Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Sunday, 28 February, 10:02

Länstidningen i Södertälje - 23 feb 21 kl. 15:03

Här är årets första bokreakunder: ”Bästa dagen på året”Det blev inga långa köer utanför butiken när Akademibokhandeln i Södertälje slog upp sina portar....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Akademibokhandeln, Södertälje

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är årets första bokreakunderBästa dagen på , året
Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Babylyckan i Jönköping: Fler födslar än väntat under början av året

Antalet barn som föddes i Jönköping under början av året blev fler än vad som var beräknat. I....

Supermiljöbloggen - 31 dec 15 kl. 16:25

Supermiljöåret 2015 – hela listan

Parisavtal, dieselfusk och divestera - När Supermiljöbloggen sammanfattar året kan vi konstatera att det har varit ett händelserikt år för miljön och klimatet.  2015 har varit fullt av miljö och klimat. Vi fick ett klimatavtal i Paris, Volkswagen blev påkomna med att utsläppsfuska och allt fler började tala om det omoraliska med att ha sina pengar i fossilbolagen.

YLE - 10 apr 17 kl. 14:26

Cancerbehandling - det hänger på håret

Många förlorar håret när behandlingen mot cancer sätts igång. Vissa tappar allt hår på kroppen, andra bara en del. Att förlora håret är en katastrof för en stor del av identiteten hänger på håret.

Cornucopia - 29 dec 17 kl. 14:58

Fredagsmys: Dags att summera året

Så var det dags för det härliga fredagsmüset igen. Och i brist på fantasi kan vi alltid titta tillbaka på varvet runt solen som gått och reflektera om det var ett bra eller dåligt solvarv.
Snart är det vår.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter klippningen kan fåret Chris äntligen leva ett normalt liv igen

Merinofåret upptäcktes utanför Australiens huvudstad Canberra, och hade länge hållit sig undan både människor och en klippning.
Fåret, som kallas Chris, hade så mycket ull att djurrättsaktivister befarade att fåret inte skulle överleva utan klippning. Chris är ett förrymt tamfår och hans ull fortsätter hela tiden att växa, till skillnad från hos vilda får som fäller sin ull.

YLE - 09 jan 16 kl. 13:02

Konstsnö i skidspåret i Kvevlax

Skidspåret i Kvevlax i Korsholm är färdigt och en dröm har gått i uppfyllelse. Efter 1 700 talkotimmar i tre skift under fyra och ett halvt dygn kan nu föreningen Kvevlax idrottsvänner erbjuda ett 1,2 kilometer långt skidspår som startar vid sportstugan i Kvevlax. På sommaren och hösten 2001 byggdes skidspåret.

YLE - 29 apr 16 kl. 08:00

Naturåret sätter Finlands vackra natur i fokus

Finlands vackra natur i fokus Naturåret på Yle sätter fokus på Finlands vackra och skiftande natur. Via naturprogram får vi följa årstidernas växlingar, djurliv och små under som ibland finns nära hemknutarna. Naturväktarna gör sig redo för nya frågor kring djur och natur och världsnaturarvet i Kvarken välkomnar radion en hel vecka under sommaren.

YLE - 04 sep 16 kl. 18:34

Spa, hotell och flera bostäder ska locka folk till Hangö året runt

Människor som vill möta människor ska liva upp Hangö året om. De ska bli så förtjusta i staden att de vill vara där även då det är mörk och kall vinter. Nya bostäder, ett spa, en tillbyggnad till Hotell Regatta och bättre service ska locka mera folk till Hangö.

YLE - 16 feb 17 kl. 19:34

Naturgasröret i Ingå tar i land på nytt ställe

Det planerade naturgasröret från Estland till Finland beviljas undantagslov för att ta i land på ett nytt ställe på Fjusö i Ingå. Det är det statligt ägda bolaget Baltic Connector som vill bygga röret mellan Estland och Finland. Den nya landföringsplatsen finns på den sydvästra delen av Fjusö där strandzonen är märkt som ett område som ska planteras eller bevaras i naturtillstånd.

YLE - 13 nov 13 kl. 04:09

Här slipper du hundskit i skidspåret

Spela upp klipp på Arenan Friluftslederna i Centralparken i Esbo är nu så breda att både de som rastar sin hund och de som åker skidor borde få plats. Byggmästare Paul Ekblad vid Esbo stad säger att det funnits ett klart behov av det här. - Det är många hundägare som har tagit kontakt.

SmålandsPosten - 18 sep 14 kl. 06:25

Åter ljus i spåret

Elljusspåret vid Spånen som varit mörklagt sedan stormen Gudrun har tänts igen. I tisdags kväll invigdes spåret av Lars-Olof Franzén (A-A) och 125 motionssugna Alvestabor.
Alvesta kommun och ideella krafter har fixat belysningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.