DN > Nyheter

Wednesday, 03 March, 04:10

DN - 23 feb 21 kl. 15:03

Brittiska varianten utbredd i Sverige: ”Potential att ta över helt”
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brittiska, varianten, utbreddi , Sverige, Potentialatt ta över , helt
P3 - 29 maj 13 kl. 16:39

Fler brittiska studenter i Sverige

Allt dyrare terminsavgifter i Storbrittanien lockar fler brittiska studenter att plugga i SverigeLleah O'Sullivan läser sin master på Lunds universitet, hon tycker det är bra att fler britter kommer ut i Europa för att plugga..

Expressen - 06 apr 20 kl. 17:01

Brittiska medier om Sverige och coronaviruset

Omvärlden fortsätter att förvånas över hur Sverige hanterar coronakrisen.Landets strategi har både analyserats och kritiserats av flera stora internationella publikationer de senaste veckorna.Statsepidemiolog Anders Tegnell intervjuades i går i Mail on Sunday – en av Storbritanniens största tidningar..

Cornucopia - 17 nov 18 kl. 08:50

Terrorhotnivå 3 kvarstår - trots brittisk Sverige-varning - var vaksamma

Storbritannien har höjt sin varningsnivå för brittiska turister i Sverige till samma som för t ex Israel, Egypten eller Ryssland. I Sverige kvarstår officiellt fortfarande en hotnivå om 3 av 5. Kom ihåg att vaksamt lugn gäller för dig som privatperson, och var trygg i att terrordådet på Drottninggatan har lett till åtgärder hos berörda myndigheter.

Nyheter 24 - 12 jan 11 kl. 20:50

"Sverige planerar Assanges utlämning till USA"


Julian Assanges brittiska advokat anklagar Sverige för att i hemlighet planera en utläming till USA. STOCKHOLM/LONDON. Sverige samarbetar med amerikanska myndigheter och planerar i hemlighet att utlämna Julian Assange till USA.

Expressen - 14 nov 18 kl. 00:46

Storbritannien varnar för ökat terrorhot i Sverige

Storbritanniens utrikesdepartement har utökat sin terrorvarning för Sverige.Brittiska UD har Sverige i den högsta varningsnivån av de nordiska länderna.– De har gått från en formulering till en annan formulering, men vi kan inte recensera den bedömningen, säger Dag Enander på Säpo.

Expressen - 08 jul 19 kl. 14:23

Uppgifter: Sverige i nytt stridsflygsprojekt

Det brittiska stridsflygplansprojektet ”The Tempest” ska kunna flyga obemannat, använda laservapen och styra attackdrönare.Nu uppger brittiska medier att Sverige kommer att gå in som samarbetspartner i projektet.Det svenska försvarsdepartementet är dock förteget.

Alliansfritt Sverige - 18 nov 13 kl. 20:08

Sverige i recession – Anders Borg: whatever

Sverige ser ut att befinna sig i recession. Det senaste kvartalet har industrin tvingats reat ut sina lagervaror till ett värde av 10 miljarder kronor, vilket befaras komma att trycka ned BNP till under minusgränsen. Detta skulle innebära att vi för första gången sedan år 2009 har en krympande ekonomi två på varandra följande kvartal.

UNT - 22 jul 13 kl. 11:18

Spelstudion som intog Sverige

NRD Studios är en spelstudio som flyttade från de brittiska öarna till Sverige, delvis tack vare den svenska spelindustrin..

DI - 30 aug 19 kl. 22:12

Brexitoro bland britter i Sverige

Uppemot 25000 brittiska medborgare i Sverige väntar på besked om vad som händer med dem efter EU-utträdet. ”Det är en stor förändring som skapar osäkerhet och oro..

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.