Realtid > Ekonomi

Saturday, 27 February, 01:32

Realtid - 23 feb 21 kl. 14:25

Nya skatteavtal med Storbritannien, Kina, Ryssland och de nordiska ländernaFör att undvika dubbelbeskattning beträffande skatter på inkomst och på förmögenhet tecknar Sverige nya avtal med en rad länder, däribland Brexits Storbritannien..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Storbritannien, Sverige, Brexits Storbritannien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya skatteavtalmed , Storbritannien, Kina, Rysslandoch de , nordiska, länderna
SR - 31 mar 18 kl. 16:39

Höjt tonläge mellan Storbritannien och Ryssland

Den diplomatiska konflikten mellan Storbritannien och Ryssland har trappats upp det senaste dygnet på flera olika sätt. Bland annat har Ryssland tvingat Storbritannien att ta hem ytterligare diplomater utöver de 23 som redan har utvisats..

SVT - 18 sep 19 kl. 11:02

Mer pengar till forskning om Kina, Ryssland och kärnvapen

Regeringen vill satsa mer pengar på forskning om Kina, Ryssland och om kärnvapenfrågan. Ett kompetenscenter för Kinastudier ska öppnas och man vill även anslå pengar för ett stärka kunskapen om Ryssland och Östeuropa..

DN - 14 apr 14 kl. 00:05

Sipri: Kina, Ryssland och Saudiarabien rustar upp

Väst rustar ned – öst rustar upp. På tio år har Kina, Ryssland och Saudiarabien mer än fördubblat sina militära utgifter medan USA fortsätter att banta försvaret. Det visar ny statistik över världens militärutgifter 2013 från Sipri..

SVT - 04 okt 18 kl. 04:55

Storbritannien anklagar Ryssland för cyberattacker: GRU bär ansvaret

Storbritannien kommer nu med nya hårda anklagelser mot Ryssland gällande cyberattacker. Det är underrättelsetjänsten GRU som sannolikt ligger bakom några av de senaste årens mest uppmärksammade globala attacker, menar den brittiske utrikesministern Jeremy Hunt..

Expressen - 22 okt 19 kl. 09:49

”Fritt fram för Kina, Ryssland och USA”

Inför nästa säsong förbjuds de populära fluorvallorna som innehåller C8.Men bara i EU.Nationer som Ryssland, Kina och USA kan därmed få en fördel.

SR - 03 feb 19 kl. 07:20

Iskallt mellan Storbritannien och Ryssland

Brittiska BBC ska i sin verksamhet, enligt en rysk statlig censur-myndighet, ha brutit mot lagar och regler i Ryssland..

Sydsvenskan - 14 mar 11 kl. 13:07

Kaddafi erbjuder Kina olja

Arkiv: Richard Drew
Muammar Kaddafi erbjuder kinesiska, ryska och indiska bolag att ta över oljeproduktionen i landet från de västföretag som tills vidare lagt ned verksamheten på grund av oroligheterna.
"Revolutionens ledare mötte i söndags ambassadörerna från Kina, Ryssland och Indien för att diskutera utvecklandet av de bilaterala relationerna och en erbjudan till företag från dessa länder att exploatera libysk olja", rapporterade regimens nyhetsbyrån Jana på måndagen, enligt AFP. Från Ryssland meddelade nyhetsbyrån Interfax samtidigt att president Dmitrij Medvedev slagit fast de sanktioner som fryser den libyska regimens eventuella tillgångar i landet och stoppar Kaddafi, hans familjemedlemmar och an

VA - 06 maj 11 kl. 16:15

De gräver guld i Ryssland

6 maj Förstora Guldprospekteringsbolaget Kopylovskoye har har byggt upp en portfölj med sju prospekteringslicenser, alla i området Lena Goldfields, långt bort i östra Sibirien, i den ryska Irkutskregionen. Foto: Kopylovskoye Anna Sandgren, vice vd för Kopylovskoye, är nyligen hemkommen från London efter att ha medverkat på ett investerarseminarium anordnat av den internationella gruvtidningen Mining Journal. ?

E24 - 17 aug 15 kl. 19:00

Kina pressar Ryssland i förhandlingar

Rysslands agerande i Ukraina irriterar landets strategiska partner Kina. Ryssland är nu berett att offra delar av sina handelsrelationer med EU för att orientera sig mer mot Kina, enligt en ny rapport från FOI..

YLE - 04 okt 12 kl. 15:29

Citec i Vasa planerar målafärgsfabrik i Ryssland

Citec har fått en stororder av det ryska företaget NPF Metallimpress LLC i Ryssland. Citec skall stå för processplaneringen av en målarfärgsfabrik i Leningradsområdet. Citecs Vasa kontor kommer att ha en viktig roll eftersom projektledningen kommer från Vasa.

YLE - 04 okt 12 kl. 16:56

Citec i Vasa planerar målarfärgsfabrik i Ryssland

Citec har fått en stororder av det ryska företaget NPF Metallimpress LLC i Ryssland. Citec skall stå för processplaneringen av en målarfärgsfabrik i området kring St. Petersburg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.