DN > Nyheter

Wednesday, 03 March, 02:38

DN - 23 feb 21 kl. 14:46

Svar. ”Åkessons uttalande syftar på invandring som belastar”SD-ledaren syftar inte på personer som arbetar och gör rätt för sig..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svar, Åkessons, uttalande, syftar, invandringsom , belastar
DN - 07 sep 18 kl. 22:43

SVT tar avstånd från Jimmie Åkessons uttalande

Efter SVT:s slutdebatt tog SVT avstånd ifrån ett uttalande av Jimmie Åkesson.  – Vi ska börja med att säga att Jimmie Åkessons uttalande här i inledningen var grovt generaliserande och SVT tar avstånd från det, sade programledaren Martina Nord efter debatten..

SVT - 08 sep 18 kl. 08:13

Se när SVT tar avstånd från Åkessons uttalande

I eftersnacket efter gårdagens debatt tog SVT avstånd från ett uttalande som Jimmie Åkesson (SD) gjorde om invandrare. – Jimmie Åkessons uttalande var grovt generaliserande och SVT tar avstånd ifrån det, säger programledaren Martina Nord..

GöteborgsPosten - 29 aug 18 kl. 11:45

"Åkessons uttalande är minst sagt bekymrande"

GP:s kulturchef Björn Werner om Jimmie Åkessons uttalande om att lägga ner P3..

DN - 26 sep 18 kl. 16:22

JK: Ingen brottsutredning efter Åkessons uttalande i SVT

Jimmie Åkessons uttalande om att ”invandrare inte är svenskar” var inte hets mot folkgrupp.  Det slås fast av Justitiekanslern (JK), rapporterar nyhetsbyrån Siren. .

SR - 26 sep 18 kl. 17:13

JK: Ingen utredning efter Åkessons uttalande i SVT

Justitiekanslern inleder ingen förundersökning om hets mot folkgrupp efter Jimmie Åkessons (SD) uttalande i SVT:s slutdebatt om att invandrare "inte passar in i Sverige"..

Expressen - 07 sep 18 kl. 21:02

SVT tog avstånd från Åkessons uttalande

Jimmie Åkesson svarade på de andras angrepp i partiledardebatten med ett leende och skämt om att ville "införa digerdöden".Senare retade han upp Annie Lööf att hon slog näven i bordet och utbrast: "Hur uttrycker du dig?"– Sluta skrika och gapa i varenda debatt, svarade Åkesson.

SvD - 27 aug 14 kl. 11:20

Åkessons uttalande om att äldre svälter ihjäl döms ut

I SVT:s partiledarutfrågning kopplade Jimmie Åkesson ihop forskning som visar att 15 000 äldre riskerar att dö av näringsbrist med kostnaderna för asylinvandring. Nu sågas SD-ledarens uttalande av forskaren bakom rapporten. – Näringsbristen handlar till största del om kunskapsbrist och övermedicinering, säger Yngve Gustafson, överläkare och professor i geriatrik..

SR - 05 dec 16 kl. 15:21

Jimmie Åkessons uttalande om medier får kritik

"Jag har svårt att lita på medier över huvud taget", sa sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i Svenska Dagbladet. Ett uttalande som nu får kritik från Tidningsutgivarnas VD Jeanette Gustafsdotter..

DN - 08 sep 18 kl. 10:23

”Åkessons uttalande var grovt generaliserande”

Efter SVT:s slutdebatt tog SVT avstånd ifrån ett uttalande av Jimmie Åkesson om personer som ”inte är svenskar”..

Barometern - 18 feb 19 kl. 12:29

Klart: SVT fälls – tog avstånd från Åkessons uttalande

Granskningsnämnden fäller Sveriges television för att ha tagit avstånd från ett uttalande av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, rapporterar SR Ekot..

DN - 29 aug 18 kl. 11:54

Politikerna om Åkessons P3-uttalande: ”Ett totalt angrepp mot public service”

Efter Jimmie Åkessons uttalande om att vilja lägga ner P3 reagerar nu flera politiker.  – Det hör inte hemma i ett land med fria medier, säger Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.