Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 25 February, 14:10

Länstidningen i Södertälje - Igår: 15:02

Köerna uteblev när årets bokrea kom igång: ”Skönt att det inte blev fullt på en gång”Tidigt på tisdagsmorgonen kom årets bokrea igång i Södertälje. Något Akademibokhandelns....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Södertälje, Akademibokhandelns

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köerna, uteblevnär årets , bokrea, kom, igång, Sköntatt , det inte blev fullt på en gång
Expressen - 24 aug 16 kl. 16:00

Duellen som uteblev: Ramstein fast i gräset

Den utmålade duellen mellan skandinavientopparna Suspicious Mind och Ramstein uteblev. Ramstein kom ingenstans på gräset medan Suspicious Mind tvärtemot skulle visa sig klara gräsunderlaget galant och var överlägsen i nya storloppet Bro Park Classic för treåringar på onsdagen..

Affärsvärlden - 04 jan 16 kl. 09:47

Köerna uteblev trots id-kontroller

I natt infördes id-kontroller på resor från Danmark till Sverige. På Kastrup fotograferas samtliga id-handlingar, men hittills har inga större problem uppstått för resenärerna. Samtidigt väntas många flyktingar nu hindras från att söka asyl i Sverige..

Skånskan - 04 jan 16 kl. 21:09

Köerna uteblev trots kontroller

Kastrup/Köpenhamn Några sprang. Andra gick lugnt. Men inte ens i värsta rusningstid behövde pendlarna köa för att på Kastrup visa sin legitimation.

SmålandsPosten - 20 jul 13 kl. 08:29

Framgången uteblev för ägarlägenheter

Det byggs inte många nya ägarlägenheter, visar siffror från Lantmäteriet. Curt Persson, som själv äger en, tror att en orsak kan vara den ekonomiska risken. I?

Barometern - 22 feb 17 kl. 08:34

Nu är årets bokrea igång

Köerna utanför bokaffärerna är inte så långa som de en gång var. Men för flera är startskottet för Bokrean fortfarande speciellt. – Vi brukar besöka bokrean tidigt, det är lite fest, säger Anna Boström..

Kristianstadsbladet - 19 mar 13 kl. 17:53

Inställda tåg även om ruskväder uteblev

Foto: Hanna F.Ellborg
Snöovädret uteblev. Liksom tågen.

BT - 04 sep 13 kl. 18:28

Väntat trafikkaos uteblev

Det förväntade trafikkaoset uteblev. Trots att stora delar av Stockholm hade spärrats av för Barack Obamas besök flöt trafiken överraskande bra. Efter ett späckat dagsschema återvände Obama vid sextiden till Grand Hôtel.

LV - 28 feb 18 kl. 17:30

Årets bokrea har startat

Årets stora bokrea har startat. Vår tidning mötte Malin Wall, delägare till Hultgrens Bokhandel och vi frågade om vilka favoritböcker som hon ville slå ett extra slag för under årets bokrea..

Alingsås tidning - 26 feb 19 kl. 07:35

Årets bokrea är igång

Årets bokrea är igång – på tisdagsmorgonen samlades de mest inbitna bokmalarna utanför bokhandeln på Stora Torget.
En trogen skara bokfantaster samlades vid sjutiden på tisdagsmorgonen för att invänta att Akademibokhandeln slog upp sina portar för årets bokrea. Först i kön stod Berit Gustafsson.

Nyheter 24 - 03 jul 11 kl. 02:07

De feta smällarna uteblev


David Haye vågade aldrig chansa och Vladimir Klitsjko kunde ?promenera? hem en säker poängseger efter tolv ronder.

Dagensanalys.se - 22 nov 17 kl. 11:57

Marknadsförare lämnar annonsbyråerna för att själva hantera den digitala affären

I en undersökning från Infectious Media menar 86 % av de 200 tillfrågade marknadsförarna att de planerar att flytta delar eller hela av sin programmatiska annonsering in i företaget istället för att låta en annonsbyrå hantera det. Anledningarna är flera, och annonsbyråerna måste nu anpassa sitt arbete för att inte helt bli övergivna av marknadsförarna. De 200 tillfrågade marknadsförarna kom från Nordamerika, EMEA och APAC, men trots den stora geografiska spridningen var åsikterna i stort sett de samma.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.