Dalarnas tidningar > Nöje

Sunday, 07 March, 15:19

Dalarnas tidningar - 23 feb 21 kl. 15:23

DEBATT: Nollsummespel att flytta fritids i FredriksbergMajoritetens nedskärningsbudget slår stenhårt mot Ludvikas skolor. Förutom att motsvarande 30....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Debatt, Fredriksberg, Ludvikas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DEBATT, Nollsummespelatt , flytta, fritidsi , Fredriksberg
UT - 09 maj 20 kl. 04:00

Behåll fritids i Grönahög

Beslut om att flytta fritids är ett beslut angående kommunens skolstruktur och därför vilar ansvaret och bestämmanderätten på kommunen och politiken..

SVT Debatt - 20 feb 14 kl. 15:11

Debatt 20/2: Bostadsbrist och förlossningsskador

I kvällens Debatt: Om den akuta bostadsbristen i Sverige. Folk kan inte flytta när de skiljer sig, skaffar nytt jobb, eller vill flytta hemifrån. Av de som är 20 till 27 år gamla, bor var fjärde kvar hemma hos föräldrarna.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 11:26

Debatt 20/2: Bostadsbrist och förlossningsskador

Om den akuta bostadsbristen i Sverige. Folk kan inte flytta när de skiljer sig, skaffar nytt jobb, eller vill flytta hemifrån. Av de som är 20 till 27 år gamla, bor var fjärde kvar hemma hos föräldrarna.

SVT Debatt - 06 sep 19 kl. 19:16

”Flytta Sveriges ambassad i Peking till Hongkong!”

”En konkret solidaritetshandling är att flytta Sveriges ambassad i Peking till Hongkong. Det skulle betyda oerhört mycket för demokratirörelsen och alla dess invånare”, skriver debattören..

Trelleborgs Allehanda - 14 maj 19 kl. 00:01

Debatt: Satsa på fritids – satsa för framtiden!

Den 14 maj firar vi fritidshemmens dag. Vi firar den fantastiska verksamhet där barnen får leka, lära och utvecklas. Men det är också en dag för att uppmärksamma de alldeles för stora barngrupperna och att det finns för få utbildade lärare i fritidshem..

SVT Debatt - 02 okt 18 kl. 10:23

”Rädda Östersjötorsken – Flytta fiskepolitiken till miljödepartementet”

”Nu behöver Sverige en fiskeminister med ett nytt perspektiv som sätter Östersjöns miljö i främsta rummet. Ett råd till kommande regeringsbildare, vem det än blir: Flytta fiskepolitiken till miljödepartementet ”, skriver Conrad Stralka.

SVT Debatt - 26 jun 19 kl. 06:00

”Äntligen är det rökarna som får flytta på sig”

”Den nya lagen stärker människors frihet och tillgängliggör platser för fler. Lagstiftningen moderniseras, vilket är en seger för folkhälsan och ytterligare ett led i att avnormalisera rökning. Nu är det de som utsätter andra som får anpassa sig, inte de som utsätts”, skriver debattören..

SVT Debatt - 08 sep 19 kl. 06:00

”Ingen malmbergare vill egentligen flytta”

”Malmberget försvinner. Ingen verkar bry sig i riket Sverige. Allt focus på flytten av Kiruna centrum, som i jämförelse med hur Malmberget drabbas är en fjärt i världsrymden”, skriver debattören..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.