DI > Ekonomi

Saturday, 06 March, 02:21

DI - 23 feb 21 kl. 15:46

Återhämtning för diamantpriser – uppskjutna försäljningar väntas under 2021
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återhämtningför , diamantpriser, uppskjutna, försäljningar, väntasunder , 2021
PrivataAffärer - 04 okt 18 kl. 06:37

Mäklarstatistik: Fortsatt prisåterhämtning för bostadsrätter

Under den senaste tremånadersperioden har bostadsrättspriserna i riket som helhet, i glidande medelvärde, stigit 3 procent jämfört med föregående tremånadersperiod, och villapriserna har sjunkit 1 procent. De senaste tolv månaderna har bostadsrättspriserna sjunkit 5 procent samtidigt som villapriserna sjunkit 2 procent. Svensk Mäklarstatistik redovisar prisutvecklingen som tremånaders glidande medelvärden, viktade efter antalet försäljningar, för att dämpa säsongseffekter och tillfälliga avvikelser som inte har med den underliggande marknadsutvecklingen att göra.

DI - 09 dec 15 kl. 17:12

Norden: Oslo lyftes av oljan

Nordenbörserna sjönk överlag i onsdagshandeln. Dock kunde en återhämtning skönjas mot slutet av sessionen. Investerare brottades med viss konjunkturoro och de senaste dagarnas utförsäljningar i råvarurelaterat..

Dagensanalys.se - 07 jun 16 kl. 11:31

Framtidens ledarskap kräver självmedvetenhet och kontroll över den inre rösten

Förra veckans SIME Consciousness, fokuserade bland annat på medvetande, samverkan och morgondagens ledarskap. Programmet var fullspäckat och hela 19 talare erbjöd perspektiv på bland annat neuropsykologi, entreprenörskap, mindfulness, ledarskap, samverkan, jag-utveckling och att vara nöjd med livet. Flera av talarna fokuserade just på ledarskap och hur förutsättningarna har, och kommer fortsätta förändras för vad ett gott ledarskap innebär Ola Ahlvarsson är entreprenör och agerade konferencier under dagen.

PrivataAffärer - 12 jun 19 kl. 14:46

Analytiker: Speciell situation i storblankade JM-aktien

”Nära 15 procent av kapitalet är blankat och alla flaggade korta positioner ligger och blöder med förlust. Aktieutbudet är knappt kontra efterfrågan. Endast en mindre förändring av bostadsmarknadsläget i Sverige kan leda till en squeeze och medföljande större kursryck uppåt”, säger han.

PrivataAffärer - 27 jun 19 kl. 06:37

Två köpvärda aktier

Tidningen bedömer att Björn Borg-aktien är värd en chans då varumärkesbolaget kombinerar kortsiktig medvind med en låg värdering. ”Lyckas bolaget öka vinsten i hygglig takt så hägrar förmodligen en aktiekurs på uppåt 40 kronor på ett par års sikt”, skriver Affärsvärlden om Björn Borg, vars aktie stod i 25:40 kronor vid onsdagens stängning. Norska teknikkonsultbolaget Multiconsult får också en köprekommendation.

PrivataAffärer - 16 dec 19 kl. 10:17

Hemnet spår stigande bopriser 2020

”Vi ser en ökad optimism bland bostadsköparna, ett minskat utbud, snabbare försäljningar och en högre budpremie. Det ser vi i dag och det har förstärkts i slutet av året”, sade han. Till detta kommer en historiskt låg ränta, en fortsatt stark arbetsmarknad, en fortsatt bostadsbrist samt troligen även oförändrade kreditrestriktioner.

PrivataAffärer - 27 apr 20 kl. 11:30

Krisen ger prisras på begagnade bilar

Sett till hela det första kvartalet minskade antalet försäljningar av begagnade bilar med 0,7 procent. Men ser man till mars månad föll försäljningarna med 6,7 procent. Störst var tappet på exportmarknaden som föll 35 procent.

PrivataAffärer - 15 jun 20 kl. 11:19

Bomarknaden: Tydlig försäljningsökning i juni

”Vi hade en ganska turbulent period, då många avvaktade både med att sälja och köpa. Sedan har vi sett att det läggs ut fler bostäder till försäljning igen, med utbudsrekord de senaste veckorna. Nu ökar också efterfrågan, med fler sålda objekt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.