GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 27 February, 02:06

GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 15:10

Tegnell: Kan slippa tredje våg om vi hjälps åtSmittspridningen ökar och Sverige står på tröskeln till en tredje våg, enligt Folkhälsomyndigheten..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sverige, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TegnellKan , slippatredje , vågom vi , hjälps, åt
Skånskan - 17 okt 15 kl. 12:30

Stickar för att de fattiga barnen ska slippa frysa

HÖRbY Här är damerna som förenar nytta med nöje.
De har startat ett stickkafé i Hörby, och varje onsdagseftermiddag träffas de i PRO-lokalen i Stora Hotellet för att sticka värmande mössor, vantar och tröjor till behövande barn i Vitryssland och Litauen.I veckan lämnade de över flera fullproppade lådor med barnkläder till Marianne och Göran Grahn i Omsed, som åker till Vitryssland och Litauen i november med kläder och förnödenheter till utsatta barn i bland annat Minsk och Birzai.

BT - 07 okt 14 kl. 16:21

Proffs i Elfsborg - och företagare: "Inom två år kan vi slippa fotbollen..."

Normalt spelar de skjortan av motståndarna. Nu har fotbollskillarna skapat egen design och kvalitet och säljer just skjortor från sitt företag. I dag pratade de så bra för sin vara att de blev pristagare i Almi Västs stora tävling med 15 000 kronor i förstapris.

DN - 28 jul 14 kl. 07:20

Samverkan bästa sättet slippa inbrott

Mer än 20 000 svenskar drabbas varje år av inbrott i sina hem. Ett av de mest effektiva sätten att få stopp på tjuvarna är att de boende hjälps åt. Grannsam­verkan mot brott är en rörelse som växer över hela Sverige och särskilt i de mest belastade områdena..

YLE - 29 dec 14 kl. 06:01

Barn ska slippa vara på sjukhus

Barn ska inte behöva komma till sjukhuset i onödan. Det är grundtanken för det nya hemsjukhus för mammor och barn som startar i Karleby i januari. Barnmorskor och sjukskötare från centralsjukhuset börjar åka hem till familjerna i stället för tvärtom.

SVT Debatt - 13 mar 14 kl. 20:03

Accepterar vi kåkstäder vinner Rumäniens skamliga politik

ROMERS SITUATION Situationen för romerna i Sverige är ovärdig och omänsklig. Men lösningen är inte att låta kåkstäderna breda ut sig.  Fattigdomen i tältläger och kåkstäder runt om i landet är både omänsklig och ovärdig.

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 08:45

Sjukhus får vårdcentraler

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Sjukhusen i Kristianstad och Hässleholm ska öppna egna vårdcentraler. Primär- och akutvården ska därmed kunna samarbeta bättre.
De nya vårdcentralerna öppnar i maj.

Kristianstadsbladet - 22 jun 14 kl. 15:00

"Ett härligt sett att inta naturen"

Foto: Tom Wall
Sol, moln och regn. Det skiftande vädret hindrade inte båtmänniskorna i Åhus hamn.
Christian Weissensteiner har haft båt i fem år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.