Sydsvenskan > Opinion

Friday, 05 March, 20:12

Sydsvenskan - 23 feb 21 kl. 15:12

Misstänkt erkänner journalistmordet på MaltaEn av de tre män som stått misstänkta för mordet på den maltesiska journalisten Daphne Caruana Galizia 2017 har erkänt. I ett förhör på tisdagsförmiddagen erkände en av de tre misstänkta, Vincent Muscat, att han mördade den kvinnliga journalisten i okto.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malta, Daphne Caruana Galizia, Muscat

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, erkänner, journalistmordet, Malta
Expressen - 24 dec 19 kl. 13:50

Misstänkt erkänner mord i Köping

En 27-årig man har häktats misstänkt för mord i Köping – efter att först ha frihetsberövats för människorov.Han erkänner brottet.– Han erkände att han orsakat att målsäganden miste livet, säger advokat Ingvar Backman till VLT..

Kristianstadsbladet - 07 jun 18 kl. 10:48

Misstänkt erkänner sexövergrepp – flickan kan få 800 000 i skadestånd

En man i 30-årsåldern ställdes på torsdagen inför rätta misstänkt för grova sexuella övergrepp mot barn. Mannen erkänner en del av de påstådda gärningarna. Den drabbade flickan begär 800 000 kronor i skadestånd..

Expressen - 19 jul 14 kl. 09:44

Misstänkt erkänner mordet i Uddevalla

Mannen i 60-årsåldern hittades död i sitt hem. Han hade utsatts för kraftigt stickvåld och blodspåren från lägenheten ledde ända in till centrala Uddevalla. Nu har den man i 25-årsåldern som anhölls misstänkt för mordet på fredagen erkänt dådet.

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 18 kl. 11:03

Misstänkt erkänner dåd i Vetlanda

Den man som misstänks ha mördat en ung kvinna och allvarligt skadat en annan kvinna på ett serviceboende i Vetlanda erkänner gärningen. Men varför och hur är ingenting som polisen vill kommentera. 25-åringen, som misstänks på sannolika skäl för brotten,.

Sydsvenskan - 26 nov 13 kl. 06:30

Misstänkt erkänner dubbelmord

Mannen som misstänks ligga bakom dubbelmordet i Ljungsbro i början av månaden led med största sannolikhet av en allvarlig psykisk störning, enligt den lilla sinnesundersökning som nu utförts. Det rapporterar TV 4 Nyheterna Linköping.Den 33-årige mannen erkänner att han dödat den 15-årige pojken och den 57-åriga kvinnan.

UNT - 11 dec 14 kl. 15:09

Misstänkt erkänner mord i stenbrott

Den man som misstänks ha mördat en kvinna och hennes spädbarn i Dalby stenbrott utanför Lund erkänner, berättar åklagaren för Aftonbladet..

SvD - 11 dec 14 kl. 15:09

Misstänkt erkänner mord i stenbrott

Den man som misstänks ha mördat en kvinna och hennes spädbarn i Dalby stenbrott utanför Lund erkänner, berättar åklagaren för Aftonbladet..

BT - 11 dec 14 kl. 15:09

Misstänkt erkänner mord i stenbrott

Den man som misstänks ha mördat en kvinna och hennes spädbarn i Dalby stenbrott utanför Lund erkänner, berättar åklagaren för Aftonbladet. Den 30-årige mannen har under dagen förhörts i ett par timmar. Åklagaren Helena Lundström kommer att begära honom häktad i eftermiddag, enligt tidningen.

UNT - 11 dec 14 kl. 15:43

Misstänkt erkänner mord i stenbrott

Den 30-årige man som misstänks ha mördat sin hustru och parets spädbarn i Dalby stenbrott utanför Lund erkänner, berättar åklagaren för Aftonbladet..

SR - 22 aug 16 kl. 20:10

Förstörelse av världsarv i Timbuktu: Misstänkt erkänner i Haag-domstolen

För första gången har en misstänkt krigsförbrytare erkänt sina brott vid den internationella brottmålsdomstolen i Haag. Det gäller den omfattande förstörelsen av världsarvs-monument i ökenstaden Timbuktu i Mali för fyra år sedan..

UNT - 21 feb 18 kl. 12:06

Misstänkt erkänner dåd i Vetlanda

Den man som misstänks ha mördat en ung kvinna och allvarligt skadat en annan kvinna på ett serviceboende i Vetlanda erkänner gärningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.