Nyan > Svenskfinland

Thursday, 04 March, 22:27

Nyan - 23 feb 21 kl. 15:17

Dagens Nyheter: Åländsk man åtalas för förberedelse till mord i SverigeEn man från Åland åtalas för förberedelse till mord i Stockholms tingsrätt, enligt Dagens Nyheter. Det tilltänkta offret var en av Sveriges mest kända sexförbrytare. Det ska ha ägt rum i slutet av förra året. Mannen nekar till anklagelserna. Nu genomgår mannen en rättspsykiatrisk undersökning.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Nyheter, Sverige, Åland, Stockholms, Dagens Nyheter, Sveriges, Nya Åland, TEXT, Orre, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagens, Nyheter, Åländskman åtalas för , förberedelsetill , mord, i Sverige
YLE - 19 okt 16 kl. 15:16

Finländsk rymdteknologi landar på Mars - följ landningen i direktsändning

Den europeiska rymdorganisationen ESA:s sond ExoMars Schiapparelli ska landa på Mars yta på onsdagskvällen. Följ landningen i direktsändning! ExoMars är ett samarbetsprojekt mellan ESA och den ryska rymdstyrelsen Roskosmos.

Nyan - 24 jun 15 kl. 17:02

Nyheter 24 juni

Här kan du se den senaste nyhetssändningen från Åland24. Vi berättar bland annat att kollegan till den bokförare som dömts för förskingring krävs på skadestånd och att parterna i dag samlades till muntlig förberedelse inför huvudförhandlingarna i tingsrätten, att 2014 var ett rekordår för försäljningen av åländsk mjölk, och att Ålands veteranbilsklubb kom till Trobergshemmet i dag och bjöd de boende på en åktur i solskenet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Bomb var på väg till Sverige – en svensk bland fem gripna

Tre av männen greps vid gränsen i Bosnien när de var på väg att lämna landet. En av de tre ska vara en svensk man i 50-årsåldern. I bilens bagage låg en bomb.

YLE - 10 okt 14 kl. 12:59

Tre häktade för terrorbrott

Helsingfors tingsrätt har beslutit häkta tre män som misstänks för terrorbrott. En misstänks för mord, en för rekrytering av nya terrorister, och den tredje för förberedelse av brott. En man häktades som skäligen misstänkt för mord i terroristiskt syfte.

Cornucopia - 25 jul 17 kl. 23:45

Gästinlägg - Nordostpassagen: Tillståndsregler och senaste tidens utmaningar

Nedan följer det andra inlägget kring försöket att segla Nordostpassagen i sommar, som bloggen sponsrar. Första inlägget hittas här. Andra inlägget innehåller dåliga nyheter.

YLE - 19 okt 16 kl. 15:16

Ännu ingen signal från europeisk Marslandare

Den europeiska rymdorganisationen ESA:s sond ExoMars Schiaparelli borde ha landat på Mars yta. ESA har ändå inte lyckats få kontakt med sonden efter landningen. Sonden Schiaparelli har också finländsk utrustning från Meteorologiska institutet ombord.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.