kl. 15:48

Brittiska mutationen ökar i länet – regionen uppmanar: ”Anses vara mer spridningsbenägen”Olika mutationer av covid-19 har spridit sig. Nu ser Region Örebro att den brittiska varianten....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Region Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brittiska, mutationen, ökari , länet, regionen, uppmanar, Ansesvara , mer spridningsbenägen
DI - 20 sep 13 kl. 10:17

Lannebo ökar i Net Entertainment

Lannebo Fonder ökar innehavet i spelföretaget Net Entertainment till 11,55 procent av kapitalet och 5,07 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 23 sep 14 kl. 14:02

Barschan ökar i Net Insight

Jan Barchan har ökat sitt innehav i it-bolaget Net Insight till cirka 48 miljoner aktier, motsvarande 12 procent av kapitalet och rösterna..

Affärsvärlden - 21 nov 14 kl. 07:22

Styrelseledamot ökar i Net Entertainment

Mikael Gottschlich har köpt aktier i Net Entertainment.

Länstidningen i Jämtland - 07 jul 16 kl. 08:00

Direktflyg från London till länet ska ta upp kampen med alperna

I mitten av juni beslutade den Region Jämtland Härjedalens regionala utvecklingsnämnd att gå in med pengar i en turismsatsning av bland annat flygbolaget Easyjet och Jämtland Härjedalen Tursim, JHT för att locka brittiska turister till länet..

Realtid - 17 mar 14 kl. 08:42

Hemsö utökar ett av sina lån

Ökar lånet med 350 miljoner kronor..

Ekonomistas - 31 jan 18 kl. 08:50

Amorteringskraven ökar obalanserna på bostadsmarknaden

Amorteringskraven ökar två obalanser på bostadsmarknaden. Den ena obalansen är den stora skillnaden för högbelånade hushåll mellan boendeutgifter och egentliga boendekostnader. Denna skillnad är i själva verket ett stort ofrivilligt sparande, närmare 14 000 kr per månad för en genomsnittlig trerumslägenhet i Stockholm.

PrivataAffärer - 24 apr 20 kl. 13:54

Hitta bästa räntan för billånet

Många av de ”billiga lån” som är lätta att ta på nätet idag är i själva verket inte sällan väldigt dyra. Det tillkommer ofta diverse avgifter som är lätta att missa när du går igenom de finstilta villkoren. När du ansöker om ett lån bestäms räntan individuellt utifrån dina personliga ekonomiska förutsättningar.

Barometern - 14 aug 13 kl. 20:16

Länets befolkning ökar

Befolkningen i Kalmar län ökade med 121 personer under första halvåret. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån. I Kalmar län bor 233 669 personer.

Barometern - 13 sep 14 kl. 10:28

Så ska länet klara konkurrensen

”I Kalmar län ska vi erbjuda en professionell mottagning för såväl den enskilde som flyttar till Kalmar län som för hela familjen.” Kalmar län, precis som övriga Sverige och Europa, står inför en gigantisk demografisk utmaning med en åldrande befolkning i kombination med att det föds alldeles för få barn. Att vi lever längre är i grunden mycket glädjande men det ger oss samtidigt utmaningar.

SmålandsPosten - 12 jul 13 kl. 06:25

Invandringen till länet ökar

Antal nyanlända ökar kraftigt i Kronobergs län. Under första halvåret har fler personer mot­tagits än under hela före­gående år. Länsstyrelsen bedömer majoriteten av de som fått uppehållstillstånd som anhörig­invandrare.

SmålandsPosten - 24 feb 14 kl. 06:00

Tuberkulos ökar i Kronoberg

Antalet fall av tuberkulos ökar och orsaken är den kraftiga flyktingströmmen. Förra året noterades 18 fall i länet. Sjukvården har ett system med att hälsoundersöka nyanlända invandrare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.